פגועה מאוד

פגועה מאוד

שלום לכולם אני פרודה בת 38 שנתיים בהליכי גרושין. פרודה כמה חודשים. לפני כמה חודשים אחרי שבעלי עזב את הבית הכרתי גבר מדהים הינו כמה חודשים מהממים יחד היתה אהבה גדולה ביננו. איתו הספקתי לעשות דברים ובילויים יותר מ11 שנות נישואין היה לנו מדהים יחד הבטיח לי הרבה דברים בקבלת הגט הכרתי את כל משפחתו וכלם התאהבו בי (למזלי אני לא הפגשתי אותו עם ילדי) הוא גרוש כבר מעל שנתיים. וטען שאני זה כל מה שחיפש. יומיים לפני קבלת הגט שלי שלח לי מייל שזה נגמר. אני בשוק כבר חודשיים ולא יודעת איך לקבל את זה. כל כך התאהבתי בו. זה הגבר הראשון אחרי בעלי. אחרי כמה ימים יצר איתי שוב קשר ואמר שהיה לו טוב מאוד איתי. והיה רוצה להמשיך את הקשר שלנו במערכת זוגית פתוחה. ברור שלא הסכמתי. מדי פעם שוב מצלצל לשאול לשלומי (וזה קשה לי עם כל צלצול) איך משתחררים ממנו??? איך עוברים את זה??? מה לעשות??? למה עשה לי את זה??? זה מה שמחכה לי ? אגב בסוף לא קיבלתי את הגט כי בעלי לא הגיע ואני מחכה לדיון חדש עזרו לי!!!! לא מתפקדת טוב בעבודה וגם לא בבית. מאז ניסו להכיר לי כל מני גברים ועם אף אחד לא הצלחתי לתקשר. כל פגישה אני משווה אליו מרגישה כמו נערה בת 16 וזה קצת מפחיד אותי. סליחה על הקפיצות מנושא לנושא עיזרו לי

mentorit

New member
האם יש לך אפשרות ללכת לייעוץ

של גורם מוסמך? (תנסי לבדוק אפילו דרך קופ"ח) יקירתי, את עוברת כרגע תקופה של משבר- גירושין זה תהליך קשה מאוד. קרה לך משהו יפה במקביל אך גם הוא הסתיים במשבר. כדאי מאוד שילווה אליך אדם מוסמך שיחזק אותך בכלים להתמודדות עם המשברים. דרך שיחות נכונות כאלו תמצאי בתוכך את הכלים והפתרונות. מאחלת לך רק טוב!

האמת קצת קשה לי

חוץ מכל הצרות בעלי עדיין לא משלם מזונות וזה מוזר שמתרידים אותי דברים אחרים. במקום לטפל בבעיות שלי עם בעלי אני כל היום חושבת על האהבה הנכזבת ממש ביאוש ולא יודעת מה לעשות

ניקולי

New member
איך משתחררים ממנו - ארוך וחשוב

שאלה טובה. אך לפני שאני עונה על שאלותייך אני חייבת לרשום לך דבר מה.. יצאת איתן לפני שקיבלת את הגט נכון ? סביר להניח שעצם זה שהמתנת לגט מגרושך גרם לך להיות בסערת רגשות עם אותו בחור שהראה לך איכפתיות, אהבה, היכרות עם משפחתו וכו'. דווקא בזמן הזה היית צריכה מישהו לידך שיתן ויפרגן לך.. והוא היה שם בשבילך. שימי לב שדבר אחד לא עשית זה להפגיש אותו עם ילדייך.. שאלת את עצמך פעם למה ?? האם חשבת לעצמך שיום אחד זה כן יקרה אך היום הזה נראה לך רחוק מאוד ? ואני יכולה רק להוסיף ולאמר.. שלדעתי רצית לשמור את האהבה הזאת בסתר מהסובבים אותך.. הרי שעוד לא התגרשת וכבר היה לך גבר שנאחזת באהבה שלו..כבר היה לך גבר שהדליק אותך והיה לך טוב איתו כאילו היית איתו נשואה 11 שנה. הוא לעומתך, עם כל זה שאמר שטוב לו והוא אוהב אותך.. החליט להפרד דווקא יומיים לפני שכמעט קיבלת את הגט ואינך יודעת מדוע ? זה שבר אותך ואת חודשיים אחרי הפרידה שלך ממנו.. חודשיים אחרי קבלת הגט את עדין לא מעקלת. איך עזב אותך... איך השאיר את אהבתכם מאחור והלך ? אם את שואלת אותי..הוא פחד, הוא פחד מהקשר..הוא פחד שמישהו ברגע האחרון יגלה ואז לא תוכלי להתגרש, הוא פחד שהוא יתפס..באיזה שהוא מקום הוא העדיף להתרחק.. מאוד יכול להיות שההתרחקות באה לפני כן רק לא שמת לב לכך..מאוד יכול להיות שהוא סימן לא אותות ולא ראית היית כעיוורת לאור היום.. אני לא יודעת אם הוא יודע שאת לא קיבלת את הגט אבל אני חושבת שרצוי שהוא לא ידע לטובתך. מה לעשות ? פשו@ לשכוח.. לעבור הלאה..אל תנסי כרגע להכיר בחורים אחרים זה יהיה ללא תועלת.. תתגרשי תהיי חופשיה ורק אחר כך תהיי מוכנה נפשית להכיר אחרים.. תתחסני מהאהבה נכזבת.. תתחסני מנישואים כושלים. זה מה שיש לי להציע לך... ותקשיבי אין חכם כבעל ניסיון

