פגישת פורום!

Mohawk Tom

New member
פגישת פורום!

טוב אני יודע שכבר היו לזה שירשורים אבל הם סטו לנושאים שונים אז בבקשה לא להסיט את השירשור הזה מהנושא, עכשיו : 5.8 פגישת פורום אצל נופר שהיא תפרסם את הכתובת שלה והכל מתחת להודעה שלי....נכון? וכל מי שבא שיכתוב שהוא בא.

Mekhasheife1.

New member
חחחחחחחח ... ../images/Emo13.gif

אמממ ... אני גרה בש"ד קוגל 29 (זה יוצא מול קולנוע רינה ...) אמממ ... קומה חמישית ואמממ ... כל מי שמסתבך אז שירים אליי טלפון : 064-307316 ...
עוד משהו ששכחתי??

אסאל

New member
בדיוק סיימתי

לראות בלינקי ביל!!!! ואני בא!!! דרך אגב נופר אני יצאתי.....cya

Mekhasheife1.

New member
בלינקי ביל?? מה?!?! חחחחח ....

ולא אמרת לי מתי שהתחיל?!?!?! חוצפן! מתי יש שידורים חוזרים?? חחח ...

Hole In The Sky

New member
נופר..

אסור לפרסם מספרי טלפון בפורום!! (כבר אמרתי לך) אני לא אמחוק את ההודעה הפעם אבל תזכרי להבא.

חן ה

New member
אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני גם רוצה לבוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hole In The Sky

New member
גידלתי זקן

ועכשיו אני דוס ואין יותר מה לפחד קניתי תפילין וגם אלוהים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של 100 שערים ויש לי כיפה כזאתי שחורה ויש לה ריקמה מזהב ויש לי חולצה יפה לבנה לכל הימים של החג אני מכיר בע"פ את כל הפסוקים.. אני חייל של 100 שערים אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי מיסים ונכון שחוצמלהתפלל לא עשיתי שומדבר בחיים אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואישתי לבושה בשמלות ארוכות אז אני יהודי.. אוי אוי אוי יהודי... ולא ממזמן עברה בשכונה אחת עם בגדים קצרים אפילו כיסוי לא היה לראשה ולמה הם לא מתחשבים אני ירקתי עליה ישר לפנים אני חייל של 100 שערים... אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי מיסים ונכון שחוצמלהתפלל לא עשיתי שומדבר בחיים אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואישתי לבושה בשמלות ארוכות אז יהודי......... אוי אוי אוי אוי יהודי אז לפני שתפרוץ פה מלחמת אחים בוא נשב נלבן עיניים נקבל החלטות נחוקק גם חוקה אבל קודם................ תחזרו בתשובה

חן ה

New member
מחר אני הולך חוזר בתשובה....

באמת חשבת????????????? אבל למה רשמת את זה למען השם, ???????????

mutagen123

New member
זה שיר של שייגעצ... תתבייש!!!!!

ואני חושב שאני גם אבוא מקסימום אני אלך אחרי שעה!!!

למעלה