פגישת מעריצים

פגישת מעריצים

פורום יקר אנחנו כבר חייבים לעשות מיפגש מעריצים לאא רק ביום הולדת של מאיה מפגש מאורגן הכולללל כי בפורום שירי מימון ומירי מסיקה ורוני בתפוז אם עשו מפגש לא קשור ליום הולדת אז בואו נמהררררר תיקנה למאיה משהו גדול וניצעק לה מהחלון מאיה אוהבים אותך ובטח היא תיצא סהר תחשבו על זה אנחנו כימאת הפורום היחיד בלי מפגש

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif נראה לך!??!?!

מפגש מעריצים זה סבבה.. אבל מי יצעק למאיה מהחלון חחחח איפה את חי.. ואני גם לא מתכוונת לקנות למה מתנה.. למה היא קונה לי מתנה שאני יקנה לה? פ=חח!

מה את בעד? ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

ללכת לצעוק למאיה מתחת לחלון??? תגידו איפה אתם חיים??? מה זה נראה לכם שוק!?

תראה חמוד ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

בקשר למפגש עם מאיה זה סבבה, אבל אני לא חושבת שכרגע זה ייצא לפועל כי מאיה עסוקה בהופעות ואין לה זמן. אבל בקשר ללצעוק לה מהחלון זה ממש לא, מה אנחנו חיות? כשרוצים לארגן מפגש עושים את זה מסודר, ולא באים לאומן הביתה וצועקים לו מתחת לחלון, איך נראה לך שמאיה תגיב ברגע שתבוא אלייה הביתה ותצעק לה כל היום מתחת לחלון, חוץ מזה שזה חדירה לפרטיות זאת גם לא התנהגות.

נכון את צודקת

האמת שזה נכון את צודקת ב100% אבל לגביי מפגש פורוםם בואו נעשה משהו ועם מאיה זה בכלל יהיה כיףף בואו נארגן משהו...

ולידיעתך סהר ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

הפורום של שירי ורוני, הם עושים מפגש מעריצים פעם בשנה, לא כל שני וחמישי...

מפגש בינינו זה סבבה אבל ללכת לבית

של מאיה ? זה מגוחך , ממש לא לעניין ללכת ולהטריד אותה מתי שמאיה תצא לסיבוב הופעות אפשר לארגן מפגש וללכת ביחד , זה הרבה יותר נחמד

../images/Emo105.gifצודקים זה מגוחך לצעוק לה

מתחת לחלון אפשר לעשות מפגש פורום ככה סבבה..
רעיון מצוין אבל לא לצעוק לה מתחת לחלון?!

../images/Emo45.gifמסכימה עם חנוש...רק חבל ש..

אני לא יוכל לבוא.. אני מתחילה לעבוד על השיר ה-1 שכתבתי ועד יום רביעי בערך אני לא אהיה בפורום..אממ אני הולכת לעבוד עליו כרגע עובדים לי על ההלחנה שלו, וממחר אני הולכת לעשות חזרות ולראות איך אני מתחברת אליו
וכשהוא יהיה גמור..חח אני אקליט ! אוהבת אתכם הכי הרבה שאפשר, הודיוש :]

אני מעדיפה לקרוע ורידים

היא תאהב את זה .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםם..!! סהר אתה חי בחלום ... תתעורררר

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gif עוד אפשרות

אפשר שכל אחת תקעקע על אחד מהתחתים (תחת) שלה או משהו אחר (; אות אחד.. נגיד (מ)(א) (י)(ה) (א)(נ) (ח)(נ) (ו)(א) (ו)(ה) (ב)(י) (ם)(א) (ו)(ת)(ך)(!) [למי שלא הבין זה יענו תחתים ורשום "מאיה אנחנו אוהבים אותך!"] והיא בטוח תרד.. חחחחחחחחחחחח סתםםםםםםם.... אבל חייבים לארגן משוו..

למעלה