פגישה ראשונה,

פגישה ראשונה,

עד כמה עמוק אפשר ורצוי לדבר? האם יש דבר כזה אהבה ממבט ראשון, אפשר מפגישה ראשונה להחליט זאת/זה אישתי/בעלי לעתיד? אשמח לשמוע את דעתכם/ן.

אין דבר כזה אהבה ממבט ראשון!

אפשר לומר אחרי לימוד של שני הצדדים האחד את השני, שנראה שאפשר שתהיה ביניהם אהבה. קנין אינו נקנה במבט ראשון..

חקר,

תקרא שוב את השאלה, המושג אהבה ממבט ראשון היה מושג מושאל, עיקר השאלה זה האם ניתן מפגישה אחת להרגיש שזה הזיווג שלי, או שזה סתם תחושת בטן שנובעת מסינוור חיצוני.

זה אפשרי

אבל בדרך כלל זה סינוור. וכשצועדים לקראת חיים.. עדיף לבדוק יותר.

little snoop

New member
יש כזה דבר אהבה ממבט ראשון!

אבל אסור ללכת לפי זה,זה יכול להיות שזה הזיווג אבל לא קובעים בפגישה ראשונה, זה טבעי שבנדם מתאהב/ת במישהו/י אבל השאלה איזו אהבה זו,אהבת אמת,או סתם סינוור,כמו שאמרת. לדעתי צריך להכיר יותר, לי נגיד,חשוב איך הבן זוג מגיב בכל מיני מצבים,אדם מסודר?מבולגן? נוטה לכעוס? להתעצבן? רגוע? גאותן? שאפתן? דיעותיו הפוליטיות וכ``ו וכ``ו, לא מספיק לקבוע על פי היכרות של אולי כמה שעות.. שיהיה בהצלחה!

ונראה לך שאפשר להספיק ב10 פגישות?!

צריך לחיות עם בנאדם תקופה ארוכה בשביל לדעת את הפרטים האלה לדעתי מספיק זה שהם רואים שיש פוטנציאל להתאמה, על השאר צריך לעבוד וקשה!

little snoop

New member
אוף!

שניכם לא הבנתם! אין לי כח להסביר, מי שצריך הצעות ופתרונות, שיכנס למסרים,זה לא לפה.

אין אהבה ממבט ראשון!

יש תחושה של משיכה יש הדלקות אבל א.ה.ב.ה אמיתית אין!אהבה אמיתית זה משהו עמוק ואמיתי זו אהבת עולם,חיבור בין שתי נפשות.חיבור עמוק לא מגיע ממבט בעיניים הוא מגיע עם הזמן,ככל שהזמן עובר,כשמתמודדים ביחד,כשנבנים ביחד אז יש הערכה כזאת גדולה עם אהבה שאין תחליף לה!זו מטרת השידוך,לנסות להביא אותנו למצב הזה ע``י כל הנתונים.בשידוך את בוחנת במבט שכלי(כמובן שהלב צריך לאשר..)האם הדעות בינכם,האם התכונות שלו מתאימות לך?יש מצב שגם נדלקת,זה הגיוני וקורה.אך דעי!ה`אהבה` העיוורת הזו לא היא הערובה לחיי נישואים מוצלחים ומאושרים.

למעלה