פגישה חד פעמית

חסויה2010

New member
פגישה חד פעמית

היי, רציתי לשאול אם יש אפשרות של פגישה חד פעמית באימון אישי או משהו בסגנון? P: אני מרגישה שיש לי כל כך הרבה דברים לפרוק וזה מה שהכי יעזור לי, אבל לא רוצה ללכת לפסיכולוג, ואני חושבת שפגישה אחת תספיק לי בהחלט (וגם אין לי איך לממן יותר מזה..
). יש אפשרות כזאת?

כן בטח

לפעמים לפרוק יכול להיות מעולה. יש אנשים שמדברים איתי בתדירות של פעם בחודש או משהו כזה. אני לא ממליצה על זה בד"כ, כי כמובן שזה שירות חלקי, אבל לפעמים זה מה שמתאים או מתאפשר. חוץ מזה במקרה כזה שווה לבדוק את אורך הפגישה שאנשים מציעים. אגב בטח יש עוד מסגרות שבהן אפשר לפרוק במחיר נמוך. יתכן שאפשר לארגן כמה חברות ולתכנן במיוחד "ערב פריקה" שבו מחלקים את הזמן וכל אחת בתורה משתפת ואחרות רק מקשיבות ואולי מחבקות, בלי עצות... זה יכול להיות כיף. יכולה להרחיב אם תרצי. בהצלחה

bridges

New member
בהחלט כן...

אני וגם מאמנים אחרים שאני מכיר מציעים מה שנקרא "אימון לייזר", פגישת אימון חד-פעמית לנושא מאוד ספציפי. בד"כ זו פגישה יותר ארוכה מהרגיל, לעתים אפילו של שלוש או ארבע שעות (עושים הפסקות באמצע). רונן

יודה ב

New member
פגישה חד פעמית

אני מסכים עם רוב ההתייחסויות לגבי פגישה חד פעמית, אלא שהייתי מציע לך לבדוק מספר דברים: 1. האם יש מטרה לפגישה, מעבר ל- "לפרוק כל כך הרבה דברים" 2. מה "לפרוק דברים" ייתן לך. האם זו תחושה שאת רוצה לקבל? הסכמה? הבנה? או עצה? דרך התנהגות? שהרי לפרוק היא רק פעולה שצריכה להיות לה תוצאה ראויה. 3. המענה לשתי השאלות הראשונות יעזרו לך למקד את השיחה ולא לבזבז זמן שהרי אמרת שאין לך מספיק כסף.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
השאלה מה המטרה

אני לא מתלהבת מהאפשרות של פגישה חד פעמית כפי שאת מבקשת. כן, אם יש מטרה אימונית מוגדרת אשר אימון קצר יכול לסייע בה, שזה לא מה שאני שומעת אצלך. אימון הרבה פחות מתאים למטרה של פריקת עומסים. ראשית - לפרוק זה לא מה שעושים באימון, באימון עובדים על מטרות, על יצירת תובנות ועל קידום העשייה. לפרוק מתאים יותר עם חברה או אצל פסיכולוג. אם כבר אימון, ובתקציב מוגבל, הייתי הולכת על סדרת פגישות עם סטאז'ר, שיכולים להגיע לתקציב דומה למפגש אחד אצל מאמן. במילא מה שאת מחפשת הוא לא המיומנות והניסיון באימון, אלא יותר הקשבה. בסדרת מפגשים יש יותר סיכוי שתוכלי גם לפרוק וגם לברר לעצמך לאן את רוצה להתקדם ואיך לעשות את זה, וסטאזר יוכל לתת לך ערך רב.

פגישה חד פעמית

אפשרי בהחלט, אך חשוב שתחשבי היטב לפני הפגישה מה את רוצה להשיג בפגישה. האם רק לפרוק, רק שמישהו יקש/יב לך, מבלי לשאול שאלות, מבלי לקבל איזו הכוונה? אם שזה מה שאת רוצה -אולי אפשרי פשוט לטלפן לער"ן - 1201 - שם יש אנשים שתפקידם להקשיב ויעלה לך רק שיחת הטלפון. אם את רוצה קצת יותר - גם הקשבה, גם שאלות מכוונות - אז תפני לפגישה אצל מאמן ולאחר מכן תחליטי האם להסתפק בכך או למצוא דרך להמשך. בהצלחה בכל דרך שתבחרי יעל

kdmyuda

New member
פגיש חד פעמית לא קשורה לאימון אישי

שלום רב כדי 'לפרוק' מטען אין צורך במאמן אישי, ומגוון העצות שקיבלת הן בהחלט טובות ונכונות. העניין הוא שהמטען הוא לא זה שמכרסם בנו ומפריע לנו, אלא ההאינטרקציה שיש לאותו מטען עם הנפש שלנו. התחושה שהמטען מפריע לנו היא סימן שהוא גוזל מאיתנו אנרגיות ואנו לא יודעים בדיוק כיצד לפרוק אותו. האם את מכירה בעברך מטען שפרקת בפעם אחת ויותר לא חזרת אליו? משהו שלא עלה יותר מפעם אחת בשיחה אחת? אם כן - זה מצויין תוכלי גם עכשיו להשתמש באותה השיטה ולהעביר את המטען הזה למישהו אחר. אם לא - כדאי לך למנף את המטען הזה ולהתאמן במספר פגישות אצל מאמן או סטאז'ר שיודע להקשיב ושמגיע ללא אג'נדה. בברכה http://מאמן-עסקי.com/ יהודה קדם

למעלה