השוטרת בתפקיד
New member
"פאשה" ת"א
אוקיי, אז כמו שאתם זוכרים בערב הסילבסטר חגננו אני ובן זוגי במסעדת "פאשה" סניף ת"א. מה אוכל לומר לכם על המקום?
מסעדה גדולה, מאוד מושקעת בעיצוב, נרות, ואת התקרה מילאו בלונים רבים באדום ולבן שהוסיפו לאווירה. למנת פתיחה הזמנו את מנת הסלטים לסועד, רק חבל שהם מחייבים אותך לקחת מנת סלטים פר סועד, כלומר אי אפשר לקחת רק מנה אחת כזו אם אתם שניים ומעלה אלא לקחת את המנה הזו לפי מספר האנשים...מה שעלה לנו כ- 32 שקלים. הסלטים היו מיוחדים, דברים חדשים שלא טעמנו מעולם כגון בורגול, עדשים בטיבול מסויים, שעועית, וכדומה. קצת היה חסר משהו רטוב כגון סלט כרוב או ירקות. למנה ראשונה בן זוגי הזמין "קובה חמוסטה" שהייתה טעימה מאוד ומעודנת ואני הזמנתי "קובה ברוטב עגבניות, שום ונענע" מה שהיה פשוט מעדן מלכים. למנה עיקרית הזמנו 2 מנות של "פרגיות מאלובה", שמחיר כל מנה הינה 44 ש"ח. אני אישית מאוד התאכזבתי מהמנה הזו, המנה מורכבת מאורז מעורבב עם ירקות שמעליה מונחות חתיכות של פרגיות, ומעל קורט שקדים. הפרגיות היו טעימות אך האורז היה מעורבב ביותר מידי טעמים, מבושל עם עלי נענע -מה שנתן לאורז טעם לוואי חזק של נענע, שגבר על טעמו של האורז. לעומתי, בן זוגי נהנה מאוד מן המנה הזו.
מה שלא אהבתי במקום הוא המוסיקה. המקום הינו מאוד מושקע, מאוד רומנטי, והמוסיקה היא ערבית-טורקית. דיי מובן למה המוסיקה כזו, אחרי הכל זו מסעדה טורקית אך..לפי דעתי היה מתאים לשים במסעדה שכזו מוסיקה שקטה יותר, רגועה יותר.
מה שעוד גרם לחסרון גדול של המקום הנ"ל הוא שלא הספקנו לנשום בין המנות. הסלטים הגיעו תוך 5 דקות, מיד לאחר מכן הגיעו הקובות, ובאותה השניה כשפינו לנו את השולחן מהצלחות עם הקובה הוגשה לנו המנה העיקרית. זה היה TO MUCH מהיר. מהיר מאוד. הערנו על כך למלצרית אבל היא לא שיפרה את זה, מה שגרם לנו לאכול מהר וללכת. סיימנו את כל הארוחה הזו תוך שעה!!! בכללי... היה נחמד וטוב שהיה, בפעם הבאה אדע מה להזמין ומה לבקש.
אוקיי, אז כמו שאתם זוכרים בערב הסילבסטר חגננו אני ובן זוגי במסעדת "פאשה" סניף ת"א. מה אוכל לומר לכם על המקום?