פגישת צ'אט

קמהדנו

New member
כרגיל אאחר

יש מאיתנו שלא יכולים, יש כאלה שכן. אפשר פשוט לנסות ולראות מה יילד יום. יש מצב שתקבל סטסאנג אישי, על זן ואמנות אחזקת הטוסטוס. מה רע?
יכול להיות שנקודת הכשל בזמן-מרחב של שישי בערב היא ארוחת ערב חג/שבת?

קמהדנו

New member
executive decision

יש גרעין רעיוני לחמש להערכתי, אפילו ארבע תתחילו אני אצטרף צפונה משש
אחרי שכבר תהיו מגובשים על הדרך הרוחנית האולטימטיבית להארה בחמישה צעדים (מה שנקרא בז'רגון המקצועי "הארת סנדלרים")

Vguru

New member
הסנדלר לא הולך יחף

גם הוא קנה קרוקס. אני אהיה ב-16:00. בחדר "הפאנטום" בצ'ט המתקדם, כי ב-chatTV יש לי תקלה. היום בסאטסנג נלמד איך לעשות אוברול למנוע פעימה אחת, ואיך להחליף את האלמנט.

קמהדנו

New member
באיזה צבע?

מסתבר שאני גורו אופנה. אפשר לספור על אצבעות יד אחת מי שקנה קרוקס בהשראתי

alissa

New member
נופל לי בדיוק על שנת היופי

שעה שש יותר מסתדר לי. אבל אם נוח לכולם מוקדם יותר , תוכלו להתחיל ואצטרף אח"כ. קמי - הקרוקס זו ההמצאה המכוערת ביותר ונטולת ההשראה של כל הזמנים מאז נעלי הטבע נאות. אז אל תאשים את כישורי ההשראה שלך.

קמהדנו

New member
האם את יודעת שזו האמת?

את כנראה מתייחסת לחיקוי הזול crooks... אם כל שעה נופלת על השינה בתודעת החלום, מה זה משנה?

alissa

New member
משתדלת לא לדעת

הקרוקס המקורי אפילו מכוער יותר מהחיקוי שלו. צריך להעמיד לדין את האחראי למחדל האופנתי הזה. בחלומי, דיברתי עם אנשים ישנים שחשבו שהם ערים. חלום מוזר.

barak001

New member
אתה יכול

גם יותר מאוחר? ב-5 או 6 כדי להתאים גם לשעות של אחרים? (לי אין בעייה להגיע בכל שעה...)

barak001

New member
אז ChatTV היום משעה 17:00 ../images/Emo124.gif

נכנסים דרך הדף הזה למעלה (הלינק שמימין ל"קישורים").

alissa

New member
לא עובד

הוא מבקש active x או משהו כזה. הורדתי ועדיין לא עובד. חוץ מזה, לאיזה חדר להגיע?

barak001

New member
טוב, אז נעבור לCHAT+ "הפאנטום"

עם זה לא תהיה לאף אחד בעייה...

barak001

New member
נכנסים למעלה לCHAT

כלומר השורה הכי עליונה בדף (ליד "הכרויות") ואז בוחרים באופציה הראשונה - הצ'אט המתקדם (שנקרא צ'אט פלוס) אפשר להיכנס כאורח או כחבר, ואז מכניסים שם חדר "הפאנטום" לי כרגע יש תקלה ופתאום אני לא מצליח להתחבר לשניהם, אז אני מאתחל את המחשב...

barak001

New member
איפה אתם? :(

מקודם ויגורו היה בCHAT-TV ואליסה ובארס ניסו להיכנס. עכשיו נכנסתי לשניהם ואין אף אחד...

למעלה