עצה מאחותלצרה-תוקפים בכל החזיתות
נתחיל בזה שרק פגלקס לעצירות שכבר נוצרה-לא יעזור. פגלקס אם לוקחים על בסיס קבוע יעזור למניעת עצירות (אחרי שתשחררי את זו, הצעתי-נר גליצרין, ואם אחד לא מספיק, תמשיכי אחריו לעוד אחד או אפילו שניים עד שתתרוקני לגמרי, ואז תתחילי "בתוכנית"). אז מה אני עושה כדי להמנע מעצירות(ואני לוקחת 4 כדורי ברזל ביום- 2 רגילים ו-2 פמינה של אלטמן, זה מה שהרופא שלי רוצה): 1. בתחילת כל בוקר אני שותה פגלקס (או במקרה שלי MIRALEX שהבאתי מארה"ב, אותו מוצר בדיוק). מערבבת בכוס מים ושותה עוד כוס מים אחריו. 2. מקפידה על שתיה מרובה לכל אורך היום (בהמשך זה גם עוזר למנוע צירים מיותרים..). 3. מנסה לעבור לברזל מסוג אחר שיעשה לך פחות בעיות. בהתחלה הייתי לוקחת פרוגארד-היה נורא. אח"כ עברתי לפולקס, ועכשיו אני עם פריפול, והמצב סביר. 4. במהלך היום, ובד"כ בערב אני אוכלת אקטיביה אחת (וראיתי שאחרות גם משתמשות במוצר אחר-לא ניסיתי אבל אני מניחה שהוא עושה אותה פעולה). 5. אם אני רואה שבמהלך יום וחצי לא נכנסתי לשירותים,אני משתמשת בנר גליצרין כדי שמהערכת לא "תתפוקק". לא מגיעה למצב של עצירויות, אבל בשבוע שלי זה כבר יותר משמעותי לי, כי שמתי לב שאם אני לא נכנסת לשירותים, יש לי התחלה של צירים (שאגב, הופכים אח"כ את ההליכה לשירותים ליותר קלה). זהו. כמובן שמומלץ לאכול ירקות ירוקים, ולשתות מיץ שזיפים וכל מיני כאלו-לפי ניסיוני, זה עוזר למי שיש לה עצירות קלה בלבד. המצב שאת מתארת-הוא הרבה אחרי שכל העצות האלו עוזרות. מקוה שעזרתי.