פגישה, חצי פגישה

ran218

New member
פגישה, חצי פגישה

נחמד להכנס לפה פעם בכמה חודשים, לקרוא איזה 10-15 עמודים אחורה ולראות שהפורום עוד חי ובועט.
אז שלום לכולם.
אני כמעט ולא כותב כאן, אז מניח שמרביתכם (אם לא כולכם) בכלל לא מכירים אותי.
אני בן 22, מהמרכז, לא בארון אבל מרגיש הרבה יותר בנוח להשאיר את עצמי אנונימי כאן באתר.

מעלה בפניכם שאלה, כחלק מחוויה לא ברורה שאני חווה כרגע. (מוזמנים לענות/לא לענות, לשתף, לבקר, גם לצחוק עליי זה סבבה...
)
קרה לכם בעבר שאחרי היכרות מאוד קצרה עם מישהו, הוא פשוט לא הצליח לצאת לכם מהראש? אבל באמת, כמו teenager crush של ממש.
כבר נפגשתי עם גברים בעבר, כבר דחו אותי, כבר יצא לי להתבאס יום-יומיים על מישהו. אבל אף פעם לא קרה לי שאחרי היכרות לא ארוכה בכלל (חודש וחצי - חודשיים של תקשורת מאחורי המסך, ודייט אחד) אני לא מצליח להרפות. הוקסמתי ממנו באמת, בכל מובן אפשרי. הוא בחר שלא להמשיך וחתכנו את העניין.
מצד אחד, הרציונאל שבי אומר שמה שאני מרגיש הוא ממש דבילי. הרי מה לי ולבנאדם שראיתי פעם אחת בחיי? והתנשקנו, אז? כבר נישקו אותי בעבר וחתכו ושכחתי מהעניין אחרי כמה ימים. ובכלל, למה לתת משקל לשיחות שלא התקיימו פנים אל פנים? מה שקובע באמת היא הכימיה שבשיחה בארבע עיניים. החיוך (ולא הסמיילי), הצחוק (ולא ה"חחחחח"), הקול (ולא האותיות שעולות על המסך). מדיה היא אשליה.
אבל אם אני אתן לרגשות שלי לדבר (וזה באמת דבר מסוכן, אבל תחת האנונימיות זה קל יותר...), אז הם יגידו שבמציאות של היום, שבה המדיה והרשתות החברתיות השתלטו על כל תחום בחיינו, לשיחות יש משמעות. ולא תמצא את עצמך עם כל אחד, סתם אחד, מדבר עד השעות הקטנות של הלילה, שיחות על הכל מהכל. שגרה, חברים, צבא, לימודים, סקס, חוויות, יציאה מהארון, פוליטיקה, ומה לא. שיחות שמתחילות בבוקר, נמרחות עד שעות הלילה המאוחרות, ולמחרת מחדש. הכל מרגיש כמו שיחה אחת ארוכה.
תוך 3 דקות מהרגע שנפגשנו, ידעתי שכזה גבר אני רוצה. הסתנוורתי. ואולי גם בגלל זה התביישתי כל כך, והרגשתי נבוך כמו שלא הרגשתי מעולם. קצת שתינו, וטיילנו, והתנשקנו, והיה אחלה דייט לכל דבר (אמנם לא dream date, אבל המבוכה היא חלק מהחוויה והנסיון שגורמים לדייט להיות כל כך מקסים, לדעתי).
וכבר כמה שבועות, שאני מרגיש שאני נלחם בעצמי פשוט לשחרר מהעניין. וזה לא ממש מצליח לי.

לא אלאה אתכם יותר (אם בכלל, מישהו הגיע עד לכאן). חשבתי שאולי אם אעלה את הדברים לכתב, זה ישחרר אותי ואני אצליח להרפות.
מברך את כולכם בחג שמח, שנהיה עצמאיים, מחוייכים ומאוחדים.
שבוע טוב :)

זה אומר שאתה מזדקן (זה שלב אחרי בגרות)

הזמינות של אנשים מפריטה את מורכבות ההתעסקות הראויה בבן אדם.
כבר "גילית" את אשליית המדיה, עכשיו נותר לך ללמוד להעריך נכון משקל סגולי של בן אדם, שזה בעיקר כל מה שהוא לא מראה עיניים. זה ענין של ותק בחיים; ככל שאתה מזדקן יותר (זה תהליך שלא קשור לגיל הכרונולוגי שלך) אתה זוכה ליותר עומק. האיש שאתה מדבר עליו, הביא איתו טריגרים לתכונות שיש בך שטרם התמודדת איתם או הרגשת אותן בפעולה. לדעתי זה טוב. זה אולי המקרה (תמיד יש מקרה כזה) שכדאי להרים אליו צילצול, לנסות לחבר אותו לתחושה שלך, להתנהגות החדשה שבך שאתה חווה, להביא את עצמך אליו אחרת. זה יעשיר אותך. זה אמור לאתגר אותך. ואולי אתה צריך עוד זמן להכיר את עצמך בעצמך...

aשרון

New member
היי רן....

קודם כל אני אגיד שאני שמח לראות אותך כאן בפורום ואשמח עוד יותר לראות אותך כאן יותר

אני מסכים עם מה שונטי אמר לך, אולי הבחור הוציא ממך דברים שלא התמודדת איתם בעבר וזה מה שמהווה את הטריגר לרגשות שלך כלפיו.

