פגיות בירושלים

דישדוש

New member
פגיות בירושלים

אני בשבוע 23, בבית בגלל צירים מוקדמים. רציתי לקבל מידע על הפגיות בירושלים - למקרה הצורך (שלא יבוא) וגם - האם יש משמעות ל"קשרים" בפגיה? יש לי דודה שעובדת בפגיה אחת, והשכנה מהדלת ממול - באחרת. כל דבר שיעזור לי להחליט לאן ללכת (שוב, מתוך תקווה שלא) יועיל לי. תודה רבה!

פגית

New member
לדעתי

מהידע הדל שיש לי בנושא, שווה לבדוק את הקרבה לבית ולהכניס את המרחק לרשימת השיקולים..

דישדוש

New member
אם אהיה במצב כשיר לנהיגה

זמן הנסיעה די דומה לשתיהן. אם לא - ממילא אני לא יודעת איך אצליח להגיע כל יום.

ettt

New member
למה שלא תהיי במצב כשיר?

ז"א- אחרי השחרור מבי"ח אמנם זה לא תענוג גדול לנסוע כל יום אבל אין סיבה שלא. איתי בפגיה היתה אמא לתאומים אחרי קיסרי שנהגה כל יום חצי שעה. גם אם לא- יש מוניות וזה אחלה פתרון!

דישדוש

New member
כי אף פעם א"א לדעת איך מרגישים אחרי לידה

(ובבית יש לי שלושה ילדים. בדקתי את הנושא) מוניות הן לא אופציה אצלי, אני גרה מחוץ לעיר.

300300P

New member
מהנסיון שלנו:

פגיה טיפול נמרץ יש בשערי צדק וובהדסה הר הצופים דיברו גם על פתיחת יחידה קטנה בעין כרם הר הצופים המקצועית ביותר ומאד טובה. בכל מקרה שהפג זקוק לטיפול נמרץ הוא מועבר להר הצופים מעין כרם -אזי עדיף מראש ללדת שמה פגיות "רגילות" -הדסה עין כרם,שערי צדק והדסה הר הצופים לדעתי :שוב הר הצופים הטובה ביותר מבחינה מקצועית בהצלחה וסחיבת הריון כמה שיותר

נהא

New member
פגיות בירושלים

מניסיוני, הפגיה בהדסה עין כרם טובה ומקצועית, אם כי אין בה טיפול נמרץ ואת הפגים שזקוקים לזה שולחים להדסה הר הצופים. לצערי, בשתי הפגיות האלה אין מספיק אחיות (אחות אחת ל-5 פגים לפחות...) אני לא יודעת מה התקן בשערי צדק.

ראשית, שלא תזדקקי לזה

והיה וכן, אנחנו היינו בפגיה בשערי צדק כמעט חודשיים והתרשמנו מצוות מקצועי ונעים (ברובו, רוב הזמן). כיף זה לא, אבל מה שהיה חשוב זו האפשרות להיות מסביב לשעון בפגיה מבלי שהרגשנו שאנחנו 'בין הרגליים' של הצוות. יכול להיות שזה לא רלוונטי עבורך בגלל הילדים האחרים... בכל מקרה, שם יכולים להכנס ההורים וסבא-סבתא. היו איתנו גם משפחות שהפעילו את דור ההורים כך שהקטנטנים זכו לבלות את רוב שעות היום עם בן/בת משפחה וגם בקנגרו... לגבי קשרים- לנו היו אבל די במקרה והאמת היא שלא נדרשנו להפעיל אותם. מה שכן, העובדה שהיה בבית מי שידע להסביר לנו את המונחים המקצועיים ואת ההסברים הרפואיים של הצוות הקלה על ההתמודדות. בלי שנשאלנו אנחנו עונות שהקנגרו,המגע והשהייה ליד הכרובית היוו חלק משמעותי מאוד- בעינינו- מההתמודדות עם תקופת האשפוז. עבורנו ועבורה. הרבה בריאות והמשך ארוך, תקין ומהנה. נמתין לעדכונים אופטימיים.

אנחנו היינו בעין כרם

ויכולים להגיד רק דברים טובים. הצוות נפלא ונתן תחושת בטחון לאורך כל הדרך. מבחינתנו השהייה בפגיה, עם כל הקושי שבזה, היתה יופי של בי"ס להתמודדות עם הקטנים. וקשרים תמיד טוב בכל מקום

דישדוש

New member
תודה לכולכם

בעצם אתם אומרים שאין הבדלים משמעותיים. מבחינתי שתי האופציות הן הדסה ה"צ (השכנה) ושע"צ (הדודה) ולא הפרוטקציות הן המשפיעות. נו, טוב מקווה מאוד לא להזדקק. לא רוצה להיות חברה פה.

מיקמיק72

New member
פגיות בירושלים

הבעיה העיקרית ממי שידוע לי היא שיש בעיה קשה של מקום בפגיות ואז שולחים לפגיה הפנויה. כך קרה לי. לא היה מקום באף פגיה והגעתי לביקור חולים. ואני ממליצה בחום רב. פגיה קטנה, נעימה וצוות מקסים ומקצועי. למרות השם ששיצא לבית החולים הזה (שהוא לא משהו) הפגיה מצוינת. בהצלחה

למעלה