פגישת פורום

פגישת פורום

בפעם שעברה זה היה דיון אבל לא קבענו כלום..שכל אחת תענה על השאלון הבא: יום מועדף:[ואל תכתבו לא אכפת לי..תגידו תאריך מסויים!] מקום מועדף: שעה מועדפת: תאריכים אפשריים: 4.4 5.4 6.4 9.4 10.4 16.4 17.4 18.4 מקומות אפשריים: עזריאלי יש עוד,אבל כרגע הם לא עולים לי לראש אבל..יש לנו עוד בעיה! יש בנות שגרות בצפון,בירושלים ובמקומות שרוחקים מת"א אז בשביל שניפגש[
]צריכים או 1.לארגן הסעה[איזה הורה שיסיע 2.לקחת אוטובוס\רכבת יאללה שרשרו תאריכים ומקומות ונקבע כבר איפה ומתי להיפגש

עונה!!:(../images/Emo15.gif

אני יודעת שחשוב שאני יבוא אבל אני די קטנה וגרה בירושלים עם אני לא ילך עם אודליה אולי אני בכלל לא יבוא....!! יום מועדף:שלישי/שני מקום מועדף:איפשהו במרכז שעה מועדפת:13:30/14:30 תאריך לא משנה אבל שיהיה בחופש...

skaatit 1

New member
עונה....../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

יום מועדף: ראשון או שני..
מקום מועדף: עזריאלי..
שעה מועדפת: 1:00 תאריך מועדף: 16.4
בננות...באותו תאריך יש מפגש לרשמי... אז כך אני לא אצטרך להתרוצץ כל הזמן... אולי נעשה איתן יחד
יכול להיות מזה כיף...כל הסקעתיות יחד..
אני לא אוכל לבוא כמה פעמים לתל-אביב....
אני מקווה שזה יסתדר...

לאו14

New member
אמ..../images/Emo141.gif

השבוע הראשון של פסח של ממש טוב לי.. כי אנחנו מנקים ת'בית בטירוף אז.. בקשר למקום מפגש.. נראה לי שעזריאלי הכי טוב.. אני גרה ליד חדרה[אני גרה בישוב קטן אז..בדוק אתן לא מכירות..] חצי שעה ברכבת ואני מגיעה לעזריאלי..

skaatushonet

New member
עונה ומקפיצה...

יום מועדף:אמממ אני לא יודעת אולי משו כמו חמישי... מקום מועדף:ירושלים חחחח או עזריאלי בת"א שעה מועדפת:בסביבות 14:00 תאריכים אפשריים: 4.4 5.4 6.4-!!!! זה יוצא חמישי נכון? 9.4 10.4 16.4-אולי זה... 17.4 18.4 אני בעד שכל אחת תבוא עם עצמה...אבל פקשהה תעשו בירושליםםםם

4/4 קדוששששששששששששש

מומולדת לחברה שילי כפרעלייההההההה ככה שאין מצב ... או שאני לא יבוא ...

i love skat

New member
../images/Emo9.gif...חמודיים..../images/Emo187.gif

אני מה-9 עד ה-11 לא יכולה.. וגם אתם צריכים להבין אין ממש אפשרות לקבוע יום אחד שמתאים לכולן. כל אחת תכתוב מה שנוח לה ותשלח לי במסר ואני כבר אשכלל הכל יחד ונחליט

למעלה