פגלקס!!

בונדית

New member
מיץ שזיפים זה מעולה

אפשר גם להשרות שזיץ מיובש או לקנות מיץ מוכן ולשתות כוס/ חצי כוס ביום על בסיס קבוע. זה עוזר להסדיר את מערכת העיכול.

eastu

New member
תמרים

מסתבר שבתמרים מיובשים יש המון סיבים. הם לדעתי יותר יעילים משזיפים מיובשים ויותר עדינים. כדאי לנסות לאכול כל יום בערב כמה תמרים ולשלב גם שקדים שנותנים שמנים טבעיים שגם עוזרים.

חנול

New member
אומרים שגם דבלים טובות יותר משזיפים

לי זה סתם טעים...

taltool0307

New member
הצעה שלי...

לא מכירה את המוצרים שהזכרת, אבל מיץ שזיפים הוא כמעט היחיד שעזר לי. לא כל חברה השפיעה. הכי טוב של yula. כוס שלמה גרמה ליציאה להופיע אחרי כמה שעות בצורה פתאומית כך שאם לא הייתי בבית היתה נגרמת תאונה חמורה. זה יצא ממש נוזלי. מאז עברתי לחצי כוס. לפעמים כשלא מצאתי בסופר אכלתי במקום זה פירות יבשים. כמה משמשים, שזיפים וצימוקים ממש עשו את אותה עבודה. בהצלחה!

נועה277

New member
אפשר לשאול איפה את קונה?

אני פשוט לא מוצאת את זה בסופרים (שני 'מגה', אחד מהם גדול). איך זה אמור להיראות? באיזה אזור להימצא? עכשיו ב"ה אני יחסית בסדר, אבל אני ממש רוצה שיהיה לי לאחרי הלידה (התל"מ עוד 3 ימים). תודה!

taltool0307

New member
קונה ברמי לוי

זה נמצא באיזור השתיה והמשקאות בבקבוק קצת כהה (חום).

חנול

New member
עצה מאחותלצרה-תוקפים בכל החזיתות

נתחיל בזה שרק פגלקס לעצירות שכבר נוצרה-לא יעזור. פגלקס אם לוקחים על בסיס קבוע יעזור למניעת עצירות (אחרי שתשחררי את זו, הצעתי-נר גליצרין, ואם אחד לא מספיק, תמשיכי אחריו לעוד אחד או אפילו שניים עד שתתרוקני לגמרי, ואז תתחילי "בתוכנית"). אז מה אני עושה כדי להמנע מעצירות(ואני לוקחת 4 כדורי ברזל ביום- 2 רגילים ו-2 פמינה של אלטמן, זה מה שהרופא שלי רוצה): 1. בתחילת כל בוקר אני שותה פגלקס (או במקרה שלי MIRALEX שהבאתי מארה"ב, אותו מוצר בדיוק). מערבבת בכוס מים ושותה עוד כוס מים אחריו. 2. מקפידה על שתיה מרובה לכל אורך היום (בהמשך זה גם עוזר למנוע צירים מיותרים..). 3. מנסה לעבור לברזל מסוג אחר שיעשה לך פחות בעיות. בהתחלה הייתי לוקחת פרוגארד-היה נורא. אח"כ עברתי לפולקס, ועכשיו אני עם פריפול, והמצב סביר. 4. במהלך היום, ובד"כ בערב אני אוכלת אקטיביה אחת (וראיתי שאחרות גם משתמשות במוצר אחר-לא ניסיתי אבל אני מניחה שהוא עושה אותה פעולה). 5. אם אני רואה שבמהלך יום וחצי לא נכנסתי לשירותים,אני משתמשת בנר גליצרין כדי שמהערכת לא "תתפוקק". לא מגיעה למצב של עצירויות, אבל בשבוע שלי זה כבר יותר משמעותי לי, כי שמתי לב שאם אני לא נכנסת לשירותים, יש לי התחלה של צירים (שאגב, הופכים אח"כ את ההליכה לשירותים ליותר קלה). זהו. כמובן שמומלץ לאכול ירקות ירוקים, ולשתות מיץ שזיפים וכל מיני כאלו-לפי ניסיוני, זה עוזר למי שיש לה עצירות קלה בלבד. המצב שאת מתארת-הוא הרבה אחרי שכל העצות האלו עוזרות. מקוה שעזרתי.

inbal121

New member
|ברקהיום יש בידיעות כתב גדולה על הסכנה בחוקן

הנפוץ ביותר בארץ , היזהרו !!! לא מוצאת קישור לכתבה באינטרנט ,שווה לקרוא את הכתבה בעיתון. מדובר ממש בסכנה אמיתית לבריאותכן. לצערי גם אני סובלת מעצירות קשה וטחורים ולאחר הלידה הראשונה אף נאלצתי לעבור ניתוח פיסורה. שמתי לב שהתחתוניות למיניהן מגבירות את הטחורים (לא מוצאת סיבה וקשר אך עובדתית ). כל כך מזדהה שבא לי לבכות

zappozappo

New member
אפשר לשאול אותך מהו ניתוח פיסורה?

בלידה הקודמת לפני 5 שנים הייתה לי פיסורה נוראית אחרי הלידה,אחרי סבל רב זה עבר(חזר רק פעמיים במהלך השנים) עכשיו אני בתחילת הריון (שבוע 8) ושוב היא חזרה ובגדול! וזה עוד לפני שהתחלתי ברזל. יש לך עיצות?אין לי עצירויות אלא דווקא קיבה רכה ולמרות זאת הסבל לא נורמלי!! אני משתמשת במשחת הממיס של ולדה וגם באלפירסט יש הקלה אבל זה מתחיל להיות בלתי נסבל! (זה בא בגלים) יש ניתוח שניתן לעשות בהריון? תודה!

את מוכנה לפרט
מה הסכנה

גם אם אין לך קישור לכתבה. לבד מזאת- צריך לזכור שחוקן הוא למצבי חירום בלבד, ובהחלט לא לשימוש יום יומי.

למעלה