פגישה עם יהודית...

PianoGirl20

New member
פגישה עם יהודית...

סתם רציתי לספר שהיום הייתי אצל יהודית, יחד עם ידיד טוב שמקושר אליה... היה נורא כיף ומרגש (בשבילי כמובן..), דיברנו הרבה על כל מיני דברים ואפילו ניגנתי לה... (היא משום מה לא כל כך רצתה לנגן וכמובן שלא לשיר... אבל רצתה לשמוע אותי..). יהודית אשה מאוד נחמדה, קצת שקטה וביישנית אבל גם מאוד טבעית. היה כיף לדבר איתה והיא אפילו נתנה לנו לטעום מריבת אגסים שהיא הכינה...(שהייתה בכלל לא רעה..). זהו, היה ממש כיף לפגוש אותה ולדבר איתה בצורה כזאת נינוחה, ובאמת להכיר אותה קצת יותר, ולראות שהיא באמת מקסימה גם בחיים ולא רק על הבמה..

PianoGirl20

New member
אממ...

האמת שלא יצא לי לדבר איתה על הפורום...מרוב ששאלתי אותה דברים שקשורים למוזיקה (וראיתי שהיא כבר משתעממת מהם..) הרגשתי לא נעים לדבר על עוד דברים שקשורים להערצה אליה.. אבל אל תדאג, לפי המקורות שלי היא יודעת על הפורום... אני לא יודעת אם היא נכנסת אליו אבל נראה לי שהיא לפחות יודעת על קיומו...

PianoGirl20

New member
חח, הבת שלה בת 8...

אז לא נראה לי שהיא כבר נכנסת לפורומים של תפוז..(בניגוד לבת של נורית גלרון לדוגמא, שהבנתי שהיא גם מנהלת את הפורום של אמא שלה וגם קוראת לאנשים לבוא להופעות שלה..).

YA2007

New member
הייתי מוכן להתחלף איתך היום...../images/Emo4.gif

למרות שאני משוחח איתה אחרי כל הופעה. אבל בכל זאת. בקשר לבת של נורית גלרון- תודו שזה נשמע ממש פתטי...

zoharrr1

New member
נכון למה להעליב?

אולי בגלל זה הפורום של נורית הרבה יותר מושקע ויותר אנשים באים אליו וכותבים לעומת פה שיש פה בערך 3 אנשים שכותבים בינם לבין עצמם...

YA2007

New member
שמענו על נורית ויחסה למעריצים...

די והותר. למי שלא נאה לו בפורום שלנו מוזמן לכתוב לפורום נורית ולהתפלל שהגברת תואיל להופיע מתישהו בעשור הקרוב...

ToMeTiN

New member
הערה קטנה בקשר לנורית

לאחר הופעה משותפת של יהודית ונורית, ניגשתי עם אמא לליד הקלעים. שתיהן היו שם, חילקו חתימות ונחו... אני בכיתי, כמובן, מההתרגשות של לראות אותן כל כך מקרוב אז אמא הלכה לבקש חתימה בשבילי. היא באה אל נורית והצביעה עלי ואז נורית כתבה בחתימה- "כשאת בוכה את לא יפה" זה היה מצחיק ומרגש באותה שנייה, וגם עכשיו. היא גם רצתה לבוא אלי להרגיע אותי, אבל אמא עצרה אותה. וזהו

zoharrr1

New member
על נורית ועוד

שאלת מתי נורית גלרון תואיל להופיע מתיישהו בעשור הקרוב? ב26.10 קיבוץ חמדיה בפאב הפינה. ואיפה הופעות של יהודית רביץ??? דרך אגב, המופע של נורית גלרון, בעקבות האלבום החדש "מה שהשמים נותנים" .. לפי מיטב ידיעתי יהודית רביץ הוציאה אלבום חדש עם שירים חדשים לפני כ8 שנים... אז אם כבר יצרת פה מאבק בסגנון ירדנה ארזי ועפרה חזה.. אז מומלץ להשתמש במידע אמיתי.. נורית גלרון זמרת מצוינת שבדרך כלל יודעת לבחור חומרים טובים לאלבום (טוב אולי חוץ מכמה נפילות כגון המיסטיקנים הסינים של שלמה ארצי). בין נורית גלרון ויהודית רביץ יש חברות משותפת ארוכת שנים לפי מיטב זכרוני. ובנוסף לכך יהודית הפיקה אלבום והלחינה מספר שירים לנורית גלרון. נראה לי שכדאי להיזהר שלא נהיה כמו כל מיני פורומים של מעריצים שרופים שבהם אסור בשום פנים ואופן להגין משהו טוב על זמר אחר או ביקורת על הזמר שלמענו קיים הפורום "(כגון פורום מתי כספי שבו ממש כדאי להיזהר לא להביע ביקורת על מתי או על הפורום) אם תסתכל/י על הודעות בפורום תראה שאני מגיע כמעט לכל הופעה של יהודית רביץ, כך שברור שאני מעריך אותה יותר מאשר את נורית שלהופעה שלה לא הגעתי לעולם פרט להופעות משותפות עם יהודית. ובקשר למפגש של PIANO GIRL עם יהודית רביץ בביתה.. איזה כיף לה.. אני מת פעם לבוא לנגן אצלה ואפילו מוכן לאכול ריבת אגסים. להתראות בהופעות הבאות של יהודית..

