פגיעה מזוגיות

פגיעה מזוגיות

מה אפשר לעשות שלבת זוג מפריע שאני גולש באינטרנט למרות שהפחתתי את הזמן רק לסופי שבוע ומתי שהיא ישנה יש לציין שניסתי לדבר איתה וזה לא עזר כמו כן ניסתי להושיב אותה מול המחשב ולנסות לענין אותה וגם זה לא עזר במיוחד
 
השאלה היא מה מפריע לה באמת

האם מפריע לה שאתה איתה פחות מכפי שהיתה רוצה או שהיא חוששת מכך שאתה מתעניין בה פחות והמחשב מאיים עליה (אתה יודע, היו כבר דברים מעולם). אתה איש קבע. האם אתה עובד בשעות רגילות ונמצא בערב בבית, או אולי נמצא רק חלק מהזמן בבית? שעות העבודה שלך, רבות או רגילות? יש חשיבות לנתונים האלו כדי להבין את התמונה הכוללת. זה ש"ניסית להושיב אותה מול המחשב לנסות לעניין אותה" נשמע קצת כפוי. אני מניח שתגובתה היתה אפילו אינסטינקטיבית. אני חושב שבמקום לשכנע אותה שהמחשב "בסדר", נסה להשקיע יותר בה ותן לה יותר תשומת לב משהיא מקבלת ממך כיום. אני מניח שאם כך תעשה, המחשב יפריע לה פחות.
 

maof

New member
גם אני בדעה זהה

תשקיע באישתך יותר זמן ותן לה את ההרגשה שהיא הדבר החשוב בעולם...... והיא הדבר האמיתי ואותה אתה אוהב !!!!! אל תנסה לכפות ולשכנע שהמחשב לא מהווה איום תראה לה שאתה אוהב אותה..... מעוף
 
לקצין

אני חושבת שלאשתך מפריע שאתה במחשב כי תושמת הלב שלך שם ולא בבית כאיש קבע אתה לא נמצא שעות סבירות בבית ואולי גם ימים בטח יש לך גם תורנויות וכשסוף סוף אתה בבית, אתה מתיישב מול המחשב תן את תשומת הלב למשפחה ותשתדל להיות כמה שפחות מול המחשב. והנסיון שלך להושיב אותה מול המחשב ולעניין אותה לא יעזור כי היא פיתחה אנטי מחשב כי אתה שם יותר מאשר איתה.
 

adam33

New member
מנסיון

תשתדל פשוט לא לגלוש בכל אופן לא בזמן שאתם ביחד וכל עוד היא ואתה בבית-אתם ביחד
 
מנסיון ../images/Emo62.gif

מה שהכי הפריע לבעלי הגלישה שלי כשהוא ישן! הפריע לו שבגלל הגלישה אנחנו לא הולכים לישון ביחד!!!!!!! ממש לא מפריע לו אם בחדר המשפחה שלנו אני גולשת והוא צופה בטלביזיה, אבל הפריע לו מאוד שהוא הלך לישון לבד!. ובעניין ה"לעניין אותה" לא יעזור, היא כבר פיתחה אנטגוניזם למחשב. אם תיכנס לזה זה רק מבחירה שלה ובזמן שלה.
 

mor mor

New member
מזדהה

אני מזדהה באיזושהי צורה עם הישיבה בלילה, שאני הולכת לישון, והחבר שלי על המחשב........... אין לי בעיה שיהיה כמה שעות שבא לו, גם לי יש עיסוק, אבל בלילה שיילך לישון ביחד איתי.
 

פלסטיק

New member
שניכם צריכים להבין

1. אתה צריך להבין שלא כל מה שמעניין אותך צריך לעניין אותה. יש כאלה שלא מעניין אותם לגלוש. 2. היא צריכה להבין שיש לך תחביבים שלא חייבים לעניין אותה. ואתם צריכים למצוא דרך בה יש לכל אחד גם את המרחב האישי שלו
 
למעלה