פגישה קבוצתית

פגישה קבוצתית

אני יודע שאנחנו גרים ממש רחוק אחד מהשני. אבלל.... מה דעתכם שנעשה מפדש של כל האנשים בפורום. אני בטוח שבתור נוער משכיל לאחד מאיתנו יש בית מספיק גדול כדי לארח 45 אנשים(שזה הכמות שנזמין וזה הכמות שיבואו) ונעשה מפגש תיכוניסטים. זה נראה לי רעיון מעולה, מכיוון שכולנו בערך מכירים. נרקמו ביננו חברויות רבות. ולדעתי יהיה ממש ערב נהדר. מה אתם חושבים? צ`יפס,בחורות יפות, בחורים יפים, תיכוניסטים. ?

Black Star

New member
התלבטות... :)

מצד אחד, זה יכול לצאת ממש נחמד. היה לנו פעם ערוץ ב- IRC שנהגנו לעשות פגישות, וזה היה די נחמד. מצד שני, זה יכול גם להרוס- כי אולי בעצם חלק מהכיף בפורום זה שאנחנו לא באמת מכירים בחיים האמיתיים, אלא רק כאן, והחצי-אנונימיות הזאת תורמת לפתיחות וכו`.. אבל האמת, זה יכול לצאת ממש נחמד :) בקיצור, לא לשאול אותי שאלות עם אפשרויות, אני לא בנאדם של לבחור.

פיתרון:

והפיתרון הזה תקף רק לגבי מי שנמצא עכשיו בשנתו האחרונה כתיכוניסט. לא כדאי להפגש באמצע השנה, כי אחרי המפגש, כשכל אחד ידע איזה פרצוף ובנאדם עומד מאחורי כל כינוי פה, זה יהיה נדוש ולא מעניין. חלק מהכיף זה לקבל תגובה מאנשים אנונימיים, לצפות לתגובות מדמויות שאנו חושבים שאנחנו מכירים... אבל יש עוד בעיה... בתום תקופת היותינו תיכוניסטים, יהיה מאד קשה לאתר אחד את השני, לא יהיה לנו זמן לכתוב לפורום, ובעצם - כבר לא נהיה תיכוניסטים! אז יש לי פיתרון פשוט: נערוך מפגש, אחרי הבגרויות, לפני הגיוס, שכל השכבה העליונה של הפורום תיפגש. האחרים, הקטנים יותר, יקופחו, אבל הם הרי כבר רגילים לכך, כך שאין בעיה. פשוט נחליט - כל שנה, בוגרי הפורום ייפגשו, ואם יצא, אז גם הפנציונרים של הפורום יצתרפו לפגישות כדי לראות את הדורות הצעירים יותר. אני אומר שיש לנו פה כימיה מיוחד, כמוה לא היה עוד בהיסטוריה (לא של האינטרנט אלא ההיסטוריה שלפני האינטרנט), ובעקבות כך, עלינו להמציא מסורת. מה דעתכם? דוד.

בעיה:

תיכוניסטים יש. איפה נמצא בחורות יפות ובחורים יפים? -הרי כל אחד יודע שבאינטרנט יש רק מכוערים! סתאם... אני לא מדבר על עצמי כמובן (!) דוד, ברגע פרובלמטי קמעה ;-)

Ey@L

New member
דעה מעמיקה שלי בעניין (מניסיון)

אני אישית כבר ניסיתי לארגן כזה דבר בעבר ו... אנשים לא ממש ששים להגיע, הורים של הרבה לא מרשים, תיכוניסטים תיכוניסטים אבל ההורים עדיין שולטים. בעיית מרחק עצומה... חובה שיהיה חופש לזה, ואין חופש בקרוב )-: (אולי רק היום של הבחירות) באמת בפורום חלק מהעניין זה האנונימיות, לא ניראה לי שמישהו יתרום את ביתו לאירוח 45 אנשים שהוא לא מכיר. ו-45 זה באמת מספר חלומי שאולי יבואו - אפשר אולי אולי חמישית מזה. אבל תאמת פגשתי כאלה שהיו בפורום (אחר) שהכרתי והיה נחמד למדיי ורק חיזק את הקשר. אני אישית ניסיתי לארגן כמה מפגשים כאלה שדי כשלו. )-: (וקורט אל תגיד שזה בעייה באירגון)

אייל...אצלך הבעיה הייתה שונה...

אתה עשית את הכל לבד בלי לשאול אחרים. וזאת כן הייתה בעיה בארגון. 3 פעמים ניסית לארגן 3 פעמים זה נכשל. ברגע האחרון שינית תאריך, קבעת את זה באזור המרכז (אפילו שהרוב היו אז מאזור הצפון) הארגון שלך היה כושל כי רצית לעשות לעשות הכל לבד.

Ey@L

New member
תתפלא,

ב-2 הפעמים הראשונות אירגנתי את זה כמעט עם כולם!!! רק זה הגיע למצב שלא היה יום שכולם יכלו בו אז הייתי חייב לחתוך את זה על יום מסויים. בקשר לשינוי תאריך זה היה רק בפעם האחרונה, ואני מודה הייתה טעות שלי שלא ידעתי שאני בעצמי לא יוכל להגיע. ובקשר לאזור המרכז, תתפלא הרוב לא היו מהצפון, קצת פחות מחצי היו בצפון ועוד חצי היו באזור המרכז, או באזור המרכז המורחב.(ואלא של הצפון כן אמרו שיכולים להגיע למרכז!) ואני להפך, לא רציתי את זה לעשות לבד, ולכן בפעם האחרונה אמרתי שלא אארגן את זה בכלל, ולכן אני בקושי התעסקתי עם זה. (השארתי הכל לגילה) וחוץ מזה, העניין של האזור לא ממש קשור פה, כי גם פה יש הרבה מהצפון והרבה והמרכז וגם שמתי לב שיש פה לפחות 2 מאילת בכלל!

הזיכרון הפגום שוב תוקף אותך?

הרי אני ראיתי איך ארגנת את כל ה3! ברגע האחרון כולם התחילו לבטל לך כי ראו שאתה עושה רק מה שנוח לך!!! ובפעם האחרונה לא בקושי התעסקת??? הקמת לזה אתר!!!! וכן הרוב היה מהצפון (להתחיל להביא רשימה?) איילוש...הזיכרון שלך שוב נפגם.

Ey@L

New member
אני לא הולך לריב איתך

אני לא רוצה שתביא רשימה, והפעם האחרונה לא היה לי כח לזה, לא האמנתי שזה יצליח, WOW שניתי כמה טקסטים ב-5 דקות באתר שהיה קודם. ומתי עשיתי את מה שנוח לי, מלבד בפעם האחרונה...שהיו לי 3 סיבות לפחות להקדים את זה, ושוב אני מציין שלא היה אכפת לי ממש מזה.

מצטערת לאכזב,

אם זה מחוץ לת``א, בייחוד מרכזה, אני אוותר. חוצמזה אני מעדיפה לשמור על האנונימיות... אמנם נעל וקורט כבר מכירים אותי פנים מול פנים, אבל אותם כבר הכרתי מלפני שהגעתי לפורום.

למעלה