פגישה...חצי פגישה

פגישה...חצי פגישה

עדיין היסוסים ,עדיין הקול מרגיע מבעד לאפכסת ,"חיבוק ונשיקה,לא יותר,מבטיח " אחרי חודש וחצי של תשוקה, שהצטברה בקנה מידה שתספיק לעשרה זוגות ואחרי כל הגניחות ההדדיות שהושמעו מבעד לאפרכסת נסגרה השעה והיום,מימוש דמיון שהופך באחת למציאות הוא כבר מחכה מחוץ לתחנה ,נשאר רק להצליב מבטים,"עשי תפנית של 180 מעלות" והמבטים מצטלבים,עדיין מרוחקים מכדי לגעת ,צעדים הססניים אך מהירים "אני חוזרת" "את לא"הוא מרגיע ואני כבר שם,עומדת מולו חבוקה בזרועותיו לאור היום הפנים שוקעות בתוכו עוד דקה ארוכה ,אני מיישירה מבט הוא שוקע בתוך עיני מפשק את שפתותי ומשרבב את לשונו לתוכי ,הטעמים,טעמים אסורים שמתמוססים באחת ,תל אביב לאור יום נראת כעצרה מלכת,תנועת המכונויות והאנשים העוברים הפכו משניים,זה רק הוא והיא מתנשקים בתאוותנות .דקות ארוכות והם נכנסים לרכב,"לאן שתבחרי" והבחירה כל כך ברורה ,"אליך " כף ידו מוצאת את כף ידי ואצבעותיו מתהדקות בתוכן ונוחתות על הג'ינס "כל כך שמח שהחלטת לבוא "שקט של מבוכה ,שני אנשים זרים ,טעונים בתשוקה,הרמזור האדום שוב גורר גל נשיקות תובעניות ,צפירת המכוניות מאחור רק מודיעה כי אנחנו לא לבד ,מרחק קצר והמכונית נעצרת חבוקים מתלטפים צועדים לכיוון הדירה ,זהו ,כבר שם,מהסלון כבר ניתן לראות את המיטה, את לובן המצעים, הנשיקות התובעניות ולשונותינו שוב טועמות זה את זה, ידיו נצמדות לשולי החולצה שניה לאחר מכן היא מתעופפת מעלי נשארת בחזייה ידיו מורמות מעלה ואני ממהרת לחלץ אותו מן החולצה , חום הגוף נמהל זה בזה ידיו נכרכות סביב גבי ואני מרגישה איך החזייה משתחררת ומשחררת את שדי ופיטמותי למגעו. אני מובלת כשאני לאחור והנשיקות עוטפות את כולי,טועם כל חלק בגופי . הוא משכיב אותי בעדינות וממהר להתיישר ולהוריד את המכנס המשך... אולי מחר,כרגע,הולכת להתענג מן התחושות :)

bugbuster

New member
"... פגישה, חצי פגישה, קיטעי מילים

סתומים, ודי, ושוב הרטיט הכל, ושוב הכל הסעיר, נשבר האושר והדווי .." רחל כמובן. השיר הולחן בשנות השבעים, לערב שירי רחל, תוכנית באורך מלא, ולא, לא לטלוויזיה, אלא להופעות ברחבי הארץ. רובן באולמות קולנוע. אקוסיטיקה? סאונד? נ ו מילא. שיהיה. אוחחח איזו נוסטלגיה. שרה דורית ראובני בבצוע מדהים. זו קסטה קבעה לברך גולש חדש. אז שלום וברוכה הבאה וכדומה. וכמובן שיהיה המשך, ההמשך ההמשך ההמשך. זה ככה? זו פגישה ראשונה? אני האווו, נאייסלי וואל-קאם.

מה זהו באגי???

למה לא נתת לגב' פרח משהווווו?? לאור היום! קבלי-
ברוכה הבאה

bugbuster

New member
ראבק, מודה, ליכלכת עלי?

אז לא דיקלמתי את כל הקסטה, אבל אמרתי ברוכה הבאה וכל היתר, אמרתי?

הוא

זקוק מולי ואברו הקשיח מתתכך בגופי ,הוא מפשק את רגלי רגלי צמודות תחתיו ,פותח את הכפתור , אני מפשיט אותך הוא לוחש רוצה להרגיש את כולך , האיבר הקשיח שלו נצמד לגינס שלי וסופג את טיפות קטנות של זרע שנוטפות ממנו ,חכה , עוד קצת לוחשת לו חזרה , הוא מסתובב נצמד אלי מאחור שולח את הברך בין רגלי ואני מתחילה להתחכך בו כשהאיבר שלו צמוד לגבי זז עם כל תנועה שלי היד נשלחת לשד צובטת את הפיטמה וידו השניה פותחת את הרוכסן שלי וחודרת אט אט מטה , לעבר הפסגה הרטובה , אצבעותיו מטיילות מעלה ומטה ולבסוף חודרות באחת, גורפות אנקה והתפתלויות ומותירות אותי כנועה למגעו, הוא מפשיט ,מגע של גוף בגוף חום נמהל בחום הוא מתהפך מעלי, מצמיד את ידי לאחור משרבב את לשונו לאוזני, אני מתפתלת וגונחת והוא אינו עוצר מרגישה את איברו מנסה לחדור אלי , מתדפק על פתחי , אני מפשקת מעט הוא מניף את רגלי על כתפיו , וחודר במהירות ונוקשות ,חדירות עמוקות ,אני רוצה לטעום אותך לוחש , פעורה ללשונו שחגה סביב וחודרת עוד ועוד יונק ומוצץ וגורף גניחה שאחריה אני מתפרקת הוא עולה חזרה , רגלי נכרכות סביבו והוא חודר שוב לתוכי חודר במהירות ומתפרק בתוכי בעוצמה.

bugbuster

New member
כן לאור היום,

עשית את הצעד, כתבת פנטזיה מינית וצרפת המשך. זה נהדר. ועכשיו עשי עוד צעד. נסי להוסיף אלמנט סיפורי שיסגור או ישלים את הפתיחה ליכדי עלילה שלמה, מורחבת מעבר לשיחות - פגישה - מישגל. אני מפריד בין מכניקה לדנימיקה. באופן מכני ישנו תאור טוב, ולא פשוט לתאר אקט של התעלסות והיזדדגות. תאור טוב כזה על ציר עלילה שצריכה להיות רחבה יותר, עושה את הכתיבה גם לסיפור "דינמי." אחת העלילות המבטיחות היא נקודת הפתעה למשל. ממתין, ממתין בציפיה רבה. תודה.
(בפיצוי לפרח?)

למעלה