פגשתי אותו

מכל השירשור הזה למדתי ש..........

אני ממהרת מידי למצוא את עצמי עם בן זוג?
מבחינה ריגשית אני ממש אבל ממש בנוייה לזוגיות, לא טיפוס של להיות לבד...ופה אני קוראת אותכם ושמה לב שהרוב מציינים שאחרי שלוש ארבע חמש שנים הבינו שעדיף ה"לבד"....זה יקרה גם לי???? ולך r e d head ידידות נפלאה יכולה להוביל לאהבה גדולה...לכן קחי הכל באיזי, תני לעצמך להיפתח לאדם חדש...ומי יודע?

r e d head

New member
ציפי???

אני חושבת שת'בלבלת קצת אף אחת לא אמרה שעדיף ה"לבד" אמרו כן, שיש בעיות שמנסים להתמודד איתם. ויש תהליכים של מודעות שעוברים אותם.

זה מה שהבנתי ככה מבין השורות

על ההעדפות: להמשיך לישון באלכסון, לא להוריד כביסה ומייד לקפל ולארון,.....כל מיני כאלו קטנות שמהם הבנתי שיש נשים שמעדיפות את הלבד שלהם....

michaly44

New member
זה לא בדיוק ככה

כשאת מוצאת את האדם הנכון לבנות איתו זוגיות כמו שחולמים עליה כל הדברים האחרים (כמו עבודות בית) הופכים להיות שוליים. לפחות לגבי עצמי עד שלא אמצע את האחד, גם לא אתפשר..אז עדיף להיות לבד..עד שהיחיד הזה יגיע.. או שלא יגיע..

*יערית

New member
רד הד...

עוקבת הרבה זמן אחרי ההתלבטויות שלך, אחרי הקושי שיש לך באנשים הכי לא מתאים לך כבן זוג.. קוראת שהדרישה לחבר להיות גם מאהב לא בנמצא.. וניצת כתבה לך כשתפסיקי להגדיר אולי תמצאי את שאת רוצה. אני מרגישה שאת חיה על פי תבניות מסויימות, מה יפה לי? מה נראה לי בעין? מה נשמע לי? מה חכם לי? מי אינטליגנטי מספיק? מי פחות..וכו'.... כאשר את בונה מערכת יחסים עם ידיד וזה מה שאת משקפת לאורך כל הדרך עבורי לפחות אין כמעט פיספוס בדרך שמא הוא ירצה יותר! אולי את מוקפת ידידים שבכל זאת מוסיפים כל אחד מהם גוון לחייך אך כולם יחד לא יכולים לעשות מה שבן זוג יעשה לך. איך ידיד הופך לידיד?איך ידיד אחרי תקופה ששמע כ"כ הרבה פעמים שאת לא רוצה מעבר לזה..פתאום מבקש יותר? אולי זה עושה לך משהו כל הקטע של החיזור מצידם ואז הדחייה הזו מצידך?אולי זה סוג של אדרנלין שאת חווה עכשיו בתקופת החיים שלך ולא חוית בעברך..זה מבלבל אותך כי למעשה את הכרת אחרת בעבר? סתם נכנסת איתך לכל מיני מחשבות שעולות לי כאשר אני קוראת אותך, אני שונאת להיות לבד..ועדיין כמעט ולא הייתי לבד בחיי, {לא נכנסת לזה עם זה טוב או רע לא הסיפור שלי כרגע}בעבר בכל פעם שסיימתי מערכת יחסים לא עבר זמן והיתה לי מערכת יחסים חדשה, לא היה מקום לסטוצים,לא היה מקום ליזיזים,לא היה מקום למיזדמנים....ממערכת יחסים למערכת יחיסם ואולי הפוגה קטנה בינהם...זוכרת שגם אני הרגשתי פחד מסויים מהלבד, והיו פעמים שחשתי מחורפנת...אבל אז הבנתי שלי היתה בעיה...לפעמים בזמן ההפוגה הגיחו להם ידידיםמכל מקום ורצו לקבל מקום בתוך מערכת יחסים איתי.. משכתי אותם עד אשר לא התאים לי יותר...הם לא הבינו ממני רק ידידות..הם הבינו שנעים לי לצידם..טוב לצאת איתם, סקס בטח שלא היה...אך שידרתי זאת..ואז פתאום הבנתי שאני למעשה משדרת הפוך ממה שאני אמורה. אין שום דבר רע בידידים שלך ,אני בטוחה שאחרות היו שמחות להכיר אותם לא?אבל אני טוענת שאם מצאת לנכון לידד {מילה חדשה}אותם אליך כנראה שהם שווים זאת..ואם כך יש לך בעיה להבחין בין מי שמדליק אותך בכדי לזכות במקום של בן זוג..לבין זה שיעשה לך את זה רק כידיד ותו לא! חסר לך בין כולם את אפקט הפרפרים וההדלקות, רוצה לומר לך....שאיתם לא נפגשתי כשהכרתי את הבן זוג הנוכחי..והיום הם חלק בילתי נפרד ממני, אם קצת שינוי,אם קצת רצון,עם הרבה מאמץ אורך רוח, סבלנות ואהבה..קשר טוב,חברות...פתאום הם נוחתים עליך הפרפרים ... את פשוט מחפשת הכל מההתחלה בכדי שהמצבר שלך יתמלא.. לא תמיד זה הולך כך..אם ראית שעד כה לא הולך לך וזה לא ממש קל כפי שאת מצפה...אולי תשני גישה במחשבה. הכל מוגש לך עם
והבנה רק ממקום של אחת שעברה בעברה הרחוק את מה שעובר עליך.

