פג'ו 205 מודל 88

trattnh

New member
פג'ו 205 מודל 88

מניעים ולא שומעים שום רעש.פשוט לא קורה כלום. אחרי כמה דקות או שעה זה מניע בלי בעיות. אין לי אזעקה או אימובילייזר. חשמלאי אמר לי שאם זה בעיה בסטרטר, האור הפנימי צריך להתעמעם. שאלתי, מה עוד זה יכול להיות. האם זה יכול להיות קשור לפיוז רופף ובגלל זה החשמל לא מגיע?

שי ז.

New member
אם זה קצר בסטרטר האור הפנימי

יתעמעם אבל אם זה נתק באחד השדות או פחמים גמורים תקבל את התופעה שתיארת (ותר מתאים לעוגן אכול מאשר לשדה עם נתק).

gondi26

New member
מה זה קשור שהאור מתעמעם

כל פעולה חשמלית הכי קטנה מתעמעם משהוא למשל ונקרים התצוגה מתעמעמת מאורר עובד גם יש עמעום בדרך כלל זה קורה במכוניות הישנות יותר בחדשות תופעה של עמעומים לא ראיתי. נסה לבודד את הבעיה אני מאמין שזה קשור לאחד משלושת הגורמים החשובים להנעה :סטרטר, מצבר, אלטרנטור אולי גם מגע רופף בחוטי החשמל.

trattnh

New member
אתה יכול בבקשה להסביר את מה שכתבת

למישהו כמוני שלא ממש מבין בחשמלאות רכב
? (זה נתק באחד השדות או פחמים גמורים תקבל את התופעה שתיארת (יותר מתאים לעוגן אכול מאשר לשדה עם נתק)

gondi26

New member
אם זה היה פיוז זו היתה כבר בעיה

אחרת ולא מה שאתה מתאר. אם זה היה פיוז אז כנראה שהאוטו היה יכול להניע אבל נכבה לך ברגע שאתה עוזב את הגז.

קובי2003

New member
הכבל שמוביל מהסטרטר למצבר ....

לא מחובר טוב או שסובל ממתח נמוך , הייתה לא את הבעיה הזו עם הפג'ו שלי , פשוט צריך לבדוק את הכבל הזה או לחבר אותו טוב או להחליפו ואם צריך תבקש מהחשמלאי לשים לך מגביר מתח , לא יותר ממאתים וחמישים ש"ח .

trattnh

New member
האם יכול להיות שפיוז רופף ולכן

לפעמים מגיע חשמל לסטרטר ולפעמים לא?

למעלה