פגישה לילית

פגישה לילית

הסלולארי שלי הבהב... הודעה.. זה שוב היה הוא.. " מה קורה מותק??" כ"כ פשוט יחד עם זאת.. גורם לדפיקות לב.. עניתי בפשטות שלנו... מה?? אני כבר בבית ואז התקשר.. אמר שהוא בבית היום.. תציקי לי, הוא ביקש איך?, שאלתי.. בפון או.... בדרכך המיוחדת... הוא אמר.. האם דרכי המיוחדת כוללת דפיקה אצלך בדלת... תפתיעי.. כמו שאת יודעת... ענה שעה אחרי.(מקלחת וגלחצ יסודי) בדרכי במונית שלחתי לו הודעה.. עוד כמה דק' אצלך רשם... שמח.. וזהו עולה אליו במדרגות... חצאית לבנה ארוכה בלי כלום מתחת וחולצה אדומה עם מחשוף ענק.. דופקת בדלת.. פותחת אותה.. חושך.. רק נרות מהכניסה ועד לסלון.. מים זורמים, הוא מתקלח.. אומרת לו היי. נכנסת לסלון יושבת עם רגליים על השולחן.. המים פוסקים הוא מגיע רק מגבת עוטפת את זכרותו....לא אומר מילה.. מפשיל לי את החצאית.. יורד על ברכיו.. מתחיל ללקק בין ירכיי.. מגיע לנק' שבה הכל מתנגש אצלי.. מלקק לאט לאט.. מהכוס החלק ועד לפתח הישבן.. נאנחת.. גונחת.. מכניס אצבע לתוכי.. ועוד אחת.. טובע ברטיבות שלי ממשיך ללקק.. לא מפסיק.. האצבעות שלו עוברות לבקר בישבני .. הגניחות מתעצמות.. זזה מהר יותר.. אצבעותיו חודרות מהר, חזק.. מתפוצצת על פרצופו.... הוא מחייך... אומר ששששששש תנשמי.. עוצמת עיניים, הוא מדליק לי סיגריה.. ואומר ברוכה הבאה מותק ממשיכה לבהות באוויר... עם חיוך..... ענק אחרי כמה דק'.. עומד לידי.. פותחת עיניים.. מתיישרת.. מתקרבת.. מתחילה ללקק לו את הטבור החמוד.. את בטנו החלקה.. יורדת עם לשוני.. הוא מלטף את שערי.. מורידה לו את המגבת.. ומגלה שאברו כבר עומד ומוכן.. מחכה ללשוני מתחילה ללקק רק את הקצה.. מסביב... לאט ואצבעותיי מרפרפות לו על הביצים שממתינות ללשוני.. מלקקת מלמעלה עד למטה.. ולפתע מכניסה בבום את כל זכרותו לפי.. יונקת אותו.. הוא מזיז את ישבנו מזיין את פי.. כאילו אין מחר.. נאנח.. מפסיקה.. יורדת לביצים...(ממש דורשות יחס)... משחקת בעדינות עם לשוני.. מוצצת, מכניסה לפי.. אצבעותיי עולות ויורדות על איבר מינו שעומד זקור.. הוא מפסיק אותי.. עדיין לא רוצה לגמור.. יושב לידי.. ושוב אצבעותיו חוקרות בתוכי בואי.. הוא אומר שבי עלי.. רוצה את הרטיבות שלך על הזין שלי.. (שאני אסרב??) קמה.. מתבוננת בעיניו הירוקות כ"כ מזמינות... אוף.. כ"כ הכל יושבת לאט ... עדיין לא מכניסה אותו לתוכי..הוא מעלה אותי כדי שיוכל להגיע לפטמותיי הזקורות עד כאב מלקק.. יונק.. נושך.. סוחט ממני אנקות שמעורבות בהן הנאה וכאב.. ואז מתרומם ובבום חודר לתוכי.... תופס את ישבני ופשוט מעלה ומוריד אותי על איברו.... אוףףףף הוא כ"כ טוב שזה רע... והוא שוב מפסיק.. עוצר.. ככה סתם.. הפסקת סיגריה מכריז.. מדליק לנו סיגריות.. יושבת פסוקה מולו.. יד אחת סיגריה ידי השנייה מלטפת את עצמי.. מתבונן.. מחייך.. אוהב לראות אותך ככה..הוא אומר..ומצרף את ידו הפנויה למשחק.. ושוב הגניחות ושוב ההנאה שמציפה אותי..הנוזלים שלי שזורמים מעורבבים על אצבעותיו ואצבעותיי.. אחרי קמה דק' של מנוחה.. הוא מקים אותי.. מוריד אותי על ארבע.. משעין על הספה.. בלי לאמר מילה מפשק את ישבני.. ונותן ללשונו לטייל מהחור האחורי לקדמי.. מרטיב.. מכין לבאות.. את מוכנה בשבילי חמודה?.. הוא שואל.. מהנהנת בשתיקה מרגישה את איברו מרפרף מאחורה לקדימה.. הוא מרטיב אותו.. נלחץ אלי.. ולאט חודר.. רק הקצה החצוף לתוך ישבני... נאנחת... הוא רואה את זה כאישור.. וחודר בבת אחת לתוך ישבני.. מתחיל לזוז יותר מהר.. יותר חזק.. מצליף על ישבני קלות.. אצבעותיי משחקות עם הדגדגן המגורה בטירוף.. הוא מאיץ.. ואני גונחת... ממשיך וממשיך מאבדת את הגבול שבין כאב להנאה... מרגישה אותו מתפוצץ. נוזליו מתפזרים בתוכי... הוא ממשיך.. גומרת שוב... הוא יוצא מתוכי... עוד הפסקה סיגריה??.. שואל ומחייך... ואז... הפסקית עד לסשן הבא

vaselius

New member
דיווה!!!!!!!!!

אויר בבקשה
בואי הנה מתוקה........
זה היה טוב תודה לך

bugbuster

New member
אופפפ.. דיווו.. אופפפפפפפפפ

פפופפפפפפפפפ דייי... כמה אפשר? שמעת שלא מזכירים חבל בביתו של תתלוי? וזיין בביתו של תשוש? פוששששששששש.., עודדדד והרבהההההה

למעלה