לא
M missundaztood New member 13/8/02 #1 פגע! תגיד להם! השירשור מספרים תוקע לי ת´מחשב תמחק!תמח!תמחק! גו פגע גו פגע גו פגע! ביבקשההההההההה
M missundaztood New member 13/8/02 #5 כי זה תוקע לי ת´מחשב ואני אגואיסטית ונרקיסיסטית, לכן אני מן הסתם חשובה יותר מהשרשור!
M missundaztood New member 13/8/02 #11 ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif גם בשבילך צריך לעשות התרמה למען קניית מילון? דוגמא
M mto New member 13/8/02 #10 אם הוא\היא ימחקו אז זה יעורר מהומה ! מפני שאמרו שכאן לא נמחק שום שרשורפלצת.
M missundaztood New member 13/8/02 #12 לא אכפת לי אם הוא ימחק רק חלק מההודעות ולא את כל השירשור אבל שיקצר אותו לפחות.
M missundaztood New member 13/8/02 #13 ../images/Emo41.gifהבהרה לא התכוונתי שימחק *כל* השירשור רק שיקוצר לאלתר
M mto New member 13/8/02 #15 מותר למחוק רק הודעה\שרשור שפוגע ומעליב את אחד מחברי הפורום אדם כלשהו ..הוא שעובר חוק כלשהו ששכחתי.
א אושר מ New member 13/8/02 #16 מותר לפגע למחוק זאת כיוון שאם תסתכל על הודעה 201, תראה שהוא כתב שכל הודעהנ מעבר להודעתו תמחק. ולכן מותר לו למחוק אץת השרשור. את ההמשך כאילו.
מותר לפגע למחוק זאת כיוון שאם תסתכל על הודעה 201, תראה שהוא כתב שכל הודעהנ מעבר להודעתו תמחק. ולכן מותר לו למחוק אץת השרשור. את ההמשך כאילו.
M mto New member 13/8/02 #18 אסור לו בגלל שהשרשור לא פוגע במישהו לא מעליב ולא מעביר סודות כלשהם שאסור לגלות בקיצור אין שום סיבה למחוק אותו , ובגלל שזה פורום אופטופיק אז זה המקום לעשות שרשור כזה.
אסור לו בגלל שהשרשור לא פוגע במישהו לא מעליב ולא מעביר סודות כלשהם שאסור לגלות בקיצור אין שום סיבה למחוק אותו , ובגלל שזה פורום אופטופיק אז זה המקום לעשות שרשור כזה.
א אושר מ New member 13/8/02 #21 מט אתה מתווכח על דבריםש אין לך מושג אם פגע הזהיר אזי מותר לו למחוק. נקודה.