פגים בנים

ברית- רק בגיל 7 וחצי חודשים

השתחרנו מביה"ח כשעומר היה בן 6.5 חודשים והברית היתה חודש אחר כך.

דבורי

New member
ברית לפי משקל

כשהשתחררנו מבית החולים אמרו לי לחכות שבצלאל ישקול 2.5 ק"ג. המוהל העדיף לחכות למשקל של 2.7 ק"ג.

בגיל חודשיים לפי המשקל והיום שהיה

נוח לכולם... שהשתחררנו אמרו לנו שהם ממליצים לחכות עד 2.5 קילו. אבל אמרו שבבתי חולים אחרים "מרשים" משני קילו. אני החלטתי שנחכה עד 3 קילו.

בגיל חודש

כמובן שזה היה תלוי במשקל, אז הלכנו לרופא והוא התיר לנו לעשות ברית במשקל : 2.7.

קרנושה

New member
ברית בגיל.......9 חודשים......

וגם אז הוחלט לעשות בהרדמה מלאה בבית החולים..... חיכיתי שהילד יגמל מהחמצן קודם.... לבני היתה הרניה מפסעתית משני הצדדים והכל נעשה באותו הניתוח "בעיסקת" חבילה.....שמחתי מאוד שהילד לא היה צריך לסבול בגיל כה מתקדם את הברית...נרגעתי מאוד שעבר זאת בבית חולים ע"י כירורגים.....ובכלל שעשה זאת בבית חולים מה שנתן הרגשת ביטחון.....

anat30g

New member
לי אמרו לחכות ל38 שבועות

לא דיברו איתי על משקל... אמרו לי רק לחכות שיהיו בני 38 שבועות... התאומים ביום הברית היו מתחת ל2.5 קילו. הם נמולו 3 שבועות אחרי שהם נולדו.

Heretic

New member
האם למישהו מכם יש מחשבה מקורית?

בתינוקכם הפג נעוצות מחטים וצינורות, ריאותיו אינן בשלות עדיין ונשימתו קשה, המערכת החיסונית שלו כמעט ואינה קיימת, הוא אינו זוכה למגע אימו... ואתם עוד חושבים איך להתעלל בו ולבצע בו מילה??? מן הסתם גם בלי הרדמה... זוהי אכזריות חסרת פשר והגיון!!! הידעתם שיש בארץ מאות הורים (כן, ביניהם אפילו גם דתיים) שאינם מלים את בניהם? לפני שתחליטו, אני מזמינכם לקרוא קצת חומר על הנושא, להבין בדיוק מה חותכים ומה תולשים, מדוע זה מזיק לתינוק ולגבר שיצמח ממנו, למה החיתוך בצורתו כיום שונה בתכלית מהחיתוך אותו ביצעו היהודים הקדומים, וגם להציץ בפורום ברית מילה. איני מסיונר הבא לקעקע את היהדות מבניכם, וכל שאני מבקש הוא שלא תיגררו אחרי העדר, ותחליטו רק לאחר שלמדתם את כל המידע על הנושא. לימדו - לפני שתשלחו ידכם בתינוק!!!

shirly25

New member
באופן כללי אני חושבת שאתה צודק

קל לי לומר את זה מכיוון שילדתי פגית אבל כשהייתי בפגיה חשבתי לי בליבי שאם היה לי פג זכר לא הייתי מסוגלת אחרי כול הכאב גם לימול אותו, יחד עם זאות סביר להניח שהייתי נכנסת לויכוחים קשים עם כול המישפחה המורחבת כולל עם בעלי היקר

Heretic

New member
לשירלי...

קודם כל מז"ט על הלידה, ואני מקווה שבתך תהיה פגית כמה שפחות זמן, ושתעבור ל"סטטוס" של תינוקת במהרה. תשובתך משקפת את האינסטינקטים הבריאים שיש לכל אם הרוצה להגן על תינוקה. את אינסטינקט ההגנה הטבעי הזה מצטוות הנשים לכבוש ולהחניק מול המשפחה והחברה, הממשיכה באופן עיוור מנהג שכולם אינם יודעים (ואף לא רוצים לדעת) את מקורו האמיתי ואת פשרו. אני ואשתי לא ביצענו בתינוק שלנו את התועבה הזאת, ועקב כך נכנסנו גם אנחנו לויכוחים קשים ולחרם מצד משפחותינו, כיום, אחרי 7 חודשים, גם הם מבינים אותנו קצת יותר (אם כי לא מסכימים איתנו) והחרם עלינו נשבר. במקרה זה שנינו היינו באותה דעה, אך איני יודע מה הייתי עושה לו הייתי אישה שבעלה רוצה לבצע זאת בתינוק... בכל מקרה, בפעם הבאה היה ממש מתאים לנו בת!

lolilo

New member
בני נימול בגיל 3 שבועות במשקל 2700

העסק עבר במהירות ובהחלמה מהירה. אחותה ישנה בעריסה לידו ובכתה בשבילו.

למעלה