פגישה לא רצויה . . .

פגישה לא רצויה . . .

יצא לכם פעם להיות במקום סגור כמו אוטובוס, בית מרקחת ושאר מקומות בסיגנון ופתאום לראות בחורה שיצאתם איתה בעבר ואתה לא ממש יכול לברוח ואין מצב שהעיניים שלכם לא יפגשו ואז יווצר מצב לא נעים (כי זו מישהי שדחית‏ ‏אותה‏ ‏או‏ ‏שהיא‏ ‏דחתה‏ ‏אותך‏)‏... מה אתם עושים במצב כזה?? (השאלה מופנית גם לבנות בכיוון ההפוך...‏)‏

חח כן בערך

לפני כשנתיים יצאתי עם מישהו 4 פגישות. זה היה בהתחלת התשובה שלי והאמת הסגנון שלי היה שונה הייתי די חפיפניקית לצערי והוא היה ממש חרדי אז בזמנו זה לא התאים,גם היינו שונים מאוד מבחינת אופי אז בכל מקרה זה לא היה מתאים.. הכרנו דרך חברים משותפים שנהיו מאורסים באותו הזמן. אחרי 4 פגישות נפרדתי ממנו. כחודש לאחר מכן זוג החברים המכירים התחתנו בשעה טובה. והוא כמובן היה בחתונה וגם אני. כמובן היה מופרד אבל הישיבה הייתה מעורבת והוא לא ישב רחוק ממני ככה שלא היה נעים בכלל. אחרי זה ראיתי אותו כמה פעמים בשכונה [הוא גר בניין לידי] וגם בבית הכנסת השכונתי אליו שנינו הולכים בשבת ועד היום אני מקווה שלא אתקל בו באיזה הזדמנות ולמזלי זה לא קרה.

שרוליקק

New member
אין בדיוק קוד קבוע...

‏ תלוי בסגנון של הבחורה, ובעיקר במצב רוח שלך. אצלי לפחות איבחנתי כמה סוגי התנהגות בנושא.

זה ממש תלוי

אפשר להגיד יפה שלום ואפשר להתעלם, ויש עוד כמה תגובות באמצע. אגב אני לא חושבת שהקטע של מי הוריד כל כך משנה, כי בשידוכים כשיש חוסר התאמה זה לא משנה מי הוריד, העיקר שזה ירד. אני מעולם לא נעלבתי כשהורידו אותי ומעולם לא היססתי להוריד, בגלל הסיבה הזאת, שחוסר התאמה לא מעיד על אף חיסרון אצל אף אחד.

זה לגמרי לא נעים..

זה קרה לי כמה פעמים, בכמה סיטואציות. וזה היה מביך.. לא מצאתי עדיין דרך להתמודד עם זה, או עם משהו כמו אח של בחורה שנפגשתי איתה, שהוא חבר טוב שלי, שזה מביך קצת..

למעלה