פגישות באינטרנט

rotemsp

New member
פגישות באינטרנט

אהלן אני מקווה שלכולם יש אחלה חופש... (לא קשור סתם מתעניין) ורציתי להציע לטובת אלא שגרים רחוק מאזור המרכז (כמוני) לעשות או במקום או בנוסף פגישה בצ'אט או בצ'אט המצלמות של תפוז או כל דבר אחר אני בטוח שיש אפשרות לעשות משהוא ואז כולם יוכלו להישתתף ולהשמיע את קולם במפגשים. כי אני מאוד רוצה לקחת חלק פעיל בארגון ורוצה לעזור אבל היות ואני גר רחוק אז לא תמיד יש לי איך להגיע למרות שאני אשתל טוב יאללה אני לא הולך להשמש בכם כפסיכולוגים קיצר תגיבו...

lazaroni

New member
אוקי...

חוץ אם צ'טים אז בלוג טיוי בתפוז יהיה בסדר....או או אמ..אה...מסנגר כי במסנגר אפשר לעשות שיחת ועידה אבל עכשיו אגיע לאבל! זה קשה לעקוב ככה לפעמים, והכי טוב זה פנים מול פנים אך מכיוון שאתם בצפון ואתם לא יכולים להגיע זה באמת יתכן ויש מצב שפעם תהיה פגישה בצפון פעם במרכז פעם בדרום...ע"פ מספר האנשים שמגיעים מכל אזור למשל רן לזרוני.

מסכים עם רן, פגישות באינטרנט הם

לא ממש טובות כי יש יותר מדי תגובות בבת אחת ואין אפשרות לעקוב או להגיע לאיזשהו מטרה בשיחה.

o0Invisible0o

New member
אוקיי, אז לא במקום, בנוסף.

אני דווקא מוצאת את זה מאוד מועיל ומהנה.
תוכלו לעדכן איך מתקדם הארגון, מה התכנונים הבאים, מה עם פגישות נוספות וגם אלא שנבצר מהם להגיע יוכלו להשאר מעודכנים.

Nora Shu

New member
אני בעד מפגש בצפון. ../images/Emo3.gif

נגיד, בחדרה.
לא, אבל באמת. צריך לעשות אלטרנציה בין מפגשים בת"א ובין מפגשים ב.. אממ.. מקומות אחרים ברחבי הארץ. עשינו את זה פעם אחת בבית קפה: לא היה כל כך גרוע. קצת גמישות לאנשים בלי כסף.
[שזו אגב הסיבה למה אני לא באה למפגש היום. טוב, זה, ואימא רוצה בעצם לראות אחרי הסופ"ש שלא הייתי בבית. גם זה שרצתי ישר למחשב לא עשה לה טוב איתי.
*ענת בצרות*
]

למעלה