פאשלה אדירה

פאשלה אדירה

אני מדריכה כיתה ה´ ויש לי בערך 10 חניכים. אני ושותפתי להדרכה בקושי מצליחות להשתלט וכל הפעולות שלנו די נדפקות בגלל שאנחנו לא מצליחות להעביר אותן כמו שצריך. הבעיה התעוררה שהחניכים שמים לב, וגם ההורים שלהם. ולפי דעתי אני ושותפתי ממש לא משיקעות כמו שצריך בהדרכה ולא ממש שמות על החניכים הפחות בולטים, מה שלדעתי ממש רע. וגם בעניין שלחכות עם החניכים אחרי הפעולה עד שהם הולכים הביתה אנחנו די מפשלות, כי אנחנו לא מחכות איתם. ואנחנו גם לא ממש מגיסות וכאלה. השאלה היא: האם כדאי ששתינו נפרוש מתוך זה שאנחנו לא טובות בהדרכה או שנשמשיך, שלא בטוח שנצליח להשתפר? נ.ב- אני מודעת לעובדה שזה שאלה די קשה ואנשים נוטים להתעלם מכאלה שאלות אז בבקשה אל תתעלמו כי זה חשוב!!

kedeman

New member
רבע דרך כבר עשיתן

אתן מודעות לזה שיש לכן בעיות ואפילו לחלקן אם לא לכולן אין לכן בררה ותאלצו להחליט אתן מוכנות להתחיל להשקיע/להשקיע יותר בחניכים ובפעולות ובלשפר את עצמכן ולתת לעצמכן משובים כדי ללמוד את הטעויות שלכן ולשפר או שאתן לא מוכנות לעשות את זה אם אתן לא מוכנות להשקיע אז תפרשו כי חבל על הזמן שלכן ושל החניכים אם אתן רוצות להמשיך אז פשוט מאוד תשקיעו יותר ותלמדו את הבעיות שלכן אף אחד אחר לא יכול לענות על זה חוץ ממכן

adi u

New member
זאת שאלה מיותרת....

גם אני נמצאת במצב דומה... אבל זה לא אומר דבר.. כל מה שצריך זה כקצת רצון ויכולת .... את פשוט צריכה ללמוד מטעויות... ותני להם לבין שמה שאתן אומרות זה מה שקובע.... נ.ב.
לגבי איך לתת להם להבין את זה אני בעצמי מנסה להבין... זה מה שהרכזת שלי אומרת לנו כל הזמן....ויש בזה משהו. לא?! the calling are the best

מכאן אתן יכולות רק להשתפר

אחותי אני חייב להגיד לך שאין לך מה לפרוש! יש לך כבר קבוצה ויש לך שותפה והכי חשוב יש לך כבר חצי פיתרון לבעיה שלך....את מודעת מה הבעיות...ועכשיו כשאת יודעת שאת לא מתייחסת לחניכים החלשים אז תשתפי אותם יותר ותני להם תפקידים אחראיים ובקשר לזה שאתן לא שולטות בקבוצה תתחילו להציב תנאים. אתם תפריעו באמצע משחק-אין משחק אחרי שאתן תעשו להם את זה פעם אחת הם ישתתקו אבל בפעם הבאה את יכולה גם לוותר יעני את תתני להם עונש ואז אם הם ישפרו את ההתנהגות תגידי להם שזו פעם אחרונה ושאת מוותר להם ובטלי את העונש, ככה הם יבינו שהם לא יכולים לעשות מה שבראש שלהם ולתת עונש או לא את קובעת! וזה עובד!!!!!!!-הכל מנסיון! שיהיה בהצלחה

תודה לכולכם!!

לא ציפיתי שכ"כ הרבה יגיבו, כי בד"כ אנשים לא מגיבים כ"כ לכאלה הודעות עם בעיה די גדולה וקשה.. כולכם עזרתם לי מאוד!!! תודה ענקית!!! שיר

גם לי יש משהו להגיד!

טוב יש כאן כמה שהקדימו אותי אבל אני רוצה גם להגיד לך משהו ומקווה שזה יעזור: אני מציעה לך להמשיך כי מטעויות רק לומדים (באמת!) אז אולי באמת כדי שקצת יותר תשקיעו ותשארו עם החניכים אפילו אם אין לכן סבלנות כי אני למשל אם ראית את ההודעות שלי המצב אצלי לא כזה ורוד, אבל אני לא ויתרתי ועכשיו יש לי 5 חניכים קבועים ואחת חדשה והיא ממש חמודה והיא רוצה להישאר ויש 2 חניכים שככככככלללל הזמן מרביצים לי אבל מה לעשות אני לא נהנת מזה ואני עדיין משקיעה בפעולות ולאט לאט המצב משתפר... מקווה שעזרתי קצת וזה לא נשמע כבר נדוש...

א. כן תמשיכי וב...

הייתי רוצה לתת לך עיצה קטנה- ישפעולות טובות יותר ויש פחות טובות. החוכמה היא לזכור את הטובות. חוץ מזה שגם לי ולשותפתי להדרכה קשה, חלק מהבעיות קשורות לחניכים וחלק לאופי שלנו, אבל שתדעי לך שההדרכה משנה אותך... אם את באמת מרגישה שאת מסוגלת באמת להתמודד עם עוד חניכים, ושזה לא יגרום לך לשיפשוף ואיבוד הכייף אז תגייסי, אם את לא מרגישה שזה הזמן לגיס חכי עם זה קצת.

למעלה