פגישה

batyasher

New member
פגישה ../images/Emo42.gif

הי בנות יקרות וחג שמח לכולן.... אז אנחנו סוף סוף נפגשות מחרתיים. איזה כיף !!! בעלי לא יגיע בסוף כי גם הוא עובד... כמו שסיפרתי לכן מדובר בפארק מקסים אך אין שם שולחנות פיקניק לכן כל אחד צריך לדאוג לעצמו לשמיכה או כסא-ים. לנו אין שולחן פיקניק ואם לאף אחד אין שולחן פיקניק אז לא נוכל לעשות ממש ארוחה אלא יותר נשנושים כגון חטיפים, עוגיות וכו'. צריך להביא שתייה קרה וקצת כלים חד פעמיים. אני לתזכר לגבי הוראות הגעה: אז לפארק קוראים "פארק הזיכרון" מי שמגיעה עם רכב: נוסעים בכביש 4 (כביש חיפה-ת"א הישן) ויורדים במחלף שנקרא "ראשון מערב" - יש שילוט לחוף הים. כשנמצאים עם הפנים מערבה אחרי כמה מטרים מגיעים לרמזור שמצד ימין רואים בנין של "בזק" - פונים שמאלה - לרח' התקומה. מיד ברמזור הראשון פונים ימינה לרח' חסידי אומות העולם. הפארק יהיה מצד ימין. (מצד שמאל זו שכונת כרמים). מי שמגיעה בתחבורה ציבורית - להגיע לתחנה המרכזית החדשה של ראשון ומשם נאסוף אתכן (זה מרחק של 1.5 ק"מ בדיוק) מי שרוצה את הנייד שלי שתכתוב לי במסר. תשרשרו בבקשה מתחת להודעה הזו כל מי שמגיע, מהיכן היא מגיעה, כיצד (רכב/אוטובוס וכו') כדי שכל אחת תדע איך להתארגן עם הכיבוד והטרמפים. אז זהו בנות. אנחנו נהיה שם. שבת שלום לכולכן ושוב חג אביב מקסים
מבתיה ומאיה

היי בתיה

איזה כיף , אני הראשונה לשרשר אז ככה , דרומית אמרה שתביא כלים חד פעמים ושתי בקבוקי שתיה , אני התנדבתי להביא גם בקבוק או שתיים של שתיה ולהכין סלט פירות , אנגל היחידה ואני נכין מצות עם שוקולד אם את רוצה להביא עוגיות ועוד שתיה או שתיה חמה אני מוזמנת בהחלט ואם גם עוד משהו בא ורוצה להביא משהו מיוחד כמו חטיפים ושתה חמה מוזמנת רק אולי עדיף שנדבר גם בטלפון מי שרוצה תכתוב לי במסר והעביר לה עאת הטלפון

barbushi

New member
היי

כדאי להביא כמה סלטים (לא משנה איזה) אני אביא סלט ,כוסות חד פעמיות עוגיות . חוץ מהדברים שהזכרנו פה (שיהיה כל מה שצריך) כל אחת יכולה להביא מה שבא לה! חג שמח!

batyasher

New member
נישנושים../images/Emo211.gif../images/Emo212.gif

אני אביא גם שתייה קרה, כלים חד פעמים ואביא חטיפים ופיצוחים (כמובן כשרים...) ואיזה עוגה (קנוייה כמובן - אני לא כזו מוצלחת במטבח
)

למעלה