פארנויה

hugothehand

New member
פארנויה

ישנם חלומות צלולים שאני חווה, שבעת קבלת המודעות - בשלב הראשוני של חיכוך כפות הידיים זו בזו בהנאה צרופה - אני חש כאילו מישהו מתבונן בי. יש לי תחושה מאוד חזקה של נוכחות זרה הצופה בי במעשי בתוך החלום. לאלו שהצליחו בעבר להירדם תו"כ מודעות לתהליך, יוכלו להקביל זאת לתחושת הנוכחות התופסת מקום בצידי החדר. נוכחות שותקת ומתבוננת. המצחיק הוא, שעל אף שהנני מודע לחלוטין שזהו חלום, שאני המפקד הבכיר על הגרפיקה והתפאורה, אינני יכול מלהימנע מלהביט מאחורי הכתף ולתור אחר מה שאורב בחשיכה. כאן עלי לציין שמרבית החלומות הצלולים שלי נפתחים בכך ש: אני מתעורר בחדרי, מסביב חשוך, ניגש להדליק את האור, מבחין כי איננו פועל. בשלב זה נעשית בדיקת מציאות כזו או אחרת, קבלת תודעה, התלהבות לאיד, ואז תחושת הנוכחות המכבידה. מה זה? אינני אדם פארנואיד, וגם לא אחד שסובל מנחיתות או חוסר ביטחון עצמי. מדוע הסביבה האישית והאינטימית שלי מרתיעה אותי?

DJfroyke

New member
אממ... שים לב

בין תופעות הלוואי של שיטת ה WILD, הן אשליה שיש עוד אנשים בחדר, דלתות נסגרות, ואפילו מישהו נוגע בך\יושב עליך. אלה הן תופעות לוואי, שלטענת מאמרים קורות כל לילה כשאתה נכנס בטבעיות לשלבי השינה, אך מכיוון שאתה לא מודע, אתה לא נותן לזה תשומת לב יתרה, וגם אחר כך לא זוכר אותן. יכול להיות שזה קשור. קרא כאן: על שיטת WILD

hugothehand

New member
לא הבנת אותי

אינני מתייחס לשלב ההירדמות. אני מתייחס לשלב החלימה. בזמן החלום הצלול - כאשר צברתי מודעות ואני בשליטה מלאה על כל המתחולל - אז אני חש שישנה נוכחות האורבת בחושך. אני מכיר טוב מאוד את תופעת "המכשפה" וכיוצא בזה, אין אני מתכוון לזאת כלל וכלל. מה אומר?

silverhawk

New member
זו שאלה מעניינת

לא יצא לי להתקל במקרה כזה. הייתי משלב כאן הסבר פסיכולוגי על פחדים לא מדוברים הבאים לידי ביטוי בחלומות. לאור השליטה הנרחבת שלך בעולם החלומות הצלולים, מדוע שלא תיצור לעצמך מדריך חלומות ותשאל אותו לפשר הפחד הזה?

למעלה