פגישת פורום?!????!!!!!

y l 18

New member
פגישת פורום?!????!!!!!

שרשרו לכאן אם אתם מעוניינים ומתי....לדעתי המעו"ז ישמח לקלוט פגישה שכזו ואפשר לארגן אחת ממש נחמדה עוד השבוע......אני אחראי לכיבוד וכל זה.....

אני לא חושב שזה צריך להיות במעוז או

בכל מקום של תנועה אחרת; הנוע"ל, הצופים, בני עקביא, בית"ר. או כל תנועה ששכחתי ... זה צריך להיות באחד הפרקים המגניבים של בית שמש

faith2

New member
בקור הזה../images/Emo4.gif???

אני בעד פגישה
אבל חכו לנוכה שיירד הלחץ של הלימודים ככה, לא?

A m i r 17

New member
../images/Emo45.gif יאללה

למרות שקצת בעייתי לארגן מפגש פורום לפי הניסיונות הקודמים תמיד שווה לנסות ובטח גם לאחר שהשתנה קצת מערך החברים בפורום.... אז באמת רעיון טוב שזה יהיה במעו"ז בית"ר... חשבתי להציע את השבט שלנו אבל אצלכם אמרתם יהיה כיבוד, אז עדיף אצלכם! יאללה אנשים מתי נפגשים???

MS6

New member
יוסי אתה משלם לבד אתה יודע...

אתה לא הולך לסנג'ר אותי!!!!!!!!
אגב המעו"ז זה רעיון טוב בגלל שיש לנו טלוויזיה, וידאו, מערכת... אפשר לעשות שם דברים דיי מגניבים וחוץ מיזה: מישהו יכול לנדב בית או משהו כזה?!?! זה חייב להיות בבניין.

SavageGirl1

New member
איפה זה המעו"ז?

ואם אתם עושים פגישת פורום (יותר נכון-אם הפעם עושים באמת!) אז פליז אחרי חנוכה...

yossi018

New member
כתובת המעו"ז היא:

עמק הזיתים 1 (ידוע בכינויו "מורדי הגטאות") ואם לא הבנת, איפה בן-הרוש (של החומרי בניין) אם את באה מכיוון מד"א, בפנייה הראשונה שמאלה פונים ואז ישר תראי בית כחלחל עם דגלי בית"ר וישראל על הגג - זה אנחנו
מה דעתכם על ה- 25.12 מתאים?

אממ...

אני במשלחת של וושינגטון (אין השנה דרום אפריקה הקבוצה השניה טסה גם לוושינגטון) אז קיצר הקבוצה שלהם באה מה-23.12 לשבוע... הבאסה זה שהם לא מתארחים אצלנו.. =\ אז מה-23 אנחנו איתם מסתובבים בארץ.. כל יום מלון אחר... =]

yossi018

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif רעיון מעולה!

אנחנו נמצאים בטיול חנוכה מה21-24 בדצמבר כך שלפגישת פורום אפשר לעשות רק ב-25.12, שזה אמור להיות בין השאר גם יום פעילות במעו"ז ל"סיום חנוכה", מה שכן אפשר לעשות את זה באמת ישר אחרי חנוכה - בערב. יהיה כיבוד (על חשבון בית"ר - אם נדבר על תנועות הנוער - ואני מאמין שנדבר בין השאר). אפשר לארגן ערב ממש נחמד ואחרי חנוכה המעו"ז אמור להיות אחרי כל השיפוצים שהוא עובר עכשיו...

טיולי חנוכה נוע"ל 20-22/12 ../images/Emo31.gif

ולא נראה לי מתאים במעו"ז במיוחד לאור הקרעים שיש בין שתי התנועות ואין צורך להרחיב ... אם רוצים לעשות את זה במקום שכולם יבואו אני חושב שזה הצופים ... אם זה במעו"ז סביר להניח שרוב הח'ברה מהקן לא יבואו: אני,אמיר,אילן, שירן ... ומי שעוד בפורום ... אבל הם יחליטו לעצמם ... אני יודע שאם זה יהיה במעו"ז אם כל הכבוד, אני לא אבוא.

AXER

New member
זה נכון, כמו שאם זה היה בקן שלנו

אז החבר'ה של בית"ר היו מתנגדים. בכל מקרה אביחי אל תחליט בשבילי.

AXER

New member
אם זה יהיה במעו"ז אני חושב שאני

אבוא, אבל בכל זאת אולי חלק לא יבואו וחבל! ולכן צריך סתם מקום נטראלי, כי הרי אנחנו רוצים שכוווולם יבואו..!

למעלה