פגם סדרתי במחשב פיג´ו 306

dmainsinner

New member
פגם סדרתי במחשב פיג´ו 306

לאחרונה פניתי עם רכב פיג´ו 306 שנת 99 לבדיקה לפני קנייה אצל המוסכניק שלי. עוד לפני שהנחתי שקל אמר לי המוסכניק (הישר יש לציין) כי באחת הסדרות של הרכב (סלחו לי שאיני זוכר) ישנן תקלות חמורות במחשב (אני מניח שהתכוון למחשב הצתה) אולם היבואנים בארץ מתכחשים לכך. לטענתו כבר טיפל בכמה רכבים אשר דרשו החלפה של מחשב כזה (8000 ש"ח) אולם החברה טענה שהאחריות פגה וסרבה וכמובן שלא הודתה בכך שמדובר בבעיה סדרתית. אחד מהצרכנים הללו, כך סיפר, פשוט עשה מהומות בחברה ואז הודו בפניו והוא קיבל החזר מלא. אזי דעו לכן כי אם נתקלתם בבעיה שכזו פשוט לכו לחברה אל תוותרו. ואנחנו נמשיך לצפות לזמן בו יבואנים וספקים יקחו אחריות על המוצרים שהם משווקים.

erandb

New member
היתה על כתבה ...

בערך לפני שנה בעיתון מעריב ,אם איני טועה. והיה כתוב שיש אתרים באינטרנט שכותבים על דברים מעין אלה.אך איני יודע את הכתובת שלהם. בכל אופן אפשר לפנות למשרד התחבורה ולהתלונן על כך ,מפני שהיבואנים מחויבים להודיע על כך למשרד.

לקוח

New member
גם במכונית גולף שקניתי סיפור דומה

לפני 4 חודשים קניתי גולף שבה כל הזמן יש תקלה, כנראה במחשב הרכב, במוסך ראשי מספרים לי כאילו לא מצליחים לתקן, כנראה הם מנסים לדחות את התיקון עד אחרי האחריות כדי לדפוק אותי עד הסוף. אני כבר לא יודע מה לעשות ?

djyosi

New member
מי המוסכניק ?

היי אני בעל של פג´ו 306 שנת 99 ונראה לי שיש לי איזו בעיה ברכב. אשמח אם תוכל להפנות אותי למוסכניק הנ"ל על מנת שאוועץ איתו. תודה רבה.

למעלה