היי ניקולי

לא רציתי להכיר לו את ילדי כי הכל היה טרי לא רציתי לפגוע בבעלי שידע שיש לי כבר קשר הבחור יודע שלא קיבלתי את הגט כי הוא מצלצל לפעמים לשאול לשלומי (שזה קשה לי) נכון שהוא עזר לי לעבור תקופה קשה ועל זה אני מודה הבעיה שפתחתי את הלב שלי כל כך שזה כואב אני מרגישה כמו ילדה בת 16 שמאוהבת לא מבינה למה ברח כששאלתי אותו איך? למה? אמר שכל מה שאמר לי היה נכון לאותו רגע כך הרגיש כשאמר שאוהב כך הרגיש שרצה לגור איתי? כך הרגיש שרצה ורצה כל דבר וביום אחד זה נגמר לו לא מבינה את זה. כרגע יש לי פחד מלהפגע שוב מגברים ולא מצליחה להקשר לאף אחד עדיין לא קיבלתי את הגט שזה גם בעיה בפני עצמה כל כך קשה לי כל כך עצוב לי כל כך מבולבלת כל כך לא מאושרת וכל כך לא יודעת מה לעשות

ניקולי

New member
אני חייבת להגיד לך

כאשר כתבת לי עכשיו ואני מצוטטת אותך "לא רציתי להכיר לו את ילדי כי הכל היה טרי לא רציתי לפגוע בבעלי שידע שיש לי כבר קשר" לא הבנתי מה זאת אומרת לא רציתי שיפגע ?? הרי אתם עומדים להתגרש אז מה איכפת לך אם הוא נפגע או לא ?? יקרתי כאן לא מדובר על בעלך.. ברגע זה בעלך לא ממש מענין אותי. מה שכן מענין אותי זאת את.. מה את מרגישה לאן קשר כזה עלול להוביל אותך..לאיזה סרט..סרט עם סוף טוב או סרט עם סוף רע ? איפה הילדים שלך בכל הסיפור מה את היית רוצה שיהיה לילדים שלך ?? אני בטוחה ב 100% שתרצי את הכי טוב בשבילך ובשביל הילדים שלך. למצוא גבר שיאהב אותך ואת הילדים שלך כאחד זה לא קל..לא כל גבר ירצה להיות איתך ועם הילדים שלך..יש כאלו שאף יבקשו ממך להתנתק מהם למען אהבתכם (ואני בכוונה מקצינה) . גבר שבורח ממך כבר עכשיו הוא לא גבר שמתאים לך ובטח שלא לילדייך. תארי לך שכן היית מכירה לו את ילדייך נניח שכן היית כבר גרושה. הילדים היו אוהבים אותו ואז פתאום הוא היה רוצה לעזוב.. מה אז היית עושה ? אני רוצה לאמר לך שבשבילך אני מאושרת שזה קרה עכשיו ולא אח"כ..כי אח"כ היית משלמת על זה בחייך והכוונה היא שהיית נכוות יותר חזק. על כן יקרתי..תמשיכי הלאה, אל תפחדי להכיר אחרים אל תפחדי להתחתן שוב בבוא העת.רק מה ? תעשי את זה רק בבוא העת לא לפני כן. מנסיון שלי.. התגרשתי ואמרו לי שאף אחד לא יקח אותי.. שאני לא אתחתן שוב כי אף גבר לא ירצה להתחתן עם בחורה שיש לה כבר שני ילדים.. לכולם עשיתי נהההההההה אחד גדול..התחתנתי יחסית מהר מאוד לאחת שגרושה טריה.. ועכשיו אנחנו מצפים לילד.. ולא, לא הכרתי אותו לפני שהתגרשתי המזל שיחק לי ב"ה והכרתי אותו 3 שבועות אחרי הגירושים.. חמודה כל אחד ומזלו הוא.. תאמיני זה חשוב..תאמיני ותראי שזה יגיע בזמן שלו.

