פגם אודיו

gra0z

New member
פגם אודיו

שלום לכולם! הזמנתי 4G iPod לפני כשבוע ורציתי לדעת כמה מכם נתקלו בפגם האודיו של הסדרה החדשה ואם היבואן עושה בעיות במידה ויש את הפגם.

עלעל1

New member
מנצלש"ת- השאלה שלי בנושא היא

מה בדיוק הפגם עליו מתלוננים? איפה זה מתבטא ואיך באייפוד? האם במידה ויש לי את הפגם,זה בולט, זה משהו שאני אשמע מיד או רק מישהו עם אבחנה ישים לב? כי בתכלס אני שומעת בסדר אבל כשאני מעבירה שירים אני כן שומעת (מבחוץ, לא באוזניות) את ההארדיסק (?)(מה שבתוך הגלגלת) מסתובב לשנייה, עד שמתחיל השיר ואין לי מושג האם זה בסדר או לא?

weird dust

New member
בעיקרון הבעיה היא בשמיעה מהאוזניות

שומעים רעש סטטי של הארד דיסק וזה אמור להיות די ברור לצערי אף אחד לא הקליט את הרעש ומי שיש לי רעש שונה ממה שהוא שומע במערכת שיחשוב שיש לו את זה. ולרוב רק מיעוט עושה המון רעש, ובמקרה של האי פוד הוא הרבה יותר גדול ממה שיש בנגנים אחרים.

gra0z

New member
בנוסף לרעש

בנוסף לרעש של ההארד דיסק (דרך האוזניות ולא מהמכשיר עצמו) כמה משתמשים נתקלו ברעשים סטטים חזקים לכמה שניות בזמן העברת שירים.. לפי מה שהבנתי מהאתר ipodlounge הסיכוי למצוא את הפגם על דגמי ה40GB יותר גבוה.

יש רעש על 40 ג'יגה

בכל שיר שהורדתי למכשיר דרך האי טיונס, אם באותו זמן העסקתי את המחשב בעוד משהו... אם הנחתי לו להתרכז רק בתרגום השירים מהדיסקים הכל נקי וצלול... ממש תופעה מוזרה

למעלה