פגישת צ´אט ענקית... מחר, יום שבת, בשעה 18:00, בצ´אט של אתר אירומיקס... כולכם מוזמנים להגיע!!!
E Euromix - Avi New member 12/4/02 #1 פגישת צ´אט ענקית... מחר, יום שבת, בשעה 18:00, בצ´אט של אתר אירומיקס... כולכם מוזמנים להגיע!!!
E Euromix - Avi New member 12/4/02 #2 היה נחמד לצו´טט עם הרבה מעריצים... לא? אני חושב שיהיה נחמד עם נדבר כולנו בצ´אט. אני מקווה שתגיעו ביום שבת ב- 18:00 לצ´אט של אירומיקס.
היה נחמד לצו´טט עם הרבה מעריצים... לא? אני חושב שיהיה נחמד עם נדבר כולנו בצ´אט. אני מקווה שתגיעו ביום שבת ב- 18:00 לצ´אט של אירומיקס.
Y Yaniv-DC New member 13/4/02 #3 המלצה וסליחה... ראשית - הרשו לי להצטרף להזמנתו של אבי לצ´ט האירוויזיון באתר אירומיקס. יהייה נחמד, וגם אני אשתדל להגיע (הכל תלוי אם יחליטו להבעביד אותי גם מחר בבוקר). שנית - אבי, סליחה שלא עמדתי בסיכום שלנו,דברים היו כאן קצת מטורפים בימים האחרונים.
המלצה וסליחה... ראשית - הרשו לי להצטרף להזמנתו של אבי לצ´ט האירוויזיון באתר אירומיקס. יהייה נחמד, וגם אני אשתדל להגיע (הכל תלוי אם יחליטו להבעביד אותי גם מחר בבוקר). שנית - אבי, סליחה שלא עמדתי בסיכום שלנו,דברים היו כאן קצת מטורפים בימים האחרונים.