פג´ו 206

ortazzz1

New member
פג´ו 206

שאלה לכל חברי הפורום הנכבדים.... אני מחפש אתרים עם שיפורים וקיטים (מכניים וקוסמטיים בעיקר) רצוי עם תמונות ומחירים... תודה מראש..

ortazzz1

New member
אז ככה.....

הקביעה שלי פשוטה.... באחד ממרוצי הראלי (במדבר יהודה... אם אני לא טועה...), חבר טוב שלי עקף אותו בסיבוב, בשטח, עם אפלאוז, כשראם היה עם איפרזה טורבו... יותר מזה... לא צריך.... ולא מקנאה... מאחל לו הצלחה שלמה בהכל....

חיים_K

New member
טוב זה ממש קשקוש ...

במקרה יצא לי לדבר עם ראם סמואל ואפילו לעשות קורס נהיגה מתקדמת של יומיים אצלו. הבן אדם טוען ומודה, שמתוך עקרון הוא נוהג בכביש ציבורי בצורה רגועה ואיטית ביותר. את האטרף הוא משאיר למרוצים ולהדרכות למיניהן במסלולים סגורים. ישבתי איתו באוטו כשהוא נוהג וראיתי ביצועים גם מבפנים וגם מבחוץ. פשוט תאווה לעיניים - החלקות צד של עשרות מטרים, בלימות ברטוב על המילימטר, סלאלומים, פניות עם שני גלגלים באויר ועוד ועוד. הלוואי עלי ועליך (אני מניח) רבע מהיכולת הזאת.

twingo

New member
זה מה שחבר שלך טוען... או שראית

בעצמך? בכל מקרה זה נשמע כמו גיבוב שטויות. אפלאוז? נו באמת... זה כמו שיש לי חבר שטוען שהג´אסטי שלו היא המכונית הכי עבירה/מתנהגת/נוחה/קשיחה בעולם, אז מה? הוא חי באשליות...

מצמץ

New member
ortazzzl אני לא יודע על מה אתה חייב

תשובה לדרור אבל תשובתך לא נראית כלכך אמינה (חוץ מזה,מי לוקח אפלאוז ל"שטח"?, חבל על המכונית) או תשובת קונטרה טובה. ORTAZZZL אולי תוכל לתת תשובה יותר מבוססת וגם להסביר לנו על מה אתה חייב תשובה לדרור. (בשביל שהחברה לא יאכלו אותך
, ובשביל שנבין את הרקע לתשובה שלך). מצמץ, כמו תמיד, מתעקש על פרטים הקטנים.

מצמץ

New member
דרור

לאחר קריאת "המקור" עכשיו אני באמת מצפה מ ortazzzl דין וחשבון... דרור, קשה לי להאמין שמישהו היה אומר את זה סתם כך בלי "גב", אבל נחכה ונראה על מה ortazzzl מתבסס. אישית אני חושב שראם הוא נהג מעולה ויש לו הרבה בטחון עצמי, שלא לדבר על זה שהוא "טעם" קצת מכל דבר (לעומת רוב הנהגים שעוסקים בתחום מירוצים מסוים). אמנם הוא לא נהג מהמעלה הראשונה כגון האקינן או שומאכר אבל הוא בהחלט מספק את הסחורה (בלי שום קשר לסכרת או לעובדה שהוא ישראלי). חג שמח לכ-ו-ל-ם

ortazzz1

New member
הסברים....

המקום שהם נהגו בו היה בשטח ולא בכביש... החבר פשוט חולה הגה וגם חולה נפש.. נכנס עם האפלאוז הפרטית שלו למסלול, ועקף בקלות יחסית את ראם... המשיך עוד קצת עד שהעיפו אותו..... זה מה שראיתי, ומכאן קו המחשבה שלי על ראם... יכל להיות שהיה לו יום חלש, אבל זה לא משנה מבחינתי, גם בשינה לא הגיוני שאפלאוז תעקוף אימפרזה, ועוד בשטח! ד"א... האפלאוז לא היתה משופרת....

B.M.F

New member
שטויות במיץ !

ראם סמואל הוא נהג בין הטובים בארץ - אם לא הטוב שבהם. לא חסרות סיבות לכך שהחבר המטורף שלך עקף אותו, אני אתן רק שתי סיבות - 1) ראם שם לב לכך שחוליגן פרץ למסלול עם רכב פרטי והחליט להאט וזוז לשוליים על מנת שלא לגרום לדפקט הזה להתנגש בו. 2) הרכב הנ"ל של ראם הייתה במצב לא תקין באותו רגע - וזה די שכיח בתנאי מירוץ. אז קודם כל, תאשפז את החבר שלך ואח"כ תבחן טוב טוב את אמות המידה שלך לקביעת רמת נהיגה. חג שמח.

ortazzz1

New member
תגובה אחרונה ודיי

אמרתי את דעתי, לא נראה לכם הגיוני, לא צריך.... את מה שראיתי אי אפשר לשנות....גם ראם יצא המום... אז, בלי ריב ומכות, ברכת חג שמח לכולם

מצמץ

New member
ראה לינק מצורף

CARB זאת סדנא שוויצרית קטנה ונחמדה שעושה קיטים לפיז´ו וולוו אלפא (ולעוד כמה דגמים) לפי מיטב זיכרוני הם לא כלכך יקרים ויש להם קיטים שגורמים למכונית להראות פשוט פיצוץ.

מצמץ

New member
הצצתה בגלריה שלהם?

הם גם משפרים: A3, פונטו, קופה, בראבו ועוד...

אכן גלרייה מדהימה

כדאי לראות שם את הוולבו S60 המשופרת מי היה מאמין פעם שוולבו יהיו כאלה יפות

למעלה