פנה לבחור, ספר לו מה אתה אתה מרגיש ואיך הרגשת בדייט, אפילו בכתב ותראה לאן זה יוביל...

לדעתי לשיחות במדיה יש משמעות, למרות שאנחנו מאחורי מסך ומקלדת, אנחנו משוחחים עם אדם אחר, מקיימים שיחה, בדיוק כמו בטלפון רק בלי הסאונד, או במכתב שנשלח בדואר. הדברים שנאמרים הם שווי ערך לדעתי לכל שיחה פנים אל פנים שתהייה לך עם מישהו. למה?, בגלל שאתה משוחח עם בן אדם. יש מישהו בדיוק כמוך בצד השני ולא איזה רובוט מתוכנת. אתה מדבר עם בנאדם, וזה מוביל כמו בכל מצב של תקשורת בין אישית (פנים אל פנים, טלפון, מייל וכו') להערכה רגשית את הצד השני.

שרון

hatzilonit

Member
מנהל
מוכר. זה קשה, אבל יעבור

הבחור חתך, אז אין מקום למשא ומתן.
תנסה להסיח את דעתך ולא להתעסק במחשבות מה\כמה\למה...
לראש וללב לוקח זמן לשחרר, ככה זה.

Acoustic 3

New member
אין טעם בהרבה דברים...

אין טעם בלהסביר לך למה אתה כל כך רוצה אותו.. אתה יודע יותר טוב מכולנו.
אין טעם להסביר לך שהוא לא מעוניין, כי גם את זה אתה יודע..
אין טעם להגיד לך להמשיך הלאה. כי זה לא מה שיגרום לך לעשות את זה.
מה שאני אגיד זה שלדעתי - אם הוא חתך, אז הוא לא הרגיש כמוך.. וזו סיבה מספקת לדחוף את עצמך קדימה בלעדיו למרות הקושי. ואולי לא תקשיב לי בכלל, אבל אחרי תקופת "באסה", אתה תבין שזה מה שנכון.

גם לי זה קרה שרציתי מאוד מישהו.. בניגוד למקרה שלך, המישהו שלי לא טרח להגיד שהוא לא מעוניין ודווקא קרא לי בכינויי חיבה והתעקש לשמור עלי על אש קטנה. גם אחרי שהכרזתי שאני מנתק קשר, הוא לא הסכים לזה, ושוב יצר קשר שמטרתו היתה להמיס אותי כל פעם מחדש, כל עוד זה אפשרי.
אז אחרי שתעתע בי במשך שנה בסוף הבנתי שיש לו מישהו.. שלא נראה כל כך שונה ממני (אז אולי לאישיות שלי הוא לא התחבר בסוף?
).
נתקתי קשר ללא עוררין, ומכשהבין שאני כבר יודע - הוא לא טרח להמשיך לנסות.
אז בהתחלה כאב לי מאוד, וירד לי מצב הרוח למשך כמה ימים.. אח"כ כאב לי מאוד לראות אותם תמונות שלהם יחד..
היום זה לא מזיז לי. הבחור שלו נראה מקסים, ולפחות הם מאושרים יחד. היום יש לי יותר הערכה לבחור שלו מאשר אליו.

לפחות הבחור שלך היה כן איתך ואתה לא תעבור תהליך ארוך ומייגע עד שתבין שזה פשוט לא זה מבחינתו.
בקיצור, ככל הנראה, הוא כבר ב"הלאה". מתישהו גם אתה תגיע לשם. לא יהיה כיף, אבל יהיה.
בהצלחה חבר.

bp9mk6

New member
זה הרגשה חרא

מישהו שכבר יש לך את הפרפרים בבטן כשאתם מתראים, לא מספיק לך רק לאהוב אותו אלא אתה גם חייב שהוא יהיה שלך.
עצוב.. כואב.. אבל יש דברים יותר כואבים :). עם הזמן כל הזכרונות שלך מהערב הזה וממנו ישכחו בהדרגה ואתה תתפנה להכיר מישהו חדש בתקווה שיהיה נורמלי מהנוכחי.
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לחתוך ממנו לגמרי. לא להישאר חברים או לדבר מדי פעם, לא לייקים על תמונות, פשוט תמחק אותו מהחיים שלך.
מקווה שהוא היה הצפרדע האחרון שנישקת

tomi127

New member
כמה שאתה צודק!!

חייב לציין שהכתיבה שלך משקפת את הטוב והתמימות שבך, שהם אולי היופי והייחודיות אצלך. אני נמצא כרגע בסיטואציה דומה, קשר עם גבר שמבוגר ממני בלמעלה מעשור. טרם נפגשנו, אבל בניגוד לקשרים הקודמים שלי, אני מרגיש שזה הוא, שאתו זה אחרת לגמרי, שאתו אני יכול להשלים את האדם הבוגר שבי, ולצפות ביחד אתו על המציאות דרך העיניים הבוגרות שיש לו, כמו שיש לי. מתחבר ומבין לחלוטין מה שאתה כותב. מאחל לך למצוא את זה שמיועד לך וזה שיתאים בדיוק לך מבחינת הכל. כל טוב ובהצלחה רבה! נ.ב- אני קורא סמוי כאן, אבל הרגשתי צורך טוב להגיב לך ;)

למעלה