../images/Emo41.gif סיכום צ´אט 2 ../images/Emo41.gif
מקסימוש יצרה סטנדרט חדש של סיכומי צ´אטים של החברים כאן, אז אין לי ברירה.... מקסימושששששש......את עוד תשלמי על זה....
אז איך הכל התחיל...ומה היה לנו?? "עכבר כתום" היה היוזם. בחצות וחצי (אחרי שסינדרלה הלכה), נכנס לחדר "שמנות ויפות", הדליק את האור
הכין את הכיבוד
והמתין בסבלנות. לאט לאט התקבצו ובאו חברים רבים נוספים.... "עכבר כתום" גילה לנו את סודו וסיפר לנו למה הוא כתום...אבל העכבר ניצל את ההזדמנות של תעופה מהצ´ט וברח לישון....
משחק מקדים" ישן כל אחה"צ, היה מאוד עירני, ושיחק אותה בגדול בלילה...הוא אגב צולל נפלא...
"צפרדעית" לעומת זאת גילתה שהיא אלרגית למים ושיש לה רצון חזק ונחישות מאין כמוה להרבה דברים בחיים...
"אישה יפה" החמודה והמקסימה (אויייי מקסימוש תהרוג אותי על השימוש בשמה), שמרה את הקלפים צמוד צמוד לחזה והבטיחה שבמפגש היא תגלה ותראה לנו הכל... (מצפים כבר למפגש הא?)....
"חלומית" תוססת ופעילה, ולמרות שמה היא עם 2 רגליים על הקרקע, אינה ישנה הרבה כפי שמתחייב משמה. חלומית לא גילתה מה היא עושה באותן שעות רבות של עירנות...
"יולינקה" התגלתה כצוללנית מופלאה...חיל הים עומד לגייס אותה בקרוב....
"מרמלד" חמוד אמיתי, הכניס קצת פלפל, תיבל בביטחון עצמי והלך לעשות סדר בחדרים אחרים...הוא תמיד כאן כשצריכים אותו...
"כבר לא ארנב" גילה לנו שהוא בעצם ארנב אמיתי וכמה שנים הוא כבר ארנב...
"רומי" נסתה להתחבר לצ´אט אך לא הצליחה...
הכרנו גם 2 חברות חדשות שקוראות את הפורום והבטיחו להצטרף: "נועה 28" ו "שמנמותק 32"...חמודות ושוות....
לסיכום: היה כייף אמיתי...פטפטנו וקישקשנו המון. אני פרשתי ב- 2:30 ולא אחראית למה שקרה מאז....
חג שמח
ברנדה (שנהנתה מכל רגע)