היי ניקולי

כל מה שאת אומרת לי את צודקת להגיד לך שקל לי עם זה ? אז לא קל לי! התאהבתי חזק אבל יחד עם זה אני מתחילה להבין שיש חיים אחרי ראשית ילדי ואני נכון שכרגע אני לא ממש בנויה לקשר חדש בכל כל כך טרי וכואב. נתתי שם את כל מה שהיה לי והאמת גם קיבלתי המון ממנו. הוא עזר לי לעבור תקופה קשה אבל אני לצערי התאהבתי חזק. זה היה משהו ממש מרענן לאחר 12 שנות נישואין קשות. אני כל כך שמחה בשבילך שאת מצאת את האחד מקווה מאוד בשבילי שגם אני אמצא מה שיש היום בחוץ ממש מפחיד אותי. כל הגברים שפגשתי עד עכשיו מחפשים סטוץ ללילה ואני לא הטיפוס חסר לי חום גבר שיחבק אותי ושיגיד לי שאוהב אותי. אבל לא אתפשר!!! רק זה מה שחסר לי עכשיו אבל האמת אני מתחילה להתחזק וזה די בזכותכם כאן ואני מודה לך ולכל מי שעוזר לי. הייתי רוצה להגיע למצב שגם אני אהיה אחרי ואוכל לתת עצות וחיזוקים לאחרים. אבל גם זה יבוא... נכון? שוב תודה ויום נעים

ניקולי

New member
יום נעים גם לך

ראי נא.. את הסרט שאת עברת גם אני עברתי.. היתה לי אהבה נכזבת.. שכאבתי ימים ולילות בכיתי חודשיים שלמים ולא הייתי פנויה ברגש לשום אהבה אחרת.. עד שכמו שאומרים הזמן הוא התרופה הכי טובה ואין לך מושג כמה זה נכון.. סלדתי ממנו הוא עשה דברים שהגעילו אותי.. פתאום חגג על שתיי חתונות ושלוש לפתע היה עם לא רק אחת אלא שתיים במכה אחת.. הכאב היה גדול מנשוא .. אבל התרפאתי היום אין מאושרת ממני
ולא רק שאני יודעת אלא בטוחה שגם אצלך זה יגיע אגב לגבי גברים שרוצים סטוץ ללילה ותו לא ..זה תלוי בך תלוי מה את משדרת אם תשדרי ההפך הם לא יתקרבו אלייך... מקווה שבאמת עזרתי וקחי הרבה ממה שנתתי לך כי יבוא יום ואת תייעצי לאחת אחרת כמוך וכמוני.. בהצלחה והמשך יום טוב

lior138

New member
יווווו ניקול ../images/Emo49.gifמה יש בייבי

ונכון אני מצטרף לכל מה שאת אומרת וכותבת אני מאמין לך שהיכרת את בעלך רק אחרי 3 שבועות ויותר מזה גם אגיד בקול רם שאני זוכר שאמרת הוא לא יהיה בעלי והנה היום אחרי 4 שנים אם ואני לא טועה אתם מחכים לבייבי אז מזל טוב לכם

ניקולי

New member
ברור לי שזה אתה

לא חשבתי שזה מישהו אחר בעיקר אחרי מה שרשמת תודה יקירי

תגובה

ברור שלא תסכימי לזוגיות פתוחה כי זה לא יפה, אבל נסי לקבל את מדת הקרבה שהוא מנסה ליצור אתך אולי תהיו ידידים אולי אחר-כך תהפכו לחברים מה שיצא תני לו לקרות ואל תלחצי לשום כוון.

היי לך

מאז שכתבתי את זה השתנו הרבה דברים לצערי היום יש לו כבר חברה חדשה לי יקח זמן עד שאשכח אותו אבל הוא התקדם מהר מאוד וכבר יש לו זוגיות חדשה. היה לי יום קשה אז צלצלתי אליו ורציתי לראות אותו אמר שאין בעיה רק יראה מתי יש לו זמן בגלל החברה החדשה שלו. אולי עשיתי טעות אולי לא אבל עכשיו אני בטוחה יותר שזה לא היה זה כי אם באמת אוהבים לא יכולים לפתח מערכת יחסים חדשה כל כך מהר. כנראה באמת לא ממש אהב אותי כמו שאני אוהבת אותו

למעלה