פגים כן או לא?

DEISENHA

New member
פגים כן או לא?

הי לכולם אנחנו ממש לפני לידה בניתוח (סוף שבוע 38) בשבוע הבא של תאומות ויש לנו פחד שהחמודות פשוט פגים אז אם מישהו יודע יודעת מה המשקל שהנולד הוא כבר לא פג נשמח לדעת והאם יכול להיות הפרדה בין התאומים אחד פג ואחד לא? שבת שלום ותודה דלית ודורון

(אורן)- אמנם ההגדרות משתנות

אבל לא שמעתי על תינוק שהוגדר כפג מעל השבוע ה-36. כמו כן כיום מעל שני קילו נמחקת הגדרת הפג. אמנם תאומים הם יותר קטנים (אחרת האמא "קורעת" ללדת) אך אני לא חושב שבשבוע כזה הם עשוים (עלולים) להיות מוגדרים כפגים, אלא אם כן הם מורעבים, וגם אז הם צריכים להיות ממש כמהים לסטייקים. כמובן שיכול להיות שאחד כן ואחד לא. הם לא אדם אחד ויש בינהם הבדלים, אבל שוב, נראה לי יותר חשוב לדאוג שהכל יעבור בשלום. פגים (אני אקח סיכון...) הם לא! שיהיה בהצלחה.. ותהנו...

שלום לכם דלית ודורון

פג הוא תינוק שמשקלו מתחת לשני קילו!!! ואני בטוחה שאת לא תלדי פגים בשבוע כזה. למרות שישנה אפשרות אבל קטנה מאוד בגלל תאומים שאולי אחד יצא קטן מהשני. את רוצה להגיד לי שלא נתנו לכם הערכה על משקלן? מאחלת לכם לידה קלה מאחלת לכם הרבה בריאות לך דלית ולבונבוניות הקטנות וגם אותך דורון לא שכחתי תדאג לפנק ולהעניק את הכל אל תכנס לפאניקה אתה רק תהנה מכל שניה לרמות שתשומת הלב טיפ טיפה דרך ממך דאג לפנק את דלית היולדת ואת הקטנטנות שבדרך גם אני אמא לתאומים למרות גדולים אבל הניסיון הוא רב יש לי בן ובת בני שנתיים וחצי והם נולדו פגים 1400, 1600 עכשיו הם כבר לא פגים!!!!!! בינתיים קבלו ממני
ו- זר של
לעידוד
בלידה ובגידולם!!!! ובשעה טובה סמדר

הגדרת פג- וקצת על עצמנו

פג מוגדר תינוק שנולד עד שבוע 36 ו/או מתחת ל1800 גר´. שיהיה לכם בהצלחה, מקווה שבנותיכין לא תהיינה בקטגוריה הזו.. ואני אכתוב כאן פעם את סיפורינו הארוך: אני בת 35 נולדתי 1800 גר´. בעלי בן 39 כנ"ל. ביתנו הבכורה נולדה בשבוע 31 במשקל 907 גר´. (פיגור בגדילה תוך רחמית) - ונפטרה
בגיל חצי שנה. ביתנו השנייה נולדה בשבוע 31 במשקל 1575 גר´. היום בת חמש- נבונה ומפותחת, יפה וכשרונית
ואני עבדתי בפגייה כארבעה חודשים כמחליפה של המזכירה. האם יש לנו מקום כאן?

למעלה