אתה יכול להראות לה שאתה משקיע ושאכפת לך ממנה, גם בלי האור נמוך וכל המסביב. לדעתי זה מיותר עכשיו.
K kiss 18 New member 2/3/11 #16 אתה יכול להראות לה שאתה משקיע ושאכפת לך ממנה, גם בלי האור נמוך וכל המסביב. לדעתי זה מיותר עכשיו.
K kiss 18 New member 2/3/11 #20 כמו שאמרתי, זה מיותר עכשיו... סטייל כדברייך, ואורות עמומים וכו'... לא עכשיו. אחרי החתונה בכייף, אבל לא עכשיו. קח אותה לפיקניק בים... אורות נמוכים בחדר? ועכשיו?? לא.
כמו שאמרתי, זה מיותר עכשיו... סטייל כדברייך, ואורות עמומים וכו'... לא עכשיו. אחרי החתונה בכייף, אבל לא עכשיו. קח אותה לפיקניק בים... אורות נמוכים בחדר? ועכשיו?? לא.
K kiss 18 New member 2/3/11 #21 אני אגיד לך עוד משהו, לדוגמא הייתי יוצאת עם בחור 10 פגישות ויום אחד היה מדליק לי אורות נמוכים בחדר... הייתי מרימה על זה גבה. אני לא מכירה את המשודכת (?) שלך... ואיזה סוג אתם. אבל בשלב הזה שאתם עכשיו...בהחלט לא שייך.
אני אגיד לך עוד משהו, לדוגמא הייתי יוצאת עם בחור 10 פגישות ויום אחד היה מדליק לי אורות נמוכים בחדר... הייתי מרימה על זה גבה. אני לא מכירה את המשודכת (?) שלך... ואיזה סוג אתם. אבל בשלב הזה שאתם עכשיו...בהחלט לא שייך.
ב בועz New member 2/3/11 #22 קודם כל את מכירה את המשודכת, הלא היא האינטרנט - יותר נכון, אתר הכרויות (;. לא לשכוח שאנו לא מהמגזר החרדי אלא מהדתי לאומי, אז ה`סטייל` דיי מקובל, אולי אני מקרה יחיד חח
קודם כל את מכירה את המשודכת, הלא היא האינטרנט - יותר נכון, אתר הכרויות (;. לא לשכוח שאנו לא מהמגזר החרדי אלא מהדתי לאומי, אז ה`סטייל` דיי מקובל, אולי אני מקרה יחיד חח
K kiss 18 New member 2/3/11 #23 אני מכירה את המשודכת?? ועוד מאתר הכרויות??? מה לי ולזה?? עדיין. אני חושבת שזה לא מתאים, גם מהמגזר הדתי לאומי זה קצת נשמע לא ממש במקום.. יודע מה, תעשה מה שאתה חושב...
אני מכירה את המשודכת?? ועוד מאתר הכרויות??? מה לי ולזה?? עדיין. אני חושבת שזה לא מתאים, גם מהמגזר הדתי לאומי זה קצת נשמע לא ממש במקום.. יודע מה, תעשה מה שאתה חושב...
ב בועz New member 2/3/11 #24 אופס, משדכת לך אין קשר אלא לי אין הבדל אם אכיר אותה מהפורום, צאט, אתר הכרויות או דרך שדכנית! היא אותה הבחורה, רק צריך לזכות למצוא את המתאימה
אופס, משדכת לך אין קשר אלא לי אין הבדל אם אכיר אותה מהפורום, צאט, אתר הכרויות או דרך שדכנית! היא אותה הבחורה, רק צריך לזכות למצוא את המתאימה
K kiss 18 New member 3/3/11 #28 וכשזה יקרה בועז, הרגע מספיק גדול....,תהנו מהרגע. לא תמיד צריך את כל "המסביב".. ערב נעים.
ק קליט New member 5/3/11 #33 אם הבחורה היא חרדית אז בוודאי יש מקום לאיפוק אם היא "דתית לאומית" אז יתכן שאפשר יהיה לזרום יותר .