פגישה עם פקידת סעד

silione

New member
פגישה עם פקידת סעד

שלום

אנו בשבוע 35 , נקבעה לנו לנו פגישה עם פקידת סעד לאחר כחודש וחצי שרדפתי אחרי השרות למען הילד. בתחילה, שוחחתי עם עו"ס שם שאמרה שההתערבות שלהם מינימילית ובעיקרה היא אחרי הלידה, אח"כ הועברתי לעו"ס שהתעקשה על פגישה והייתה מגעילה ובוטה.

היא אמרה שהפגישה עם ההורים והפונדקאית אורכת שעה (מה יש לדבר שעה?)

קראתי באינטרנט שהיא בעצם ממלאה תסקיר למען בית המשפט לקבלת צו הורות.

האם ייתכן מצב "שלא נראה לה" ואז מסקנותיה יהיו כנגד צו הורות....(אני מניחה שזה סתם הפחדים שלי)

תודה רבה

יש 2

New member
נראה לי שרוב העוס לא משהוא...

צריך להיות משהוא מרעיד עולם כדי שהעוס תתערב
גם אצלנו לא התנהגה בצורה אנושית.ביום המפץ היתה חולה ונשלחה המחליפה שלה.לקח המון זמן עד ששלחה את הדוח ואפילו לא הרימה טלפון אחד לאחר הלידה כדי לברך.ממש מגעילה

מירבי*

New member
פגישה

השלב שבו אתם נפגשים עם פקידת הסעד הוא הכנה לרגע שבו תהיו אחרי הלידה ואז היא תגיע לבית החולים .
חלק גדול מהזוגות והפונדקאיות לא נפגשים איתה לפני כי קשה לתאם, הפונדקאית בסוף ההריון ולא תמיד זו נסיעה קלה עבורה או כשהלידה מתרחשת לפני המועד שנקבע לפגישה.

אומר את זה בעדינות, לא קורה כלום אם לא נפגשים עם פקידת סעד לפני הלידה!
מה שחשוב זה שמייד לאחר הלידה תצלצלו ותודיעו לה.
לא מכירה מקרה שבו היו תקלות בשלב הזה ובטח לא מקרה שבו פקידת הסעד חשבה שזה לא נראה לה.
זה הליך פרוצדורלי בלבד.

בהצלחה ושבוע טוב

גלדריאל

New member
מה בעניין פגישה עם פקידת סעד על פונדקאות חו"ל

אנחנו בתהליך של פונדקאות בחו"ל. יצרתי קשר עם השירות למען הילד ושאלתי אם יש אפשרות לדבר עם פקידת סעד לפני הלידה ואמרו לי שלא. למה עם פונדקאות בארץ אפשר להתחיל את התהליך לפני לידת הילדים ועם פונדקאות בחול אי אפשר?
אולי לא פניתי לגורמים הנכונים?

תודה

למעלה