פגישת האיגוד

jumpinjack

New member
פגישת האיגוד

מישהו מאלה שהיו בפגישה יכול לספר לאלה שלא הצליחו להגיע מה היה שם?

oferbar

New member
ואם נספר לכם...

נצטרך להרוג אתכם
ברצינות, תפנה לירון לוי מזכיר האיגוד: [email protected] אמרו להיות לו הפרוטוקול של הישיבה. בגדול לא התקבלו החלטות (זו לא הייתה פגישה מן המניין) אבל ניתנו תשובות לשאלות העקרוניות שהועלו: מה זה האיגוד, למה הוא קיים ולאן הולך הכסף. דן מוקדי הציג את עמדת המועדון, זמי בולוטין את עמדת האיגוד, ואופיר בר-ששת הציג את הדוחות הכספיים. סה"כ הייתה פגישה מאד חיובית (לדעתי), וגם אם לא כל הנוכחים השתכנעו, לפחות קיבלו תשובות לשאלות.

זיידוש

New member
סליחה על התגובה המאוחרת

היו לי ימים קצת ארוכים ורק עכשיו נכנסתי לפורום. עופר בר האלוף, היה עדין בתגובתו. הפגישה הייתה טובה (בדגש אחד בלבד)- היא ניקתה שולחן והבהירה דברים: המלך מת, ולא, אין יחי המלך החדש. האיגוד פרס את משנתו- היא טובה, היא ברורה, היא נקיה משחיתות או רווח אישי, היא פשוט לא מה שאני (בשם עצמי) רואה כהצדקה קיומית. האיגוד טוב לצנחנים כפי ששלום בצפון הבלקן טוב לישראלים: יציבות כלל עולמית, פחות ילדים רעבים, חוסן אירופאי-כלכלי, השקעות ועוד ועוד. קיומו של האיגוד מועיל למועדון ברמה הביטוחית, הגבוהה, ברמת הגוף הסמכותי, ברמת הגוף המקצועי, ו....(מכיוון שדן ידע שהוא יצוטט בסוף, אני אקבל עלי את השרביט המפוקפק.....)כסת"ח בצורה החיובית - אולי הניסוח הנכון-מגן, לא כסת"ח, מגן, שכפ"צ נוסף. ואם משהו טוב למועדון, והמועדון זה הצנחנים (..והטנדמים..), אז האיגוד טוב גם לנו (הצנחנים...). המדינה זה אני.(כבר אמרתי "המלך מת"?) הדגש האמיתי כאן הוא לא האיגוד, אלא דן. הטענות, התשובות, הטרוניות צריכות לבוא אליו. הוא מייצג אותנו - לא בגלל שהוא צנחן, אלא שכאן, בסיבוב הזה, האינטסים שלנו ("הצנחנים") דומים לאינטרסים של דן. דומים אמרתי, לא זהים. בפעם הבאה שאשלם לאיגוד, לא אתווכח, זה חסר טעם. מישהו כבר עשה את הוויכוח הזה עבורי, וגם אם האינטרסים שלו היו שונים במקצת- הם הביאו אותו למקום הטוב ביותר האפשרי. אז עד ליום שהאיגוד יתחיל "לאגד" (שנים-שלושה מועדונים....), הוויכוח, ובעיקר האנרגיות, נראות, לדעתי, מיותרות. עד כאן דיווח סוביקטיבי- חד-צדדי - אינטרסנטי - טעון - לא מאוזן - דמגוגי - אישי - וחסר תועלת ממשי מרשמי הפגישה. שלכם (עוד) חבר (מאולץ) ב"איגוד"

למעלה