פאשה - ../images/Emo31.gif
שלום לכולם. עד היום הייתי "בארון", אבל הארוחה היום בפאשה גרמה לי לצאת.... נהניתי לקרוא את כולכם, ולא חשבתי לכתוב, אך יש להזהיר את הציבור
למי שזמנו קצר - האוכל טעים (לא כולו) אך מוגש בקמצנות ומתומחר בהתלהבות יתר. היינו שני מבוגרים, ציפור בת שנתיים ויונק. לקחנו 2 עסקיות. המחיר של העסקיות קורץ (46 ו- 56 ש"ח), אך בסוף נפרדנו מ- 187 (!) ש"ח ונשארנו רעבים! לפתיחה מקבלים 8 סלטים (ממלאים חופשי) ופיתה. אני מתקשה לקרוא לזיתים, סחוג, ושמן מתובל - סלט. השאר היו עדשים (טוב), טחינה, בורגול (חסר טעם), סלט תורכי (לא טעים), שומר. קבלנו גם 3 קציצות פרסה מיניאטוריות. למנה ראשונה בחרנו קובה חמוסטה וקובה אדומה (כך המלצר קרא לה). הקובה האדומה היתה קובה אחת (!) ננסית (!) (אולי קובה תינוקת
? ). לעיקריות לקחנו קבב תורכי, על תפוחי אדמה (חפשנו, חפשנו, וסוף מצאנו 2 חתיכות קטנטנות) ומנה של נתחי פילה בקר (לא זוכרת את שמה). שתי המנות היו טעימות אבל מ-מ-ש קטנות. לא הוגשה איתן שום תוספת.. המלצר הציע באדיבות אורז צהוב, שאכן היה טוב, אך עלה 15 (!!!) ש"ח לצלוחית קטנה !!!! האורז ומחירו, כמו יתר התוספות, לא הופיעו בתפריט (לא העסקי ולא הרגיל). בקשנו גם סלט ירקות. המלצר שאל: עגבניות או עלים? בחרנו עגבניות עבור קערית עגבניות חתוכות (נפרגן - קלופות), בצל וכמה גרגירי רימון (תחזיקו חזק) - 32 ש"ח. עוד 4 שתיה (זה מייקר וזה ברור היה לנו) -32 ש"ח, אבטחה 4 ש"ח וטעות חשבונית שהוסיפה לנו 2 ש"ח - סה"כ 187 ש"ח, למה שבעלי קרא "שווארמה". בקיצור - ארוחה עסקית מיניאטורית, ללא שתיה/קינוח וללא תוספת לצד הבשר בין 46-56 ש"ח. אני יצאתי בהרגשה שהפכתי לבנקט. לא היה שום דבר שיצדיק זאת (גם לא המארחת הלא-סימפטית).
שלום לכולם. עד היום הייתי "בארון", אבל הארוחה היום בפאשה גרמה לי לצאת.... נהניתי לקרוא את כולכם, ולא חשבתי לכתוב, אך יש להזהיר את הציבור