michaly44

New member
אין כמו בעל ניסיון....

וכולנו תוהים...מבזבזים זמן... יערית וניצת ואולי האלי ועוד כמה שיש להם כבר פרק שני... אולי אתם תוכלו באמת לספר איך ניפגשתם עם בן הזוג.. איך, מה קרה,,איך בניתם את הזוגיות. נקשיב. נישמע. אולי גם נוכל ליישם??????????????????

טעות קטנה מיכלי

אם בזוגיות שניה ויציבה עסקינן אז... לניצת אין כזאת... אמנם עובדת על זה אבל עדיין לא נכנסת לשום הגדרות

ophra

New member
רגע,רגע,עצרי שניה... ../images/Emo18.gif

מה יהיה איתך תגידי? מתי יפסקו המחשבות האלה שכל כך מפריעות לך בדרך? רוצה שאספר לך כמה דברים? (את יכולה להוסיף אותם לרשימת ה-50 שלמעלה...
)
מי שהיה החבר הראשון שלי (בימי התיכון) - היה ידידי הקרוב במשך השנתיים שקדמו לזה
מי שהיה הנשיקה הראשונה שלי (בזמן שהקודם היה רק ידיד
) הוא אחד החברים הטובים ביותר שלי עד היום
מי שהיה האהבה הגדולה של חיי עד כה הוא גבר שכשנפגשנו לראשונה, מצאתי אותו מקסים, אבל לגמרי-לא-מושך (ויש לי עוד כמה דוגמאות, אבל המסך יסמיק...
) אז.....???? אפשר ללמוד מזה משהו? אולי.... אולי רק שאין חוקים ואין כללים ואין גדרות לשום דבר שקשור ליחסים בין בני אדם את השיחה שם למעלה שעשית עם עצמך דווקא אהבתי מאד... חושבת שכדאי לך להמשיך איתה (עם עצמך, בשקט, מחוץ למקלדת) עפ
(מחוץ למסגרת)

ועוד דוגמא....

זה שמעורר בי כל כך הרבה געגוע.. הוא זה שחשבתי שכל כך לא מתאימים... ורק אחר כך גיליתי שהלב.. אין לו חוקים שאוהבת.. (ואז גיליתי..שגם הוא... אבל לא יכול עוד לא סגר פרק קודם...) מערבולת...

r e d head

New member
סיכום

כל מה שיצא כאן היום זה הפחדים שלי והניסיון שלי להתמודד איתם לכתוב ולקרא ולראות את זה אחרת התחלתי לפני כמה חודשים במסע לנסות להבין מה הסיבות להתנהלות שלי הגעתי להבנה ועכשיו צריך (מנסה) לשנות הפעם או בפעם אחרת....מתי שהוא זה בטח יקרה המחשבות האלה מתישות אותי כל פעם מחדש ובגלל זה אני כל כך מתעייפת מהכרויות מתה כבר להניח את הראש בשקט על איזה כתף יציבה תרתי משמע מה יהיה אי אפשר לדעת כי צריך שנים לטנגו והוא בכלל לא נקי מפחדים ובלבולי שכל תודה לכל התגובות

r e d head

New member
נ.ב.

בכל זאת מציק לי עוד דבר קטן אמרתם כאן ובמסרים שאני כך וכך... וסיכוי סביר שאתם צודקים. אבל אני עומדת על שתי רגליים ומודיעה לכם גם כשאני אהיה הכי בסדר בעולם בלי שום פחד ומורא על הפחדים והשריטות שלהם אני לא אחראית (ובמיוחד לך יערית, ניסיתי גם ניסיתי אחרת, רק לפני 4 חודשים והוא לא רצה)

michaly44

New member
כולנו פחות או יותר הבאנו לשירשור

את הפחדים, היסוסים שלנו. כולנו שרוטות לכולנו יש פחד ומורא. אני חושבת שאת תכירי את האחד הזה שיעשה לך כל מה שאחרים לא עשו. את תדעי. וביחד אולי תוכלי להתגבר על הפחדים. העיקר לא להכניס לתבניות. רוצה לאחל לך הצלחה ושבאמת יגיע כבר האחד הזה..

למעלה