פגישה שניה

יהודי23

New member
פגישה שניה

ברוך השם הבחורה מתאימה לי איך לגרום לבחורה לעשות פגישה שניה? באיזה צורה צריך להציג את זה? אשמח לדעה שלכם בעניין..

קליט

New member
אתה מעביר לה

שהתרשמת ממנה לטובה, ואתה מעונין להמשיך . לכל אורך הדרך עד האירוסין - אתה לא מראה שאתה להוט אחריה . הפגישות - זה לא מקום לחפירות, אלא להתענינות כנה בחיים שלה, ומה התחביבים שלה, ואתה נותן לה את המקום והזמן להתבטא . אתה מתחשב בה, ולדוגמה ; אתה שואל אותה מתי ואיפה נוח לה להפגש . אני מציע שראשית תשתו משהו, ובהמשך תצאו לטייל באויר הצח . ואם הפגישה הזאת תצליח אז אתה מתחיל במסע בירורים . תמיד תהיה מוכן שזה חלילה לא יילך - ואז לא תתאכזב אם זה לא ירוץ . . לא כדאי להאריך בשיחה - מעבר לשעה וחצי - שעתיים -כי מתעייפים ממעמד כזה, וכדאי להשאיר טעם של עוד , גם כאן אתה אמור לשאול אותה אחרי כשעה - אם יש לה פנאי להמשיך בשיחה . *לפני הפגישה תעשה הכנה ראויה בגשם וברוח, ותתן צדקה ותבקש מאבא שיצליח את דרכך . בהצלחה !

יהודי23

New member
אהבתי את הכתבה שלך!

מעביר את המסר! בצורה יפה!! צריך לעביר זאת בצורה של sms אחרי הפגישה בתוך הפגישה לומר זאת? שאפו על החיזוק!

קליט

New member
תודה גם לך

נראה לי שתציע לה שלמחרת הפגישה תעדכנו זה את זו מה קורה, וכל תשובה שהיא - היא לגיטימית כמובן, העיקר שתדעו מה קורה ומה מסתמן . תסכמו שבכל מקרה תחליפו מסרים למחרת . בקשר לדיבורים בטלפון - זה משהו שתצטרך לשאול אותה מתי נוח לה . השדכנית אסתר בן אלי - התייחסה כאן למינון הרצוי של שיחות טלפון . . *אחי, רצוי שתדבר איתה על המשמעות של השם שלה, ואיך היא מעדיפה שיקראו לה, ומדי פעם - תקרא לה בשם שלה . ומדי פעם רצוי שתביט בעיינים שלה -בעדינות ולא בצורה חודרת- זה משדר לה שיש חיבור מסוים . בהצלחה !

למעלה