פגישה עיוורת

maccabist 1

New member
פגישה עיוורת

יש לכם רק גיל,גובה ושם, לא עשיתם בירור אחד חוץ מהפרטים שהשדכן נתן לכם,תצאו לפגישה כזאת בלי לברר? נמקו את הסיבה. ואם עשיתם את זה פעם? איך היה? אני קבעתי אחת כזאת לסוף השבוע, פעם ראשונה שאני יוצא כך... נראה איך ילך...

לי יש

כזו פגישה..אבל דרך מכר של שנינו ולא שדכן.. זה די מלחיץ ויכול להביך! אם וואלה זה מצליח אז מה טוב! אבל לא בטוחים שרוצים אז איך אומרים ת`לא הזה מבלי לפגוע? זה מה שהכי אני חוששת ממנו.. יותר קל לי כשאומרים לי לא ורק האגו נפגע קצת, מאשר שאני זו שאומרת ולכו תדעו מה עובר לו בראש וזה..

maccabist 1

New member
דרך מכר זה מרגיע קצת...

יש יותר סיכוי. ודווקא נראה לי שבפגישה כזאת הכי קל להגיד לא,כי הציפיות הכי נמוכות. ואין מה לחשוש מלהשיב תשובה שלילית אחרי הכל זאת רק פגישה, תרגישי בנוח עם זה.

maccabist 1

New member
התכוונתי ש...

בפגישה עיוורת הציפיות נמוכות, ואם זה דרך מכר של שניכם אז זה יותר קל לצאת כי יש בסיס להתאמה פחות או יותר.

Silly Wisdom

New member
גיל גובה ושם זה מעט מדי

אני מבררת עוד כמה פרטים בסיסיים שממש חשובים שלי. יוצאת לפגישה, ואז ממשיכה לברר אם הוא מעניין אותי. מהנסיון שלי- הרוב לא צולחים את הפגישה הראשונה- אז חבל לחפור סתם
בהצלחה!

maccabist 1

New member
ברור ששאלתי סגנון פחות או יותר

אבל לך תסמוך על שדכן... באמת אין לי כח לברר,וזה לא מחוץ לעיר... אז זרמתי. ו...תודה.

צא מה יש להפסיד

לא מזמן חבר של חבר הציע לי מישהי,נתן לי קצת פרטים עליה, ולא בררתי יותר מזה כלום. בפגישה שהייתה יום אח"כ התברר שרק כמה שעות קודם נתנו לה את השם שלי... לדעתי היה ערב נחמד (לדעתה פחות). בכל אופן, לא אמורה להיות בזה שום בעיה, צא ותראה איך נראה לך, אם תהנה ותרצה להמשיך תוכל לברר עליה אח"כ כשאתה במקום שאתה יותר מכיר אותה ואז גם תדע יותר על מה לברר.. אם לא תהנה, לא ביג דיל... הלך ערב. בהצלחה

ומה הקטע לא לדעת אפילו מה הסגנון שלה?

לא חייב חפירות וחקירות לפני פגישה ראשונה, אבל מינימום כן צריך לדעת (מינימום זה מעבר לגיל וגובה). ממה שיצא לי לשמוע לאחרונה לא הייתי מפספסת את זה. אחרת אפגש עם כל אחד שיציעו ואחזור מבואסת. בכל אופן בהצלחה.

maccabist 1

New member
ברור ששאלתי סגנון וכו`

אבל זה מידע מהשדכן, ולכן זה נקרא `עיוורת`... לך תסמוך על שדכנים.

טוב שהשדכן לפחות יודע מה הסגנון

קרה לי ששאלנו שדכנית קצת פרטים מלמעלה והיא לא ידעה כלום. קחו תבררו. בסדר נברר אבל למה היא לא יודעת בעצמה משהו על הבחור.. שיהיה לך בהצלחה..

maccabist 1

New member
שדכנ/ית שמציעים בלי ידע מוקדם

גורמים לי להתייחס להצעה בצורה לא רצינית,אין לי חשק להתחיל לברר על בחורה שמישהו שולף בלי הרבה מחשבה.

למעלה