פארק הירקון

asaf2000

New member
פארק הירקון

היום נרדמתי באוטובוס ופיספסתי את התחנה (מדי פעם זה קורה לי) וכרגיל קיצרתי לשכונה דרך פארק הירקון ואני חייב להגיד שהאוירה שם מהממת למרות שזה קרוב לכבישים ראשיים ולמרות שזה לא קטע הכי גדול של הפארק, היה יום קריר ומעונן, יש שם שקט מיוחד ומה שהכי נהנתי זה הגוונים של השלכת והמגוון הרב של הציפורים מכל המינים והצבעים והגדלים, ממש נהנתי מטיול של רבע שעה בפארק, ממליץ לכולם.

danezeq

Member
כמה שעות לפני שכתבת את ההודעה הזו

היה אצל אודטה בערוץ 10 תמונות מהפארק והסברים לא ידעתי שהגן הבוטני שם כזה יפה! ממש מדהים! נראה כמו ג'ונגל בתאילנד, מקסים - והכניסה 10 ש"ח - לא נורא

asaf2000

New member
וואלה?

אני דווקא הייתי בפארק שליד ה"גולפיטק" לא ב"פארק הגדול". כשהייתי קטן הייתי מספר פעמים בגן הבוטני ואכן הוא זכור לי כמו מקום מאוד יפה ושקט.

בתוך פארק הירקון יש מקומות קסומים !

הלכתי מ-נמל תל אביב לאורך נחל הירקון עד קניון איילון . ראיתי את כל פארק הירקון הלכתי במשך 3 שעות . וגיליתי כל מיני מקומות שלא היכרתי כמו למשל : הצפארי , אמפי ווהל , האגם , מימדיון , ממש מקסים ! . מומלץ ביותר ! למרות שאני אוהב יותר את הפארק הלאומי

asaf2000

New member
דווקא אלו מקומות מוכרים

אני אוהב את הצד הדרומי של האגם באזור בו עובר הנחל, בפעם האחרונה שהייתי שם עדיין לא סללו שם שבילים והאזור נראה טבעי לגמרי.

פארק ראש ציפור ../images/Emo8.gif

יש אזור חדש בצד הדרומי של פארק הירקון , באזור ש-מתחיל ליד נתיבי איילון וניגמר ליד שכונה של רמת גן . בונים שמה פארק חדש לגמרי עם שבילים של אופניים וגם חווה חקלאית , ועכשיו בונים שמה גם מוזיאון על אקולוגיה .

asaf2000

New member
כן זה באמת איזור מהמם

פעם נסעתי שם לפני ששיפצו שם היה ממש מפחיד כמו בתוך יער :)

פעם זה באמת היה אזור מפחיד ! ../images/Emo5.gif

הכניסה מ-רמת גן ש-רואים הרבה עצי אקליפטוס , במיוחד הקטע ש-בו נחל הירקון ניפגש עם נחל איילון , ממש חשוך ומפחיד בלילה !

danezeq

Member
מי נמצא שם בלילה?

לא ביזבוז זמן? גם אני אהבתי משהו במקום לפני ששופץ - אז הוא באמת נראה כמו יער נטוש ומרוחק מיישוב אדם

לפחות אין בטון מגעיל ../images/Emo2.gif

לפחות רואים טבע ו-גנים עם עצים . ולא רואים בנייני בטון מגעילים .

למעלה