פגע! תגיד להם!

mto

New member
לא נכון !

שיתן סיבה למה הוא הולך למחוק ! ואת תפסיקי לעצבן !

missundaztood

New member
*/o\*

go אושר go זה גובל בהצפה זה לא סתם שירשור זה תוקע לאנשים ת´מחשב!

missundaztood

New member
אתה לא מבין שזאת הצפה?

שירשורפלצת בלי תוכן גם אם זה שירשור אחד זו הצפה

אושר מ

New member
הוא נתן סיבה

הוא כתב לא להמשיך את השרשור כי הוא תוקע לאנשים את המחשב. זה אזהרה מספיקה. וכולם הסכימו עם זה ולא המשיכו עד שאתם באתם. מותר לו למחוק.

mto

New member
אושר זה לא משנה גם ככה

מועצת מיוחסי הפורום מתחננת פשיטה על הפורום הזה והיא תבוא בהפתעה שכולם ישנים, שרשורפלצת מהסרטים כזה שלא ראיתם בחיים.

אושר מ

New member
מט אני ידועת שזה מה שאתם

רוצים לעשות. אני מבטיחה לכם שלא תעשו את זה! חוצמזה שאתם ממש מגעילים. אני כבר לא חשובה? למה בגלל הלאון הדפוק הזה?

mto

New member
דבר ראשון...

אין לך חצי מושג מה אנחנו רוצים לעשות. ומה קשור לאון ? ומאיפה הבאת את זה שאת לא חשובה ?

אושר מ

New member
את כל הוותיקים הזכרתם

בהודעה שלכם חוץ מאותי. ויש לי משוג כלשהו. ראיתי איך השתלתם על פורומים אחרים. ואתם ממש אבל ממש לא תעשו את זה פה.

mto

New member
איזה

פורמים השתלטנו בדיוק ? חוץ מאחד. ואת לא יודע ת מה התוכנית שלנו אושר אז אל תמציאי סתם. ולא הזכרנו את כל הוותיקים , הזכרנו את מי שבמועצה, את מי ששותף לשרשוריפלצת ואת בחיים כל עוד אני כאן לא ראיתי אותך תורמת לשרשורפלצת.

אושר מ

New member
ואגב

חגס שניםש לא השתתף. ופומי מעולם לא השתתף בשרשוריפלצת בתוך הפורום. רק מחוצה לו.

mto

New member
חדש....

תגדירי חדש... אני פעיל וזה לא משנה אם אני חדש או לא ...וחצי שנה זה הרבה זמן. פומי כן השתתף. חגס שנים שלא ביקר בפורום בגלל זה אנחנו קוראים לו לחזור.

אושר מ

New member
הוא לא קואא. אז הוא לא יראה

ואתה יותר חדש ממני. ובהתחלה בכלל אל הייתי בצ´אט וכאלה. ואני לא השתתפתי בשרשורי הפלצת רק אם לאון ההי שותף להם. כלה שרשורים של הרבנות. וזה היה כל שרשורי הפלת זה הכל.

פגעסוס

Well-known member
התייעצות...

קודם כל רציתי לציין, שזה ממש לא יפה לשגע לי את הפורום כשאני בעבודה... באופן כללי, אני נוטה להשאיר את השרשור הענק עד 300 ולא יותר (עם טיפול קוסמטי קל). אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. לכן אנא שרשרו לכן מה אתם חושבים, להשאיר או שלא להשאיר?. (אם מוחלט שלא להשאיר, אני אמחק רק עד לאיזור שבו נתתי את האזהרה כמובן) הטיפול הקוסמטי יתבצע בכל מקרה בדקות הקרובות...

אושר מ

New member
דווקא אני נגד

השרשור כבר לא קופץ. ועודש מעט הוא יעבור עמוד וזהו...

למעלה