פגישה באזור חיפה!!

liloshf

New member
פגישה באזור חיפה!!

האם יש מישהו מעוניין שניפגש(סוג של פגישת פורום) במסעדה באזור חיפה?

פומיקיז

New member
עוד מעט חופשת סוכות (לילדים) אנחנו

אמנם לא מהצפון אבל אם המפגש יצא באיזו שבת אפשר לנצל את זה לטיול/מפגש - ולא אכפת לנו באיזה אזור. אולי פעם אחת נצליח?

גם אנחנו! פעם שעברה דובר הרבה על

מפגש ולא ייצא לפועל, יהיה נחמד באמת בשבת לערוך מפגש אנחנו מירושלים וגם לנו אין בעייה לעשות טיול לאן שיוחלט. בואו ניהיה רציניים ונוציא לפועל מפגש עם הילדים. הבן שלי בן שלוש(פומיקיז, אם אני לא טועה גם הבת שלך בסביבות הגיל הזה, נכון?) אז מתי קבענו?????????

כמי2

New member
אשמח להצטרף

אני מרחובות רק שבסוכות אנחנו לא כאן. אז אולי אפשר באיזה שבת סתווית נעימה עם הילדים. אפשר להפגש גם בבריסלס הם פתוחים בשבת ויש להם וופלים טעימים ולהמשיך בטיול בסביבה עם הילדים. מה דעתכם ? הבן שלי בן שש וחצי ואני מאוד רוצה להפגיש אותו עם ציליאקים אחרים. אפשר להחליף מתכונים וטיפים.

liloshf

New member
חברה יש לי הצעה לטיול:../images/Emo6.gif

1)הגנים הבהאים והמקדש: המקדש הבהאי בעל כיפת הזהב הינו המרכז העולמי של הבהאים. משני עברי המקדש נמצאים גני הבהאים המרהיבים, הבנויים מ-19 טרסות של גנים, מזרקות וטיילות מפסגת הר הכרמל ועד למרגלותיו. הגנים הבהאים, כמו מרבית המקומות הקדושים לבהאים בישראל ובעולם, פתוחים למבקרים ללא תשלום. עם זאת, עקב הקיבולת המוגבלת של המקום והמבנה הטופוגרפי שלו, הגנים יכולים להכיל רק מספר קבוע של מבקרים בו זמנית. בשלב ראשון נפתחו הגנים במתכונת מוגבלת והביקור בהם מתאפשר במסגרת סיורים מודרכים בלבד, ללא תשלום. הסיורים בגנים, מתי והיכן? יש להרשם לביקור בגנים מראש ולהבטיח את מקומכם בטלפון 04-8313131. בשעות הפתיחה של הגנים יצא סיור מדי שעה. לבחירתכם שני מסלולים: הגנים העליונים: מרח' יפה נוף עד שדרות הציונות, סמוך למקדש הבאב. הגנים התחתונים: משדרות הציונות עד כיכר הגפן. כל המבקרים מתקבלים בברכה. עם זאת, עקב השיפוע התלול, הסיור עלול להיות קשה לאנשים מוגבלים או מבוגרים, ורצוי שיגיעו עם בן לוויה. כמו כן, יש להשגיח על ילדים ולמנוע מהם לרוץ ולשחק למען בטחונם האישי ולשמירה על אווירת המקום. למגיעים בתחבורה ציבורית: בתוך חיפה – לכניסה בשד' הציונות ניתן להגיע בקווי אגד 22, 23, 115, 26. לכניסה ברחוב יפה נוף ניתן להגיע משד' הנשיא, שם עוברים הקווים 99, 31, 30, 23, 22. ניתן גם להגיע ברגל ממרכז הכרמל ותחנה עליונה של הכרמלית. מהתחנה המרכזית ותחנת הרכבת בת גלים קו 22. פתוח: הגנים פתוחים כל השנה, ללא תשלום. בכל ימות השבוע, למעט בתשעה ימי חג הבהאים. חמישה ימים קבועים הם 21 במרץ, 21 באפריל, 29 באפריל, השני במאי וה-29 במאי. ארבעה נוספים נקבעים לפי מולד הירח ומשתנים משנה לשנה. פתוח בשעות 09:00-17:00, בקיץ עד 19:00. משך הסיורים: עד 60 דקות. יש להצטייד בכיסוי ראש, נעליים נוחות ושתייה. 2)אחרי שאנחנו מסיימים את המסלול (אני מעדיפה את מסלול הגנים התחתונים) נלך לבית קפה במושבה הגרמנית . האם יש הצעות אחרות???

למעלה