פגיעה ברירית הרחם

פגיעה ברירית הרחם

לאחר גרידה בגלל הריון כושל ולאחר שלא היה לי מחזור מאז, יש חשד שנפגעה רירית הרחם וצריך לשחזר אותה. יש שם לבעיה הזו - רק ששכחתי אותו. יתכן ואצטרך לעבור בעוד חודש היסקופיה. מי שמע על בעיה כזו? האם יהיה לי עוד ילד? תוך כמה זמן הרחם מחלים מניתוח כזה?

poli4

New member
אני חושבת שאני יכולה

יש לי את אותה הבעיה. יותר הגיוני שזה שלא קיבלת מחזור , זה בגלל שלא בייצת. וידאו שבייצת? על כל פנים , עברתי היסטרו וזה שום דבר. תיכתבי לי במסר אם את מעוניינת בעוד פרטים. בהצלחה

נועם@בת

New member
גרידה, ניתוח, דלקת

או צרות אחרות יכולים לגרום לפגיעה ברחם. נוצרות הידבקויות שהן בעצם מין צלקות שמונעות מהרירית לגדול. רירית לא תקינה לא מאפשרת לעובר להשתרש. היסטרוסקופיה זה צילום שנעשה על ידי סיב אופטי שהמוחדר לחלל הרחם ומאפשר לראות בדיוק מה שקורה בפנים. אם בהיסטרוסקופיה האבחנתית מגלים הידבקויות יש צורך בהיסטרוסקופיה ניתוחית שבה בעזרת סיב נוסף מנקים את חלל הרחם מהידבקויות. מידע נוסף תוכלי לקרוא המאמרי הפורום ובשאלות הנפוצות (סרגל כחול בראש העמוד). אחרי הניתוחית מקבלים תמיכה של אסטרוגן למשך מספר שבועות (תלוי באופי הבעיה) כדי לאפשר בניית רירית עבה ובזה תם הטיפול. ברוב המקרים ההיסטרוסקופיה פותרת את הבעיה לחלוטין, ואם זאת היתה הבעיה היחידה, יווצר הריון ספונטני. בהצלחה נועם

למעלה