פגועה

lital38

New member
פגועה

שלום ! אני חייבת לספר על משהו שכל כך כואב לי מדובר על חברתי הטובה ביותר ( חברה שנתנתי בה אימון , עשינו הכל יחד , אין חברה "נפש") אין זה התברר כטעות . הכל התחיל כך חבר שלי הצעה לי נישואים כל כך הייתי מאושרת והראשונה שהתקשרתי לספר היא כמובן היא אבל איך שספרתי כולי אושר אני מוצאת את עצמי מתחילה לנחם אותה על זה שאני מתחתנת התגובה הראשונה שלה היא " איזה כיף לך למה את ואני לא " ( אין לה חבר בכלל) .לא הייתחסתי אבל שהתקרב המועד של החתונה היא לא גרה לידי היא גרה במרחק של שעה וחצי נסיעה נסעתי עד אליה כדאי לתת באופן אישי את ההזמנה לקחתי חופש מעבודה היה לי חשוב כי כל כך אהבתי אותה וחוץ מזה רציתי לבלות איתה זמן ביחד כמו פעם . הזמנתי אותה למסיבת הרווקות שלי , לחינה , למקווה , ולחתונה רק באותה הזמנתי לכל הדברים האלו . אבל היא בכלל לא טרחה להגיע למסיבת הרווקות שלי ולחינה ולמקווה ששאלתי אותה למה היא לא באה היא אמרה שהיא הייתה עייפה . טוב לא התייחסתי גם לזה אבל בחתונה היא באה בשיא החוצפה לא רקדה וגם לא נתתנה מתנה והיא באה עוד חבר שלה כל כך כואב לי שציפתי ממנה שתשמח בשבילי לא חשוב הכסף אבל לפחות השמחה כלום גם זה לא !!!!!! אני כל כך פגועה ממנה שחשבתי להביך אותה ולהגיד לה שלא מצאתי את המעטפה שלה אבל בעלי לא מרשה לי בטענה שאני לא ברמה שלה ולא חשוב . אבל לי זה כואב כי אני יודעת שאני בכלל לא הייתי מתנהגת כך ( ויש לציין שאח שלה עשה בריתה ללילדה שלו אני באתי וגם נתנתי מתנה מאוד מכובדת וגם שמחתי למרות שלא הייתי חייבת לבוא ) מה דעתכם ?

barrf

New member
מקרה חמור!!

ניתקלתי באנשים שמקנאים לאנשים הכי קרובים אליההם...חברתך באמת בתסביך....אם החברות באמת חשובה לך תנסי לשבת ולדבר איתה ליראות מה מציק לה....ולנסות לסדר הכל....או שפשוט לנתק קשר או לפחות להמעיט מדיבורים ופגישות מיותרות..... לפעמיים חברות זה פשוט עברות......אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדייהם...אני נכוותי מקינאה כזאת פעמיים ומאז אין לי שום חברה טובה....זה מממש עצוב!..........מקווה שהיסתדר לכן בהצלחה ומזל טוב!!! :)

תגובה

זה שלא חוללה במסבה ענינה בלבד, תהנה כמו שתרצה. גם אין רע בזה שהביאה חבר, זו זכותה. לא הכרחי להביא מתנה, ואין זכות לדרוש זאת. אם אינה נחמדה אליך בזמן האחרון, סבה לחשוד שבעיה בקשר. אם כעסה עליך שאת מתחתנת והיא לא, אינה ראויה שתהיי אתה. נסי לשמור על החברות, אם חשובה לך. אם אינה רוצה, והקשר יתנתק, המשיכי הלאה.

לחי7

New member
לדעתי

את צריכה לדבר איתה, לשאול אותה איך יכול להיות שחברה כל כך קרובה שלך תתייחס אלייך כך, תאמרי לה שנפגעת ואולי השיחה שלכן תמשיך משם ותלבנו את העניינים. מילא לקנא שיש למישהי חבר, חתונה וכו', אבל לעשות טובה שאת באה לחתונה? לא לשמוח בשמחתך?? זה משהו אחר לגמרי.... ועוד כתבת שאתן (או לפחות הייתן...) חברות נפש ולא סתם מכרות...............

לצערי זאת נשמעת בחורה חולנית

מכירה את זה ממש מקרוב וכן היא כן חייבת להביא מתנה מה זאת אומרת לא חייבת???????! ממתי באים לאירוע ועוד של חברה טובה בלי מתנה? עזבי, דלגי, המשיכי הלאה זה לא שווה תאמיני לי מניסיון! תמצאי לך חברות יותר טובות...

לא היא לא חיבת

מתנה מחוה של חבה או הערכה ונתנת מרצון חופשי בלבד. אינה חיבת לה כלום. היא צריכה להיות נחמדה אליה, אם היא רוצה לשמור אתה קשר. נחמדות יכולה להתבטא גם במלים ובהתחשבות, לא רק במתנות חומריות.

למעלה