פגישת פורום, מישהו? יהיה חביב!
A AMORPHIOS New member 13/6/03 #7 בהנחה שזה אולי יהיה מפגש יחיד בינתיים שהם ישתתפו בו- אז כמובן! הרי הם יוכלו לכתוב בפורום איכשהו כשהם חוזרים מהבסיס, או גם בבסיס עצמו. לא סיפור.
בהנחה שזה אולי יהיה מפגש יחיד בינתיים שהם ישתתפו בו- אז כמובן! הרי הם יוכלו לכתוב בפורום איכשהו כשהם חוזרים מהבסיס, או גם בבסיס עצמו. לא סיפור.
B black_light New member 15/6/03 #8 לגבי זה.. יש בעיה למי שגר רחוק ואין לו אוטו... (כמוני). עדיף לכסם על שעות לא מאוחרות שלא תהיה בעיה עם תחבורה ציבורית.
לגבי זה.. יש בעיה למי שגר רחוק ואין לו אוטו... (כמוני). עדיף לכסם על שעות לא מאוחרות שלא תהיה בעיה עם תחבורה ציבורית.
A AMORPHIOS New member 15/6/03 #10 אנשים שגרים בערך באותו האזור יכולים להיפגש ולסוע ביחד. את גרה בדרום, לא? זה אומר שנוכל להגיע ביחד.
B black_light New member 15/6/03 #11 כן, קריית גת. בדרכך לתל אביב אתה עובר כאן ממילה, אז זה יכול להיות טוב.
ה הנורווגים באים New member 15/6/03 #12 צ'מעי, צרי איתי קשר דרך האיציק או במסרים, אוקיי? זה סיפור לתאם בצורה כזאת.
A AMORPHIOS New member 15/6/03 #13 אוי פאק. ההודעה למעלה היא שלי. בכל מקרה, פשוט צרי איתי קשר דרך מסרים או אייסיקיו
A AMORPHIOS New member 15/6/03 #18 אבל האייסי שלך לא עובד, ככה אמרת. ולבלאק פיילם- אני מבאר שבע, ככה שאם אני אקח את האוטובוס המאסף ייצא לנו להיפגש. וקיוויתי למפגש בהופעה של סיילם.
אבל האייסי שלך לא עובד, ככה אמרת. ולבלאק פיילם- אני מבאר שבע, ככה שאם אני אקח את האוטובוס המאסף ייצא לנו להיפגש. וקיוויתי למפגש בהופעה של סיילם.
K Knightrider Of Doom New member 15/6/03 #19 הוא עובד... פשוט יש לי שני עריצים בבית... אל תדאגו אני אחזור....
A AMORPHIOS New member 15/6/03 #20 אז תאשר אותי דאמט! ואני חוזר על ההצעה של מפגש פורום לפני ההופעה של סיילם