פארק גלית...

raz sab

New member
פארק גלית...

תשמעו אני די מתחיל לפני חודש ככה התחלתי אני יודע לעשות אולי נורמלי ועובד על פליפ בורד סלייד אני יודע ככה ככה ו50-50 לא יודע... האם כדי לי ליסוע לסקייטפארק גלית??? או לחלופין להתחיל מהספורטיק

ShLuMp

New member
תמיד כדאי

יהיה לך מה לעשות בגלית גם אם אתה מתחיל, לא משנה מה אתה יודע ומה לא. דבר ראשון תלך לגלית ותלמד לסוע על רמפות, אל תנסה אפילו טריקים פשוט תסע ותתרגל לזה. סע בפול, תלמד איך לסוע בה ולזרום. תתאמן על הקרבים הנמוכים על כל הגריינדים, תתאמן על הריילים שבפלאט. תבוא לראות אנשים שיודעים לסוע ויכולים לתת לך טיפים. ממליץ לך לבוא יותר בשעות היום כשיש פחות אנשים, הרבה יותר קל והרבה פחות מפחיד למתחילים.

goskatecoil

New member
ספורטק ! בלי ערסים אופניים וכול השיט. כנס !

ספורטק ת"א קיים למעלה מ 17 שנה וגידל ועדיין מגדל כול סקייטר במדינת ישראל בועז אקינו אבי לוזיה אטינגר ועוד..... הפארק שופץ לאחרונה ונבנה מחדש ומתאים לצרכים של הסקייטרים כמו כן כול העובדים בספורטק הינם סקיטרים מקצועים ומהטובים בישראל אשר ישמחו לעזור לך בכול עת וללמד אותך מה שתרצה ! כמו כן יש בית ספר לסקייטבורד יום יום וכדאי לך להרשם המחיר מאוד אטרקטיבי ומומלץ להתחלה ! אני לא אומר שפארק גלית זה לא מקום טוב , אבל פשוט יש שם מלא ערסים מלא אופניים מלא בלאגן והכול פשוט גדול שם בוא נגיד שבשביל להתחיל לסוע עדיף לדחוף בסטריט או בספורטק אתנו אם יש לך שאלות צור קשר ונשמח לעזור לך בכול שאלה 03-5444174 כאן בשבילך משפחת סטריט מאשין

ProP E

New member
אתה מזיין ת'מוח

כי אני נוסע סטריט וזה מעצבן שהרבה אנשים שהיו נוסעים סטריט הרבה זמן התחילו לסוע רק בגלית אחי וואלה אני לא אומר אל תסעו בכלל אבל תחזרו גם לסטריט זה חלק מסקייטבורד ואתם מזניחים את זה עכשיו הצחוקים עם חברים שאתה זורם ונתקע במקום הכי הזוי שיש ואין לכם איך לחזור סתם אחי הסשן עם עוד חבר אחד באיזה חור על איזה באנק מעפנה בצחוקים דברים שלדעתי גלית הורסת אני לא נגד הפארק אבל אני לא חושב שאני צריך לפרט במה זה מועיל

מסכים איתך

אבל אני עדיין אומר שפארקים זה פנאן זה יעבור להם על תדאג חחח כמו שלנו הבאר שבעים היה בהתחלה עם המיני הזנחנו את הקיריה..אבל עכשיו לא באים כמעט למיני כי נמאס לאט לאט אתה מבין שמה שהיית מחליק עליו פעם זה הכי כיף ולא ימאס לעולם :)

SKATE OR DEATH

New member
זה נשמע באמת נדושש מר סטריט משין

לקרוא לכולם לבוא לספורטק ולשלם לכם 50 שקל על חצי יום כשיש את גלית שאפשר לבוא אליה בצהריים או בלילה כשאין לא ערסים ולא אופניים כל דבר שיש בספורטק יש בגלית ואל תגיד לי מיני כי אפשר להשתמש בפול כמיני גם , בקיצור כל מה שיש בספורטק יש בגלית פי 4 יותר גדול , אז מספיק עם התחנונים הספורטק מקום טוב אבל מי ישלם שיש את גלית ? פשוט לא מתעסקים עם ערסים ואפשר להסתדר טוב טוב עם הבייקרים המקצועיים באמת ולא הילדים שבאים ב7 בערב מקשיבים ויודעים לשתף פעולה

ProP E

New member
וואלה אחי זה גיוון

כי גם בגלית אין דברים שיש בספורטק וזה כל הכיף סבבה בגלית יש יותר אבל בספורטק גם יש דברים כיפים רק שיורידו מחירים טיפה וזהו

kbncba

New member
עזבו אותכם הכי כיפ זה

בוקס גטו מתחת לבית כזה עם אמפי3 ושכנים שזורקים עליכם ביצים כהכהכהכההכ

b e n i s h a i

New member
יוא אתם מדברים שטויות

אסף על זה שאמרת שזה מעצבן שכולם נוסעים רק בגלית וזה וזה זה שטויות הרי כולם נוסעים בישביל הכייף ומה ניראלך יותר כייף לכולםם? גלית או סתם סטריט למה לא לכולם יש ספוטים מתחת לבית

ProP E

New member
דברראשון אין לי ספוט מתחת לבית או משו כזה

ואני רוצה סקייטרים שישחטו אחי לא ישחטו רק בגלית אין מה לעשות אחי שלא יהפכו להיות סקייטרי פארק כמו באמריקה שעדיין ילכו ויתפרקו על רייל גטו של 7 בפיבל במקום להביא על ה9 כי בסופו של דברזה לא מגניב לראות עוד אחד עושה פיבל על ה9 כי תמיד יהיה מישהו שישחט יותר אבל זה תמיד כיף לראות סקייטר שנוחתלך פיבל על רייל של 7 שאפחד לא נסע עליו ותמיד כיף למצוא ספוט חדש ותמיד כיף לסוע על משהו מקורי לא משהו שכולם נסעו עליו וכולם עשו עליו טריקים בסופו של דבר אם אני יהיה בתל אביב אני יהיה גם בגלית אבל לא רק...

b e n i s h a i

New member
בסדר נכון שאתה צודק

שזה יותר כייף לראות מישהו נוסע על רייל שבע וכאלה אני לא אומר שאני נוסע מלא בגלית פשוט יש כאלה שיותר כייף להם שם אז כל אחד יסע איפה שבא לו ולא ביגלל שאמרת עכשיו אז פתאום לא יסעו שם קיצור עזוב לא באלי להמשיך תשרשור הזה פשוט שכולם יסעו איפה ואיך שבא להם.. תודה ויום טובבב

goskatecoil

New member
העיקר לסוע לא משנה איפה !!! ספורטק גלית גולדה

סקיטבורד מעל בקבוק קולה SKATE AND DESTROY

למעלה