YA2007

New member
לא מעורר שום מאבק../images/Emo13.gif

בסך הכל התכוונתי לומר שזה "קצת שמח, קצת עצוב" שהבת של נורית מנהלת את הפורום. מי שהתייחס לזה כאן בפורום כתב שהיא "מעודדת אנשים לבוא להופעה", שזה בכלל נשמע שאף אחד לא רוצה לראות אותה וגם מעורר תמיהה- אין אף אחד שמעריץ אותה ויוכל לנהל את הפורום, האמנם? שלא תבין אותי לא נכון, יש לי את האלבום החדש של נורית ושני אוספים שהיא הוציאה, אני מאד מעריך אותה כזמרת (אמנם הרבה פחות כפרפורמרית על במה, ועוד ביחס ליהודית), אבל נראה שהפורום שלנו דינמי הרבה יותר. תשאיר את מאבקי הזמרות ראש-בראש לשנות השמונים, זאת ממש לא הייתה הכוונה...

PianoGirl20

New member
מסכימה.

גם לי נראתה קצת מוגזמת התגובה מעל..לא נראה לי שניסית לעורר איזה שהוא מאבק או משהו כזה... גם לי היה נראה קצת מוזר הקטע הזה שהבת של נורית כל כך מעורבת בפורום שלה... ובקשר לעניין של ההשוואות, אז גם אני מעריכה את נורית גלרון כזמרת, אבל אם כבר עושים השוואות בינה לבין יהודית, אז נראה לי שעדיף לא להיכנס לזה אפילו.. נראה לי שיהודית הרבה יותר מוכשרת. יהודית לא רק זמרת מעולה ופרפורמרית מדהימה, היא גם מלחינה משכמה ומעלה. לא נראה לי שאפשר בכלל להשוות אותה לנורית.

zoharrr1

New member
משהו קטן על מעורבות משפחה בפורום

קודם כל, חשוב להגיד שהבת של נורית גלרון אינה מנהלת הפורום של אמא שלה. היא נכנסת לפורום כמו רבים אחרים, אך אינה פועלת כמנהלת, ישנו מנהל/מנהלת אחר לפורום. אני חושב שזה דווקא ראוי לחיוב המעורבות שלה. היא יוצרת בכך קשר בין חברי הפורום לבין נורית. אני חושב שגם פה, אם יהודית בעצמה או מישהו מבני משפחתה היו מעורבים ויוצרים תקשורת בין הכותבים בפורום לזמרת, זה היה יכול להיות מאוד יפה. אולי לא כדי לעודד אנשים לבוא להופעה, כי באמת זה נשמע פטטי וזה גם לא כל כך חשוב כי בכל מקרה הכותבים בפורום אוהבים את הזמרת, אבל ליצור תקשורת שתאפשר לנו לענות על שאלות וליצור קירבה, נראה לי שזה יכול להיות מאוד נחמד. מה דעתכם?

PianoGirl20

New member
נו, אז מה דעתך באמת?..

למצוא איזה מישהו שמקורב ליהודית ולגרום לו להשתתף בפורום?.. בטוח שאם זה יקרה זה באמת יהיה מאד יפה ומעניין ונוכל ללמוד ממנו הרבה על הזמרת.. דווקא שמעתי מיהודית שיש לה כמה אחים, והיא גם בקשר לא רע עם הילדים שלהם. אולי צריך לנסות להשיג אותם ולגרום להם להיכנס לכאן?...

zoharrr1

New member
בטח לך יש רעיון

הרי את סיפרת פה לפני יומיים שהיית אצל יהודית עם מישהו שמקורב אליה. אז קדימה לעבודה

למעלה