פגישה

batyasher

New member
פגישה

הי בנות אני ממש שמחה שהפגישה שלנו רוקמת עור וגידים. שאלה קצת מטומטמת - הבנות - אתן מגיעות עם עוד משהו? חבר? חברה? ושאלה לאמהות - אתן מגיעות גם עם הבעל או רק עם הבת??? אני רוצה שגם בעלי יגיע והוא מסכים אבל בתנאי שיהיו עוד גברברים...
אז סיכמנו על תאריך (יום ראשון 16.4) וסיכמנו שבשעות הצהרים בסביבות 14:00. לגבי המקום - סיכמנו בפארק הירקון אבל אני די חוששת. תבינו שזה מול הלונה פארק בפסח יש שם את ה"מיצה"ל" של אנשי הצבא והקבע - החניון מפוצץ ואי אפשר להתקרב למקום וכמובן שיש את המנגליסטים בפארק. אני יודעת שבכל שנה בגלגלצ מדווחים לא להגיע לאזור. כמו כן אותו סיפור גם בפארק הלאומי בר"ג כי זה ליד הסאפרי (עבדתי בזמנו ברחוב הזה וחול המועד זה פשוט קטסטרופה - אי אפשר היה להיכנס לרחוב) חייבים למצוא פארק אחר פחות המוני !!! מישהי כאן העלתה את פארק גבעתיים - זה פארק מקסים, החניון חינם אך הכניסה עולה כסף. יש בראשון פארק מאד יפה וממש לא המוני שהוא 2 דקות מהתחנה המרכזית - חניה חינם וכניסה חינם. פארק מאד גדול עם אגם, מתקני משחקים לילדים ומדשאות. (אם נחליט שבראשון אז אני אוכל לעשות עם הרכב כמה נגלות להביא אתכן מהתחנה או מכל מקום אחר בעיר- זה לא בעייה...) ויש פארק בגין בחולון שלא הייתי בו אבל אמור להיות גם פחות המוני. אם יש עוד הצעות באזור המרכז/אזור השרון....בכיף. תחשבו על זה.... לגבי מה כל אחד מביא - לדעתי כדאי להביא דברים סגורים/קנויים ולא משהו שמכינים בבית בגלל נושא הכשרות - יש כאן בנות דתיות שזה מאד חשוב להן. יום מקסים! בתיה

שינוי מקום המפגש

פארק בראשון ליד התחנה המרכזית - (תחנה הישנה או חדשה?) שעה 13:30 ניפגש בתחנה המרכזית ונלך ביחד. נא לשנות דרומית

batyasher

New member
פארק בראשון

הי לכולן, אז הבחירה מצויינת - ממש עכשיו חזרנו מהפארק עם מאיה והיה מקסים. הפארק נמצא ליד התחנה המרכזית החדשה. מה שנעשה זה מאיה ובעלי ישמרו מקום בפארק ואני יעשה עם הרכב כמה נגלות מהתחנה או מאיפה שצריך. מי שמגיעה עם רכב אז זה גם מאד פשוט. לפארק קוראים "פארק הזיכרון". מי שמגיעה עם רכב אז ככה: נוסעים בכביש 4 - חיפה ת"א הישן ועולים במחלף "ראשון מערב" לכיוון מערב (גם מי שמגיעה מהצפון וגם מהדרום זה אותו המחלף)- לכיוון חוף הים. עוברים רמזור עד שמגיעים לצומת שמצד ימין רואים בניין "בזק" - בצומת הזה פונים שמאלה ומיד ימינה וזה החנייה של הפארק. מי שרוצה שתכתוב לי במסר ואני אשלח לה את הנייד שלי. אז ניפגש בשעה 13:30. אנחנו נגיע טיפה קודם לתפוס מקום טוב. בעקרון בפארק הזה אסור לעשות "על האש" והוא פארק יותר שכונתי, כמו פארק גבעתיים אז לא אמור להיות בשעה הזו יותר מידי עמוס. בי לעת עתה בתיה

batyasher

New member
עוד משהו קטן

כמובן שאפשר להגיע לראשון גם ברכבת ואני יכולה לאסוף גם משם (זה 2 דקות נסיעה מהבית שלנו...)

אנחנו מגיעות לפגישה בראשון

לגבי הרכב: בעלי לא יכול להגיע כי עליו לעבוד ביום ראשון. מצטערת לגבי ה"גברברים" רציתי שהוא גם יגיע והוא הראה עניין. אגיע עם 2 בנותי. לא סגרנו על אוכל. כל אחת תביא משהו כשר? (אישית איני שומרת אך מכבדת). שמיכה לשבת על הדשא... ענבל

למעלה