פגישה בבית הספר

meyrav a

New member
פגישה בבית הספר

יש לנו פגישה מחר עם המורה +יועצת. (כיתה א') הן זימנו אותנו כבר מלפני שבוע. לפי כתבי המורה , הילד לא שקט מציק ומרביץ , מה שלא היה עד עכשיו. יש עצות למחר? אני משוטטת בפריית הפורום בינתיים

zivadina

New member
עצות

אני חושבת שכדאי לך לאסוף הרבה מידע על התנהגות הילד, אחר כך לדבר עם הילד, אחר כך לדבר עם החברים שלו, ולבסוף להגיע לרופא המטפל. אני מקווה שהמידע שתאספי יעזור לך להבין אם הנסיגה בהתנהגות נובעת מהפסקת השפעת הכדור בגלל עלייה במשקל, או שיש גורמים סביבתיים בבית הספר, בין החברים או בבית שמערערים את שלוותו.

meyrav a

New member
פגישה..

תודה זיוה . חברים אין לו, אבל אותה התנהגות שבבית היא גם בחוץ.ונראה לקחתי קצת חומר עכשיו ונדבר עם המורה מחר. לא יודעת אנו מרגישים שהיא לא ממש משתפת פעולה למרות מה שהיא אומרת. וגם נראה לנו שהיא יצרה לו תוית בכיתה של "הילד הרע"

להודיע מראש שהפגישה מפתיעה אותך

ולא ניתן לך זמן להתכונן אליה ולכן את לא מעוניינת לענות מייד על כל מה שאומרים. הסבירי שאחרי שתקשיבי למה שיש להן להגיד, את תחשבי על הדברים ומשך שבוע ותעני להן במכתב, בטלפון או בפגישה נוספת. מניסיון, הרבה דברים שנמשעים מאוד לא נעימים כשמדובר בבן שלך נשמעים הרבה פחות נוראים אחרי שנרגעים וחושבים על פתרונות או על הסיבות שגרמו למי שאמרה אותם לטעות. זיכרי שבמערכת החינוך יש כח אדם מגוון מכל בחינה שהיא. נכון שבגלל חלק (גדול) מהאנשים האלה אני מעדיף לא להתעסק עם המערכת כמעט בכלל אבל חשוב לזכור שיש שם גם אנשים אחרים. יכיל להיות שליועצת ולמורה יהיו רק כוונות טובות וגם יכולת ונכונות לעזור למרות שבהתחלה הן ישמעו נורא.

meyrav a

New member
פגישה..

הפגישה היתה דווקא בסדר, חששו במקצת שהם יבואו אלינו בטענות , אבל לא. ישבנו למעלה משעה וסיכמנו שנמתין עוד חודש לראות אם התרופה החדשה(דפרקסן) מתחילה להשפיע. ונוריד ממנו לחץ לגבי התנהגות בבית הספר כי כרגע הוא לא שולט, ואחרי חנוכה נפגש שוב.המורה היתה חביבה "אם מי שאת רוצה אני מוכנה לדבר ולעזור".. ביינתים אני קצת משתגעת מההתנגות של הברווזון

למעלה