פגישה
הי בנות אני ממש שמחה שהפגישה שלנו רוקמת עור וגידים. שאלה קצת מטומטמת - הבנות - אתן מגיעות עם עוד משהו? חבר? חברה? ושאלה לאמהות - אתן מגיעות גם עם הבעל או רק עם הבת??? אני רוצה שגם בעלי יגיע והוא מסכים אבל בתנאי שיהיו עוד גברברים...
אז סיכמנו על תאריך (יום ראשון 16.4) וסיכמנו שבשעות הצהרים בסביבות 14:00. לגבי המקום - סיכמנו בפארק הירקון אבל אני די חוששת. תבינו שזה מול הלונה פארק בפסח יש שם את ה"מיצה"ל" של אנשי הצבא והקבע - החניון מפוצץ ואי אפשר להתקרב למקום וכמובן שיש את המנגליסטים בפארק. אני יודעת שבכל שנה בגלגלצ מדווחים לא להגיע לאזור. כמו כן אותו סיפור גם בפארק הלאומי בר"ג כי זה ליד הסאפרי (עבדתי בזמנו ברחוב הזה וחול המועד זה פשוט קטסטרופה - אי אפשר היה להיכנס לרחוב) חייבים למצוא פארק אחר פחות המוני !!! מישהי כאן העלתה את פארק גבעתיים - זה פארק מקסים, החניון חינם אך הכניסה עולה כסף. יש בראשון פארק מאד יפה וממש לא המוני שהוא 2 דקות מהתחנה המרכזית - חניה חינם וכניסה חינם. פארק מאד גדול עם אגם, מתקני משחקים לילדים ומדשאות. (אם נחליט שבראשון אז אני אוכל לעשות עם הרכב כמה נגלות להביא אתכן מהתחנה או מכל מקום אחר בעיר- זה לא בעייה...) ויש פארק בגין בחולון שלא הייתי בו אבל אמור להיות גם פחות המוני. אם יש עוד הצעות באזור המרכז/אזור השרון....בכיף. תחשבו על זה.... לגבי מה כל אחד מביא - לדעתי כדאי להביא דברים סגורים/קנויים ולא משהו שמכינים בבית בגלל נושא הכשרות - יש כאן בנות דתיות שזה מאד חשוב להן. יום מקסים! בתיה
הי בנות אני ממש שמחה שהפגישה שלנו רוקמת עור וגידים. שאלה קצת מטומטמת - הבנות - אתן מגיעות עם עוד משהו? חבר? חברה? ושאלה לאמהות - אתן מגיעות גם עם הבעל או רק עם הבת??? אני רוצה שגם בעלי יגיע והוא מסכים אבל בתנאי שיהיו עוד גברברים...