פגישת הפורום, מתי?

kaboodi

New member
פגישת הפורום, מתי?

שלום לכולם. אני התחלתי לגלות עניין בבונסאי בחודש האחרון ואף רכשתי 2 עציצים של זית גמדי וכמה ספרים בנושא. אני מעוניין לדעת מתי המפגש הבא שלכם והיכן הוא יתקיים. תודה מראש.

noamrathaus

New member
פגישה

הי, הפגישה הקרובה היא בשבת הקרובה (5 לפברואר) ב10 בבוקר בכפר מורדכי (באיזור ישובי גדרות)

סן תאי

New member
רק לשם הדיוק

המפגש בשבת הקרובה אינו מפגש הפורום אלא מפגש של חוג הבונסאי הישראלי. כך או כך אתה מוזמן להגיע, להתרשם ואף להצטרף לחוג.

kaboodi

New member
תודה רבה אבל...

באמת תודה על ההזמנה אבל אני דתי ולא אוכל להגיע. בתקווה שיהיו פגישות בימי חול.

vinbe

New member
שלום יואל

ערב טוב, בערך פעם בחודש מתקימת בימי שישי פעילות לא פורמאלית של כמה חברים. כל אחד מביא עץ או שניים, כלים, חוט ועובדים. ה"ותיקים" תמיד מוכנים לעזור ל"חדשים". אתא מוזמן לעקוב בפורום על ההודעה בקשר לתאריך ולהשתתף. הבעיה שאני רואה בינתיים, אבל, היא שהמפגש מתקיים בהוד השרון ומתחיל בשעה 14:00, כך שלא נירא שתספיק לחזור לירושליים לפני כניסת השבת (לפחות עכשו). אים יש כמה אנשים באיזור ירושליים ו/או אנשים אחרים שומרי מסורת, למה לא לארגן מפגש אחר, למשל ביום שישי בבוקר או אפילו באמצע השבוע (יותר קשה, ללא ספק). אני, מבחינתי, מוכן לעזור ולהשתתף.

oferez

New member
נשמה

מאורו אין ספק שאתה נשמה טובה. כל הכבוד. עפר

אולמוס

New member
הבהרה - מפגש הפורום

המפגש בשבת הקרובה אינו בדיוק מפגש של חברי הפורום זהו מפגש חוג הבונסאי שחלק מחבריו הם גם אנשי הפורום. מפגשי הפורום נערכים בנפרד ובנוסף למפגשי החוג. כמובן שחברי הפורום שאינם חברים עדיין בחוג ויש להם ענין בכך- מוזמנים גם למפגש זה ולהצטרף בהמשך כחברים לחוג

למעלה