פגישת מבוא לסדנא

פגישת מבוא לסדנא

שלום אמיר הייתי בפגישת המבוא שהייתה ביום שלישי ויצאתי (אומנם לפני הסוף) בתחושה מאוד מיוחדת. שמתי לב שאתה מזכיר מדי פעם את הבקשה להקשיב לך בלב פתוח ועל אף שלא התכוננתי לכך הרגשתי כיצד בנוכחותך ההקשבה שלי הופכת להיות קרובה ועמוקה . ריגש אותי האופן בו נשאת את דבריך, בשקט ומתוך התכוונות פנימית והיתה ניכרת האותנטיות של הדברים. חלפה ביגם תחושה של בין קינאה לשאיפה כי גם אני הייתי רוצה להיות במקום שבו האמירה שלי תהייה אותנטית מתוך התכוונות פנימית בשפה שיש בה רגש אך שלא מוותרת על הקשר עם המציאות הקונקרטית והפרקטית מסביב. חיבור שכזה הוא אינו פשוט עבורי וזה הנושא איתו אני מתמודד. אז בראש ובראשונה תודה על המפגש וגם על אף שאין אני בטוח אם אשתתף אשמח לקבל פרטים בנוגע לסדנא (שעות ותאריכים) וגם נשארתי עם שאלה שנשאלה ולא שמעתי את התשובה שניתנה האם הסדנה נותנת גם כלים לפעולה בנושא שינוי המציאות החיצונית ולא רק כלים אינטרוספקטיביים ? תודה רן

זה מרגש

שלום רן תודה על השיתוף הכנה ועל האמון. אם במהלך המפגש יכולת לזהות בתוכך קינאה ומצאת לנכון להביא את השיתוף לכאן, זה מעיד על האווירה שנוצרה ועל היכולת שלך לקחת את זה הלאה, פנימה ובדיאלוג. תודה. שינוי ממשי במציאות - המכוונות שלי להביא כלים ותהליך פיתוח מודעות לעולם העבודה, בדגש על מימוש אישי, נושמת מבחינתי מעשיות. הכלים ליצירת מציאות מתחילים בזיהוי מקומות של קושי, דפוסים לא אפקטיביים, אמונות מכשילות - כאשר מתפתחת היכולת לאחוז בחוויה הרגשית המלווה מקומות שכאלה, שם מתחיל שינוי ממשי במציאות, במקום תנועה אוטומטית מתחיל במקום הזה חופש. בחלק השלישי של הסדנה אנו עוסקים בגיבוש חזון אישי - מתוך זיהוי מוקדם של כוחות אישיים והגדרת הסביבה הנכונה לנו - כאשר אנו מגבירים עירנות למקומות בהם אנו עלולים ליפול ( החלק הקודם ) , אנו מטפחים זרימה מעשית חדשה. תמיד חשוב לשמור את השיחה אישית וקונקרטית וכמה שפחות כללית, לכן אני רק יכול לסכם ולשאול - האם אתה יודע להגדיר את המטרה שלך לסדנה ? האם אתה יכול להגדיר את המציאות הנשאפת עבורך ? פגישת המבוא התפתחה בהמשך לכמעט עבודת קבוצה - סימן מברך. להתראות, אמיר

למעלה